Termékek Menü

Érdekességek

A migrén a fejfájások egyik speciális változata, sokan az erős, hosszan tartó fejfájás szinonimájának tartják. A többnyire féloldali fejfájást sok esetben látászavarokból, vibráló, cikkcakkos fényekből álló migrénaura előzi meg. Mozgászavarok is jelentkezhetnek.

Kezdő szülőként talán felmerül a kérdés, hogy miként kell tisztítani egy kisbaba arcát. Összeszedtünk pár tippet.

Amikor egy kezdődő fájdalom jelentkezik szervezetünk valamelyik részében, még nem figyelünk oda igazán.

Megszületett a pici, hatalmas az öröm, ám jön az aggódás is. Milyen sűrűn, mennyire kell tisztán tartani a lakást? Mit kell tenni, hogy ne kapjon fertőzést a csecsemő?

Szerencsére a modern korunkban már több helyről is jöhet a segítség a fájdalmak esetében.

Egy reprezentatív felmérés során a megkérdezettek fontossági sorrendet kellett felállítsanak a pénz, hatalom, társadalmi megbecsültség és az egészség között.  Mint az a válaszok elemzéséből kiderült az egészség messze maga mögé utasított minden mást, így elmondhatjuk, hogy az egészségmegőrzés nagyon fontos nekünk, magyaroknak.

A gyógyhatású készítmények olyan gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termékek, amelyek fontos szerepet játszanak az egészségmegőrzésben és egyes betegségek tüneteinek enyhítésében, illetve gyógyításában. Egyre tudatosabban használjuk a gyógyhatású készítményeket, hiszen számos különböző betegség esetén megoldással szolgálnak.

Amikor hasogat a fejünk, fáj a fogunk, görcsöl a gyomrunk, komolyabb sérülést szenvedünk, akkor a fájdalomcsillapító hozhat ideiglenes enyhülést.

Néhány tanács, hogy miként kezeljük a kisbabák intim részeit.

Sokunknak van rossz tapasztalata a gyógyszertárakban való hosszas sorbaállással kapcsolatban. Hiszen elég 2-3 személy, aki előttünk vényköteles termékeket szeretne kiváltani és a várakozás máris hosszú percekbe nyúlhat át.

Sajnos manapság egyfolytában ki vagyunk téve különböző vegyi anyagoknak, hiszen nemcsak a kozmetikumok, hanem ételek, italok és még a csapvíz is tartalmaz olyan kémiai anyagokat, amelyek károsak az egészségre.

Az allergia az egyik legkellemetlenebb betegség, és mivel olyan sok minden lehet allergén és olyan sok féle tüneteket produkálhat, sok esetben nem is tudjuk, hogy valóban erről van szó. Sajnos az allergia kezelés csak megelőzésből, illetve tünetkezelésből áll, mivel még a mai fejlett technológia sem elég, hogy valaki megoldást találjon erre a problémára.

A betegségekkel nemcsak akkor kell foglalkozni, amikor már kialakultak, hanem a megelőzésükre is törekednünk el. Ennek érdekében segítségül hívatjuk az immunerősítők támogatását, amelyek számtalan formában a rendelkezésünkre állnak.

A fej-, fog-, ízületi fájdalmak a legidegesítőbbek és legelviselhetetlenebbek a kínzó egészségügyi problémák közül. Ezért, ha ezek bármelyike ér utol, akkor azonnal benyúlunk a gyógyszeres szekrénykébe és kikeressük a legerősebb vegyi úton előállított fájdalomcsillapító terméket remélve, hogy minél hamarabb megszűnik a kellemetlen érzés.

Mindenki az élete során kitapasztalta, hogy egyes panaszok illetve kellemetlenségek megszűntetésére milyen készítmények hatnak a leginkább.

Mindegyik patikában megtalálhatóak azok a készítmények, amelyek orvosi ajánlás nélkül is megvásárolhatóak. A vény nélkül kapható termékek tárháza nagyon gazdag olyan készítményekben, amelyek alkalmazhatóak egészségmegőrzés céljából, egyes megbetegedések megelőzésére vagy bizonyos kezelések mellett, a mielőbbi felépülés reményében.