Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Az egészségéges életmóddal kapcsolatos tippek, egészségmegőrzés, az egészség helyreállítása témakörben jelennek meg bolgbejegyzések.

A láz többféle betegség tünete is lehet, ezért nagyon fontos, hogy nyomon kövesse a hőmérsékletének a változását. 

Az élet legnagyobb csodája, amikor valaki gyermeket hord a szíve alatt, de bármennyire különleges és idilli ez az időszak, tagadhatatlan, hogy vannak nehézségek és kellemetlenségek is abban a bizonyos 9 hónapban. 

A napjainkban már népbetegségnek számító elhízás nem pusztán a tükörben látott kép miatt érdemel figyelmet, hanem sajnos az általa jelentett egészségügyi kockázatok apropóján is. 

A késő ősztől tavaszig terjedő hónapokban sokakat dönt le a lábáról a meghűlés. A gyakran hőemelkedéssel, torokfájással és náthával járó folyamat az immunrendszer erősségétől függően néhány naptól akár hetekig is eltartó tünetekkel járhat. 

Az epekő gyakori jelenség, de általában nem okoz különösebb problémát. Akkor beszélhetünk a betegségről, ha az epefolyadék összetétele megváltozik. 

A téli hónapoknak szinte természetes velejárója a megfázás, ami még az erős immunrendszerrel rendelkezőket is leterítheti időnként. 

Mindennapi közérzetünkben kiemelt szerep jut annak, hogy mennyire van rendben emésztésünk. Kevesen tudják, de a bélflóra és a felszívódás egészsége hatással van az immunrendszer és így az egész szervezet állapotára. 

A bőr kiszáradásával és pikkelyes hámlásával járó ekcéma sokakat érint, és sajnos gyakran visszatérő problémaként van jelen a mindennapokban. 

A vitamin szerves anyag, amely a sejtekben zajló anyagcserefunkciók és a táplálékokból energiát felszabadító folyamatok szabályozásához szükséges.

A lázcsillapítók azok a gyógyszerek, melyek jó, ha mindig kézközelben vannak. Bár vitán felül álló tény, hogy a téli időszak vonzza a megfázásos jellegű megbetegedéseket, illetve a különböző fertőzéseket, ám nyáron sem lehetetlen, hogy a szervezet legyengül. 

Az Espumisan gyöngy az a gyógyszer, ami jó, ha mindig a táskájában vagy a keze ügyében lapul, ugyanis szorult helyzetében gyors segítséget nyújthat önnek. 

Az ekcéma krém rendszeres, tudatos és következetes használata jó szolgálatot tehet önnek. A kezelés eredményessége viszonylag gyorsan láthatóvá válhat, de természetesen a pontos hatásmechanizmushoz és annak tempójának megállapításához elengedhetetlenül szükséges az aktuális stádium pontos ismerete. 

Az ízületi problémák sokak számára megfoghatatlanok és leginkább korhoz köthető nehézségeknek tűnnek. Ezzel szemben sem nemhez, sem korhoz nem kapcsolódik a megjelenésük esélye. 

A Dipankrin Optimum varázslata a természetes hasnyálmirigy-kivonatában rejlik, melyben megtalálható mind a három, kulcsfontosságú emésztő enzim: lipáz, amiláz, és proteáz. A készítmény alkalmazásával nagyrészt pótolhatók a hasnyálmirigy enzimek. 

A szív a test legfontosabb szerve. Mit tehetünk azért, hogy sokáig egészséges maradjon? 10 nagyon hasznos tanács, hogy szívünk egészséges maradjon életünk végéig.

 

A gyógyszeres körömlakk alkalmazásával véget vethet a gombás fertőzésnek, abban az esetben, ha az legfeljebb kettő körmét érinti, s azok felső vagy oldalsó részét. Lényeges kihangsúlyozni, hogy a készítmény csak ebben az esetben használható eredményesen. 

A Dalan kézműves szappan egyik vitathatatlan különlegessége, hogy kézi munka eredményeként jött a világra. Ez manapság, amikor a technológia olyan ütemben és markánsan fejlődik, hogy szinte már kizárja az emberi kézerőt, tényleg óriási érték. 

A megfázás elleni csomag gyerekeknek egy olyan “szett”, ami az év nagy részében pazar szolgálatot tehet önnek és családjának. 

A megfázás elleni csomag nem árul zsákbamacskát, egyszerűen csak azt, hogy a közbenjárásával végérvényesen száműzheti életéből az orrfolyást, a köhögést, a torokfájást, vagyis azokat a tünet együtteseket, melyek kivétel nélkül a megfázás hírnökei. 

A sebkezelő csomag az a szett, ami legjobb, ha mindig keze ügyében van. Soha nem tudhatja, mikor lehet szüksége némi elsősegélyre. A váratlan helyzetek és balesetek egyik jellegzetes tulajdonsága, hogy nem érzékelhetőek a bekövetkeztük előtt, vagyis esélytelen a rájuk való felkészülés. 

Közeleg a tél. Ideje felkészíteni szervezetünket fogadására. Amennyiben nem szintetikus vitaminokkal és egyéb gyógyszerekkel szeretné ezt megtenni, többnyire utólag, akkor ez a cikk most Önnek szól.

A dohányzásról leszoktató csomag kicsit olyan, mint egy mankó. Támaszt nyújt, segíthet az elindulásban, de végül önnek kell úgy döntenie, hogy már semmilyen szinten nem szorul támogatásra. 

A vérnyomásmérő ára gyógyszertárban abszolút kedvező, tehát a beszerzéshez nem kell gyógyászati segédeszköz bolthoz fordulnia. Sőt, a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás, ha az internet előnyeit kihasználva, webáruházunkban helyezi virtuális kosarába a kiszemelt terméket. 

A Ginseng Royal Jelly hatásossága nem lehet kérdéses. A méhpempő óriási kincs, aminek az értékének nagyságára manapság kezd ráeszmélni az emberiség. 

A fásli ára gyógyszertárban fajtánként, sőt patikánként nagyon eltérő lehet. Nincsenek egységes feltételek, ráadásul a lehetőségek is szerteágazóak, így aztán általános érvényű kijelentéseket lehetetlenség tenni, az ár tekintetében. 

Az E vitamin ára gyógyszertárban nagyon változó lehet, nyilván annak függvénye, hogy milyen patikában kívánja megvásárolni havi vitamin adagját. Az nem lehet kérdéses, hogy az E vitaminra nagy szüksége van a szervezetnek. 

Az Algoflex Cold olyan kombinált készítmény, mely egyrészt hatékonyan csökkenti a lázat, a fájdalmat és a gyulladást, másrészt pozitívan befolyásolja az orrnyálkahártya állapotát, elősegítve az orrdugulás megszüntetését. 

Az online gyógyszerrendelés kényelmes megoldás, amit érdemes közelebbről is megismernie. Ha van számítógépe, tablete, mobilja és aktív internet kapcsolata, akkor már indulhat is a vásárlás, virtuális körülmények között. 

Az ízfokozóként, tartósítóként és állagjavítóként használatos transzzsírok a kutatók szerint egyértelműen összefüggésbe hozhatók a 45 éves és a fiatalabb férfiak memóriaromlásával.

Az immunerősítő gyógyszerek vény nélkül is beszerezhetőek, de természetesen alkalmazásuk minden esetben körültekintést igényel. Hogy ez mit jelent? Elsősorban azt, hogy fontos egyedi igényeit és céljait felmérnie, felismernie.