Termékek Menü

A Dipankrin Optimum az enzimek erejével segít

A Dipankrin Optimum varázslata a természetes hasnyálmirigy-kivonatában rejlik, melyben megtalálható mind a három, kulcsfontosságú emésztő enzim: lipáz, amiláz, és proteáz. A készítmény alkalmazásával nagyrészt pótolhatók a hasnyálmirigy enzimek. 

Ahhoz, hogy a hatóanyagok kellő mértékben szívódjanak fel, lényeges, hogy étkezés közben kell bevenni a tablettákat. Nem egy esetben mindenféle egyéb diéta nélkül biztosítható a panaszmentes állapot, és a kiváló közérzet.

Az emésztési zavarok jócskán megkeseríthetik életünket. A Dipankrin Optimum a hasnyálmirigy elégtelen működése következtében fellépő nehézségek idején nyújt gyors, kíméletes megoldást. Ha egy-egy étkezés során túl nagy mennyiségű zsiradékot vittünk be a szervezetünkbe, amit nyilvánvalóan az kicsit nehezen tolerál, úgy a készítmény sikerrel alkalmazható, hiszen a gyors enzimpótlás segíthet az optimális emésztés elérésében. A testünk minden kétséget kizáróan jelzi, ha az enzimek nem megfelelő minőségben, és mennyiségben állnak a rendelkezésére. A puffadás, a teltség érzet, vagy az émelygés tünetei emésztési gondokra utalhatnak.

A Dipankrin Optimum több kiszerelésben is kapható, vény nélkül megvásárolható gyógyszer. Extrém esetben javasolható szakorvos felkeresése. A három fő enzim elengedhetetlen ahhoz, hogy a fehérjék, zsírok, és szénhidrátok emésztése ideális körülmények között történjen meg szervezetünkben.

Ha bármelyik hiányzik, vagy nem megfelelő mennyiségben áll rendelkezésre, akkor az emésztés beáll, ezzel megannyi, olykor fájdalmas kellemetlenséget okozva. A tabletták alkalmazásával, azonban kiegyensúlyozottá varázsolhatjuk gyomrunk, és bélrendszerünk működését.

Tartalomhoz tartozó címkék: Dipankrin Optimum
blog comments powered by Disqus