Termékek Menü

Az Advil Ultra búcsút int a fájdalomnak!

Az Advil Ultra lágy kapszula folyékony formában tartalmaz ibuprofént, mely hatóanyag gyors fájdalomcsillapítást és gyulladáscsökkentést garantál. Mindennek tetejében a készítmény kiválóan alkalmas a lázas állapot mérséklésére is. 

A mozgásszervi panaszok, az ízületi problémák orvoslása mellett a hát, fej, fogfájás, menstruációs és izomfájdalmak, migrén tüneteinek enyhítésére is alkalmas: enyhe és középsúlyos esetben, felnőtteknél és 12 évnél idősebb gyermekeknél. Az ibuprofén a nemszteroid típusú gyulladáscsökkentők családjába tartozik. A vény nélkül kapható gyógyszer akár influenza és megfázás esetén is hatékony segítséget nyújthat: eredményesen csillapíthatja a torokfájást és a meghűléssel járó tüneteket.

Az adagolását illetően az aktuális helyzet a leginkább döntő, de az elfogadott javallat négy-hat óránként egy-kettő darab. Súlyos esetben nyilvánvalóan a két kapszula négy óránkénti szedése ajánlható. A legfontosabb, hogy egy 24 órás ciklusban, vagyis egy nap alatt hat kapszulánál több nem alkalmazható! Ez ugyanis már 1200 mg ibuprofén bejuttatását jelenti. A lágy kapszula vízzel csúszik a legjobban, viszont a beszedését nem lényeges étkezéshez kötni. A legjobb hatásfok nyilván éhgyomri alkalmazásnál várható, de étkezések előtt, után, közben, sőt között is bevehető. Ha már több napja sikertelenül használja a készítményt, akkor feltétlenül forduljon orvosi segítséghez. Az Advil Ultra valódi instant megoldás! Minimum három az egyben alternatíva az Advil Ultra, hiszen azon túl, hogy eredményesen mérsékli a lázat, a gyulladást még a fájdalom enyhítésében is verhetetlen. A gyulladásos folyamatok megállítása és a gyulladás mértékének csökkentése a gyógyulás szempontjából prioritást élvez.

Ha ugyanis a gyulladt terület nonstop irritációs állapotban van, akkor egyrészt a fájdalmak is fokozódhatnak, másrészt szinte lehetetlen a gyógyulás. Ám, ha ezek az irritációkat generáló folyamatok némileg lecsendesednek, akkor természetes módon csillapodnak a jelentkező fájdalmak és a gyógyulás is elindulhat. A lázcsillapítás nagyjából 38,5 fokig nem feltétlenül szükséges, hiszen a szervezet védekező mechanizmusa kifejtheti hatását, ám az említett érték felett mindenképpen érdemes enyhíteni a láz okozta kellemetlenségeket. Mindezt egyetlen kapszulával megteheti, hiszen általában e hármas együtt tűnik fel.

blog comments powered by Disqus