Termékek Menü
0

Célkeresztben az Apranax gél ára

Az Apranax gél ára áruházunkban a legkedvezőbb, így ha gyors, hatásos segítségre szorul, akkor a lehető legjobb helyen jár. Az Apranax gél izom- és ízületi fájdalmak, csont-ízületigyulladás, azaz oszteoartritisz esetén alkalmazható, sikerrel. 

Ha allergiás a gélben található összetevőkre, vagy ha túlérzékeny a nem-szteroid alapú gyulladáscsökkentőkre, és az acetil-szalicilsavra, vagy ha bőrén nyílt seb éktelenkedik, esetleg szenzitív az érintésre, akkor ne alkalmazza a készítményt. Három éves kor alatt sem javasolható a használata, de minden más esetben, a fent említett helyzetekben kiváló terápiás eszköz. A gél nem érintkezhet a szemekkel, és a nyálkahártyákkal, amennyiben véletlenül mégis bekövetkezne a baj, úgy bőséges vízzel lemosva az érintett szakaszt eltávolíthatja a krémet, megelőzve ezzel a negatív hatásokat.

Pólya alatt (kötözések esetén), öntapadós ragasztók mellett nem alkalmazható, és természetesen szájon keresztül sem. Hosszú ideig, nagy bőrfelületet ne kezeljen vele. Általánosságban igaz a gyógyszeres készítményekre, hogy a szervezet egy-egy hatóanyaghoz hozzászokhat, ezért érdemes a kezelés idejét mérsékelnie.

Az Apranax gél ára minimális, az általa kínált előnyökhöz képest. Már az első pár alkalom után érezni fogja a különbséget. A nem szteroidos gél pillanatok alatt felszívódik, nem hagy maga után zsíros foltot, s megkezdi gyulladáscsökkentő tevékenységét. Az izmai, és ízületei garantáltan meg fogják hálálni a törődését. A termék roppant kiadós, mivel egy-egy krémezés alkalmával alig kell felhasználnia a gélből, így egy vásárlással jó időre elraktározhat belőle.

Tartalomhoz tartozó címkék: Apranax gél ára Apranax gél
blog comments powered by Disqus