Termékek Menü

A Milgamma drazsé alkalmazásáról

2018. 04. 04. 09:00:00

A Milgamma drazsé ideggyulladások, idegfájdalmak, és reumás betegségek kezelésére szolgáló, vény nélkül kapható készítmény. B1, és B12 vitamin tartalma a különböző, idegrendszeri bántalmak, idegfájdalmak, ideggyulladások, övsömör, arcidegbénulás, B1-vitaminhiány miatt kialakult szívizom károsodás, reumás panaszok, és izomfájdalmak esetén hatásos, és gyors segítséget kínál. 

A ricinus olaj is megtalálható a drazsé összetevői között, éppen ezért előfordulhat, hogy beszedését követően enyhe hányingert, vagy hasmenést tapasztal. Pikkelysömör esetén kizárólag orvosi mérlegelés után alkalmazható, mivel a B12 vitamin akár ronthat is a helyzeten, fokozva a bőrpanaszokat, ezért az előnyök, s kockázatok tudatos értékelésére van szükség, a konkrét döntés meghozása előtt.

Ha roboránsként szeretné alkalmazni a Milgamma drazsét, akkor naponta 1-2 darab elegendő belőle, de súlyosabb esetben, vagy ha orvosa másképp nem rendelkezik, akár napi négy szemmel is számolhat. Lényeges, hogy a drazsék étkezés után fogyasztandók, minimális víz kíséretében, és szétrágás nélkül. Valószínűleg önnel is előfordult már, hogy bármennyire is igyekezett, a betervezett gyógyszer bevétel elmaradt.

Épp megcsörrent a telefonja, vagy valaki megzavarta, s hiába a gondos tervezés, végül a kapszula a dobozában várta tovább. A Milgamma drazsé szedése közben is előfordulhat ilyen szituáció, ám lényeges, hogy a kifelejtett adagot ne akarja a következő időpontban pótolni. Folytassa tovább a terápiát úgy, ahogy azt eredetileg tette, s szervezete ideális mértékben fogja hasznosítani, a készítményből származó B vitamin komplexet. A kúrát nem érdemes megszakítania, hiszen így a várt hatás elmaradhat.

Tartalomhoz tartozó címkék: Milgamma drazsé Milgamma drazsé hatása
blog comments powered by Disqus