Termékek Menü

A Dalan kézműves szappan tudatosan jó döntés!

A Dalan kézműves szappan egyik vitathatatlan különlegessége, hogy kézi munka eredményeként jött a világra. Ez manapság, amikor a technológia olyan ütemben és markánsan fejlődik, hogy szinte már kizárja az emberi kézerőt, tényleg óriási érték. 

Ráadásul nem érdemes megfeledkezni arról sem, hogy így az összetevők minősége is megkérdőjelezhetetlen. A mai világban, amikor száz százalékosan a tömegtermelés és annak fázisai uralkodnak jóformán kivesző félben van a kézművesség, avagy az egyénileg elkészített, nagy odafigyeléssel gyártott kozmetikumok. Pedig a végeredmény, mind látványra, mind beltartalomban magáért beszél. A szappan elsődleges funkciója, hogy tisztítson, de az sem mellékes, hogy az allergének szempontjából milyen jellemvonásokat egyesít.

A babérolaj illetve az olívaolaj olyan alapot kínál a szappankészítésben, mely kiváló a bőr hidratálása, regenerálása szempontjából. A növényi olajokban található nagy mennyiségű ásványi anyag és vitamin kivétel nélkül beépülhet a szervezetbe, ezzel elősegítve a sejtek megújulását. A kézműves eljárással készített szappan roppantul kiadós, ami egy újabb pozitívum. Tehát nem olyan variációra érdemes gondolnia, mely pillanatok alatt elfogy a víz érintkezése nyomán. Sőt ennek a gyakorlatban éppen az ellenkezője igazolódik be, vagyis egyetlen szappannal hosszú időre jól járhat. Ilyen feltételek mellett kár lenne tagadni, hogy befektetése többszörösen is megtérülhet. Az örömteli használat mellett hatékonyan hozzájárulhat teste egészségéhez, és a problémamentes tisztálkodáshoz.

A Dalan kézműves szappan nem haboz, ha a kíméletes bőrápolásról van szó! A szappan bár elsődlegesen a fürdés, mosakodás területén játszik főszerepet, azért nem pusztán az a feladata, hogy tisztává varázsolja a bőrt. Olyan alapot kínál a további sejtmegújuláshoz, ami prioritást élvez, ugyanis ennek hiányában a szövetek vitaminkészletei kifogynának, vagyis hiába a tisztítás, ha az ápolás nem valósulhat meg. A Dalan, mely kézműves eljárások nyomán kerülhet az otthonába és fürdőszobájába olyan gondoskodást kínál az ön számára, melyet a bőre néhány nap használat után garantáltan meghálál. Mivel a változás kézzel foghatóvá avanzsál.

blog comments powered by Disqus