Termékek Menü

A bőrgomba kezelése

Rendezés:
Az Alksebor kenőcs baktérium- és gomba-ellenes, lipidkiválasztás csökkentő és antiseborrhoeás hatású készítmény, melyet ún. seborrhoeas kórképek enyhe és középsúlyos alakjaiban önmagában, súlyosabb alakjaiban szájon át adható készítménnyel, kiegészítő terápiaként alkalmaznak. Az akne különböző formáinak (acne vulgaris, acne conglobata), ún. rosacea (az arc bőrének gyulladásos bővérűsége), ún. seborrhoea oleosa, egyes bőrgyulladások (seborrhoeas dermatitis, periorális dermatitis) kezelésére alkalmas, de egyéb bőrgyógyászati kórképekben is (mikróbás ekcéma, ún. impetiginizált kontakt ekcéma) használatos.
Előrendelhető
2.899 Ft

Bőrgomba? Használja bátran a BATRAFEN krémet a bőr gombás fertőzéseinek kezelésére. Kb. 2 hét rendszeres használat után a bőr teljesen tünetmentes lesz.

Utolsó 4 db raktáron
1.645 Ft

A Canesten krém alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének kezelésére, továbbá a külső nemi szervek gyulladásos, fertőzéses gombás betegségeire, a szexuális partner egyidejű helyi kezelésére.

Raktáron
1.389 Ft

A Canesten oldat alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének kezelésére, továbbá a külső nemi szervek gyulladásos, fertőzéses gombás betegségeire, a szexuális partner egyidejű helyi kezelésére. A Canesten krém hatóanyagával megegyező hatóanyag-tartalmú készítmény. Az oldattal könnyen elérhetőek a krémmel nehezen kezelhető egyenetlen felületek. Alkalmazása: naponta 2-3 alkalommal.

 

Raktáron
1.455 Ft

Alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének kezelésére, továbbá a külső nemi szervek gyulladásos, fertőzéses gombás betegségeire, valamint a szexuális partner egyidejű helyi kezelésére.

Raktáron
1.759 Ft

Alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének kezelésére, továbbá a külső nemi szervek gyulladásos, fertőzéses gombás betegségeire, a szexuális partner egyidejű helyi kezelésére. Praktikus spray formában.

Raktáron
2.389 Ft

A készítmény gombás bőrfertőzések kezelésére, illetve megelőzésére szolgál. Különösen ajánljuk uszodába, strandra járóknak már megelőzési céllal is.

Utolsó 4 db raktáron
1.349 Ft

Alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének kezelésére.

Raktáron
868 Ft

Az Excilor toll körömgombásodás kezelésére javallt. A visszafertőzés elkerülése érdekében naponta cserélje zokniját, harisnyáját és a cipőjét is kezelje.

Utolsó 4 db raktáron
5.248 Ft

Az Exoderil krém a bőr gombás fertőzéseinek külsőleges kezelésére szolgál. Az egyik legkorszerűbb készítmény.

Raktáron
2.009 Ft

Az Exoderil oldatot a lábak-, különösen a lábujjak közötti területek és a talp gombás megbetegedései (amelyek a kipirulás, a hámlás és a duzzanat, illetve a viszkető hólyagocskák alapján felismerhetőek) esetén javasoljuk alkalmazni.

Raktáron
1.139 Ft

Bőrfertőzések, felületes égés, rovarcsípés, a körömágy gyulladása, felülfertőzött gombás és vírusos bőrfertőzések, lábszárfekély, különböző eredetű sebfertőzések kezelésére.

Raktáron
1.324 Ft

Gombás bőrfertőzések kezelésére alkalmas.

Raktáron
2.385 Ft

Gombás bőrfertőzések kezelésére alkalmas.

Raktáron
1.899 Ft

A Mycosid külsőleges por felületi gombás bőrfer­tőzések megelőzésére és kezelésére szolgál.

Utolsó 3 db raktáron
899 Ft

A szúrós csodabogyó, vadgesztenye, varázsmogyoró és szőlőlevél különleges gyógynövénykivonata gátolja a lábizzadást. A lábat szárazon és frissen tartja.

Raktáron
1.135 Ft
Az Octeniseptet az alábbiakra alkalmazhatja:
- a sebkezelés támogatására, illetve a sebgyógyulás elősegítésére irányuló ismételt, rövid távú fertőtlenítésre;
- ujjközi gombás fertőzés ismételt, rövid távú támogató kezelésére.
Utolsó 2 db raktáron
3.000 Ft
Az Octenisept fertőtlenítő oldat, amely hatóanyagként fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkező oktenidin-dihidrokloridot és fenoxietanolt tartalmaz. Az Octeniseptet Ön az alábbiakra alkalmazhatja:
- a sebkezelés támogatására, illetve a sebgyógyulás elősegítésére irányuló ismételt, rövid távú fertőtlenítésre;
- ujjközi gombás fertőzés ismételt, rövid távú támogató kezelésére.
Raktáron
2.029 Ft

A készítmény alkalmazása lábfej bőrfelületén és a hajlatokban kialakuló gombásodás megelőzésére ajánlott.

Raktáron
903 Ft

A bőr gombás fertőzéseinek helyi kezelésére szolgál.

Utolsó 4 db raktáron
1.764 Ft