Termékek Menü

A lázcsillapítók nem hiányozhatnak otthoni patikájából!

A lázcsillapítók mindig jó szolgálatot tesznek. Ma már köztudott és alkalmazott tény, hogy a láz egy bizonyos fokig nemcsak, hogy nem káros, hanem kifejezetten hasznos. Vagyis a csillapítása egy szintig abszolút nem javasolható. 

Nagyjából 38,5 fokra tehető az a lélektani határ, ami után már érdemes a csillapítás ösvényére lépni. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy a láz tolerálása egyénenként változik. Van, aki már a hőemelkedés fázisát is olyan rosszul éli meg, hogy nincs más lehetőség, mint a magasabb láz elkerülése. De akad olyan, aki észre sem veszi, hogy a lázmérő higanyszála túlságosan magasra kúszott.

Ahányan vagyunk, annyiféle módon reagálunk a testünkkel kapcsolatos eseményekre. Mégis a lázcsillapítására specializált készítmények nem hiányozhatnak az otthonokból, mert váratlanul is óriási szükség lehet rájuk. De melyik termék az önhöz való? A piacon megannyi variáció elérhető, így aztán nincsen könnyű dolga, ha a választásra kerül a sor. A legjobb az egyéni tapasztalat. Mindenkinek más lehet az optimális. Természetesen a vásárlás során vannak evidenciák, melyeket érdemes szem előtt tartani. Ilyen az egyéni érzékenység vagy esetleges allergia, amely már szigorúbb feltételeket szab a gyógyszer kijelölése során. A különböző kiszerelések sokat segíthetnek abban, hogy rátaláljon az ön számára tökéletes alternatívára. Gyermekének vagy szüleinek nem biztos, hogy ugyanaz a készítmény a megfelelő, de ma már a gyártók próbálnak figyelni arra, hogy olyan gyógyszereket állítsanak elő, amik nemcsak a fiatalok vagy nemcsak az idősek számára nevezhetőek jó variációknak, hanem egységesen segíthetnek minden érintettnek.

A lázcsillapítók és a házi praktikák kéz a kézben járnak egymással. A láz csillapítására milliónyi házi módszer létezik. A vizes törölközőbe csavarás egy ilyen réges-régi eljárás, amit ma már nem javasolnak az orvosok, hiszen félő a tüdőgyulladás kialakulásának veszélye. Mindenesetre a borogatás kiváló társa lehet a megfelelő gyógyszer beszedésének. A kínálatunkban széles spektrumon mozgó termékpaletta várja, ráadásul a kedvező anyagi feltételeknek hála nem kell áldozatokat hoznia azért, hogy feltölthesse otthoni patikáját a lázcsillapításban verhetetlen készítményekkel.

blog comments powered by Disqus