Termékek Menü

A Rubophen forró ital messzire űzi a megfázás didergető rémét!

A Rubophen forró ital az az orvosság, ami jó, ha meglapul a kamrájában vagy az otthoni, patikus szekrényében, mert sohasem lehet tudni mikor támad a megfázás vagy éppen az influenza réme. 

Orrdugulás, tüsszögés, köhögés, fejfájás, láz. Valószínűleg túlon-túl ismerősek önnek ezek a tünetek. Alapvetően majdnem mindegy, hogy milyen hónapot írunk, a megfázás bármikor társául szegődhet. Tavasszal, amikor a nap ereje már simogatóan hat, de a szél csípőssége bekúszik a vékonyka kabát alá, nyáron, amikor egy váratlan eső a nyakába zúdulva hűti le forróságát vagy éppen ősszel, amikor a zimankós hajnalokat még kellemesen langyos nappalok követik. A tél érintettségének evidenciája ebben a kérdésben pedig megkérdőjelezhetetlen.

Vagyis egyetlen hónap sem nevezhető kivételnek, azaz a legjobb, ha mindig felkészülten fogadja a meghűlés eshetőségét. Amikor ágynak dönti a megfázás, amikor úgy hasogat a feje, hogy azt sem tudja mi tévő legyen, amikor az izmai sajogva jelzik, valami nincsen rendben, amikor kapar a torka, folyik az orra és a lázmérő sípolva hirdeti, a testhője a normális szint fölé kúszott, akkor a forró ital testet-lelket átmelengetően jó választás. Egyrészt a szervezet számára nélkülözhetetlen a folyamatos folyadékpótlás. Megfázásnál általában a hideg víz szóba sem jöhet, ám a meleg italok annál kívánatosabbak. Az élen járnak - népszerűség tekintetében - a teák és természetesen a direkt a meghűlés tüneteit enyhítő forró italok.

Harmadrészt pedig nincsen annál egyszerűbb módja az orvosság bejuttatásának, mint pár ízletes és kellően forró korty elfogyasztása. Ha utálja a kapszulákat, tablettákat lenyelni, akkor pontosan tudja, hogy ez mekkora előny is valójában. A Rubophen forró ital gyorsan a segítségére siet! A forró ital azon túl, hogy eredményesen mérsékli a megfázással együtt járó tüneteket, gyorsan kihúzza a meghűlés kelepcéjéből, megakadályozva a felülfertőződést. Ha időben a tasakok után nyúl, ha az első kellemetlenség megjelenésével belekortyol a forró nedűbe, akkor hamar elejét veheti a megbetegedésnek, sőt akár még az ágynak dőlést is elfelejtheti. Amennyiben a tünetei néhány napot követően sem enyhülnek, feltétlenül kérjen orvosi segítséget.

blog comments powered by Disqus