Termékek Menü

A Rennie terhesség alatt sokat segíthet!

A refluxbetegség a várandós nők körülbelül nyolcvan százalékát érintheti. A probléma jelentősen képes rányomni bélyegét a közérzetre és így az életminőségre. 

A gyomorégés, a savas felböfögés és a hányinger rendkívül kellemetlen, és elsősorban az első trimeszterben jellemzőek ezek a panaszok. Vannak azonban olyanok is, akiket a kilenc hónap során végigkísérnek ezek a problémák, így mindenképpen ajánlott megfelelő megoldást találni rájuk. A Rennie terhesség alatt sokat segíthet abban, hogy a hormonális változások és a hasűri nyomás megváltozása ne jelentsenek egyet a kényelmetlen mindennapokkal.

Ugyan a Rennie terhesség alatt kitűnő választás, de fontos szerep jut mellette az életmódváltásnak is. A gyakori, kis mennyiségű étkezés és például a kávéfogyasztás mellőzése már egy jó kiindulópontnak számít. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a savcsökkentő terápia következtében a hányingeres panaszok is enyhülni látszanak. A Rennie terhesség és szoptatás alatt is szedhető az előírásoknak megfelelően, így kihasználhatóak a benne rejlő lehetőségek a felmerülő refluxos problémákkal szemben.

Miért zajlana a várandósság időszaka kínzó tünetekkel, ha hatékony és a baba számára sem káros segítség is létezik? Ugyan a babavárás időszakában megváltozik a test és olyan tünetek is észlelhetőek, melyekkel korábban talán nem találkozott a kismama, de ez korántsem jelenti azt, hogy le kellene mondani a várandósság szépségeinek megéléséről. A Rennie terhesség során is enyhülést hozhat a gyomorsavval kapcsolatban felmerülő kellemetlenségek enyhítésére.

blog comments powered by Disqus