Termékek Menü

A gyógyszeres körömlakk kíméletes segítséget nyújt!

A gyógyszeres körömlakk alkalmazásával véget vethet a gombás fertőzésnek, abban az esetben, ha az legfeljebb kettő körmét érinti, s azok felső vagy oldalsó részét. Lényeges kihangsúlyozni, hogy a készítmény csak ebben az esetben használható eredményesen. 

A fertőzések számtalan formában támadhatnak, s az egykori előítéletekkel ellentétben egyáltalán nem az ápolatlanságot jelölik. Szinte bármilyen társadalmi helyzetben szert tehet egy ilyen “betolakodóra”, aminek kiűzése nem egyszerű feladat. A megjelenés milyensége roppantul eltérő lehet, de általánosságban elmondható, hogy a köröm elszíneződésével (fehér, sárga, barna) járó folyamatok, melyek töredezettséghez is vezetnek szinte biztos, hogy gombás fertőzések. A kezelés nem nevezhető gyorsan kivitelezhetőnek, ugyanis kézkörmök esetén a lakk akár fél évig is alkalmazható, míg ugyanez a termék lábkörmök esetén kilenc hónapos alkalmazással is járhat.

Vagyis kitartás feltétlenül szükséges a gyógyuláshoz. Természetesen ennek mértéke nagyban függ az állapot súlyosságától. Tehát ha érdekes tüneteket tapasztal a körmein, ha nem tudja mire vélni az elváltozásokat, akkor nem érdemes a várakozás mellett döntenie. A legjobb, amit tehet, ha felkeresi kezelőorvosát esetleg gyógyszerészét és tanácsot kér. Ha olyan fertőzésről van szó, mely jól gyógyítható lakk segítségével, akkor a termék kíméletes és precíz regenerálást ígér. Hetente egyszer, a betegtájékoztatóban leírtaknak megfelelően kell felvinni az érintett körmökre a lakkfelületet, mely gyógyszeres hatóanyagának köszönhetően célba veszi a gombás fertőzést és eltávolítja azt az életéből, körmeiről.

A körmök növési tempója abszolút lassú, s pontosan ezért a lakknak is két, három hónap is szükséges lehet ahhoz, hogy látható módon tudja kifejteni gombaelűző hatását. A gyógyszeres körömlakk elpusztítja a gombákat! A kezelést mindaddig folytatnia kell, amíg kizárólag egészséges körmöket lát, vagyis abban a percben, hogy elindul a gyógyulás, látni az újonnan növő köröm tisztaságát, egészségességét még nem hagyhatja abba a terápiát. Becsapós lehet ez a fázis, de érdemes a türelem adományával élnie, ugyanis így maradéktalanul biztos lehet a tökéletesen gombamentes végeredményben.

blog comments powered by Disqus