Termékek Menü

Az Algoflex Cold messzire űzi a megfázást!

Az Algoflex Cold olyan kombinált készítmény, mely egyrészt hatékonyan csökkenti a lázat, a fájdalmat és a gyulladást, másrészt pozitívan befolyásolja az orrnyálkahártya állapotát, elősegítve az orrdugulás megszüntetését. 

A gyógyszer megfázás esetén épp olyan eredményes segítőtárs lehet, mint influenza idején, amikor a náthához, köhögéshez komoly ízületi, izomzati fájdalmak is kapcsolódnak. Az immunrendszer erősítése vitathatatlanul fontos feladat. Az őszi, téli időszakban legalább annyira ki van szolgáltatva az emberi szervezet a vírusoknak, mint a tavaszi ciklusban. Napjainkban már nincsen karakteres eltérés az egyes évszakok között, lévén, hogy az átmenet, mint olyan jóformán megszűnt.

Ennek köszönhetően az év egészében számolnia kell a vírusokkal, ráadásul az időjárás kiszámíthatatlansága miatt a legnagyobb odafigyelés mellett is felfázhat. Így előfordulhat, hogy bár mindent megtett annak érdekében, hogy elkerülje a meghűlést, de a nem optimális körülmények ön ellen játszottak. A gyors gyógyulás vágya teljesen természetes és érthető. A betegszabadság amúgy sem reális forgatókönyv, pláne nem évente többször, arról nem is beszélve, hogy betegen otthon lenni az egyik legrosszabb lehetőség, ami bekövetkezhet. Ha a megelőzés nem segített, akkor itt az idő a cselekvésre. Két irányból kell megtámogatni a szervezetét ahhoz, hogy a regenerációs folyamatok beinduljanak. Az esetlegesen jelentkező lázat, gyulladást és természetesen fájdalmat enyhíteni, mérsékelni kell.

A gyulladás visszafogása és a fájdalmak ideiglenes megszüntetése azért kulcsfontosságú feladat, mert amíg a test azzal van elfoglalva, hogy folyton összerándul az ízületi, izomzati vagy épp torokfájdalmak hatására, addig öngyógyító funkciója nem láthat munkához, ráadásul a pluszban bevitt hatóanyag sem foghat hozzá a “rendrakáshoz”. A láz egy darabig kifejezetten hasznos, ám eljön az a határ, amikor feltétlenül mérsékelni kell. Az Algoflex Cold kettő az egyben megoldás! A készítmény úgy bánik el a fájdalommal, gyulladással és lázzal, hogy közben jótékonyan befolyásolja az orr nyálkahártyájának állapotát, messzire űzve az orrdugulás rémét. Ezek azok az ideális körülmények, melyek maximálisan támogathatják felépülését.

Tartalomhoz tartozó címkék: Algoflex Cold Algoflex Cold ár
blog comments powered by Disqus