Termékek Menü
Ön itt jár: >

Baba-mama termékek

Rendezés:

Bepanthen kenőcs a sebgyógyulás és hámosodás elősegítésére kisebb sérülések (banális égések és horzsolások), bőrirritáció (például radioterápia, fototerápia vagy UV fény expozíció után) esetén.

Raktáron
2.899 Ft

Az olívaszappanokban szerzett 90 év tapasztalattal megalkottuk Önnek olíva olajos hidratáló krémünket, melyet a Dalan minőséggel garantálunk. Aegan olíva olajból készítettük hidratáló, gyorsan felszívódó formulájú krémünket normál és száraz bőrre. Az olíva olaj magas E-vitamin tartalma táplálja és revitalizálja bőrét, azonnal puhává és rugalmassá varázsolja. Az olíva olajban található antioxidánsok megvédik bőrét a mindennapos külső hatásokkal szemben.   
Magas vitamin tartalma és antioxidáns összetételének köszönhetően táplálja a bőrt és megóvja a káros környezeti hatásokkal szemben. Használata után a bőr puha, kellemes illatú lesz, nem fénylik tőle.  

Utolsó 3 db raktáron
999 Ft

Kézműves szappan 90 év tapasztalatával. Egyaránt alkalmas a haj és a test tisztítására. A hajat táplálja, erősíti és természetes fényt ad neki. Hatékonyan segít hajhullásnál és a korpaképződés megszüntetésében. 100% növényi olaj szappan. Babér- és olívaolajat, E-vitamint és antioxidánsokat tartalmaz. A babérolaj segít az ellazulásban és relaxálja a testet. A bőrt hidratálja és felfrissíti. Adalékanyagmentes.

Természetes illat és szín. Nagy méret, 150g.

 

Utolsó 4 db raktáron
399 Ft

Dalan olívaolajos szappan 90 év tapasztalatával. Egyaránt alkalmas a haj és a test tisztítására. A hajat táplálja, erősíti és természetes fényt ad neki. Hatékonyan segít hajhullásnál és a korpaképződés megszüntetésében. 100% növényi olaj szappan. Olívaolajat, E-vitamint és antioxidánsokat tartalmaz. A bőrt hidratálja és felfrissíti. Adalékanyagmentes.

Természetes illat és szín.

Raktáron
450 Ft

Babaápolás minőségi termékekkel

Egy újszülött, de még egy néhány éves gyermek is maximális odafigyelést, törődést igényel, hisz gyámoltalanabb lény nem nagyon létezik, mint az aprócska emberpalánta. A babaápolás tehát egy, a mindennapok részévé váló esemény a kismamák, és az egész család életében, hosszú éveken keresztül. Mindannyian azon igyekszünk, hogy a kis jövevény mindenből a legjobbat kapja, hisz csak így biztosítható a harmonikus, kiegyensúlyozott fejlődés, aminek a végeredménye egy önálló ember lesz.

A babaápolás ma már korántsem annyira nehéz, mint hinnénk, hisz számos minőségi termék áll rendelkezésünkre, amelyeket csupán meg kell vásárolnunk, és használnunk, ahhoz, hogy minden zökkenőmentes legyen. Márpedig zökkenő akad jócskán, hisz a babaápolás azt jelenti, hogy egy magatehetetlen, beszélni nem tudó apró ember minden igényét ki kell találnunk, és a lehetőségekhez képest tökéletesen kielégítenünk. Pelenka és popsi krém, bébi tápszer és cumisüveg, multivitamin és orrspray, a lista gyakorlatilag végtelen a beszerzendők terén.

Az ismerősök, rokonok tapasztalatait és tanácsait figyelembe véve magunk is ki tudjuk választani a megfelelő, jó minőségű, és bizonyított termékeket, és ehhez ma már ki sem kell mozdulnunk otthonunkból, ami valljuk be kismamák számára nagy segítség. Oldalunkon egyszerűen megrendelheti a babaápolás minden feltétlenül szükséges hozzávalóját, hogy csupán az apró emberi csoda növekedésének és fejlődésének öröme maradjon.