Termékek Menü

A hüvelygomba kezelése

Rendezés:

Bőrgomba? Használja bátran a BATRAFEN krémet a bőr gombás fertőzéseinek kezelésére. Kb. 2 hét rendszeres használat után a bőr teljesen tünetmentes lesz.

Utolsó 4 db raktáron
1.645 Ft

A nemi szervek gombás fertőzéseinek és az ehhez kapcsolódó gyulladásnak a kezelésére alkalmas a Candibene Teva hüvelytabletta. Ezeket a fertőzéseket általában a Candida elnevezésű gombafajok okozzák.  

Előrendelhető
1.590 Ft

A Canesten krém alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének kezelésére, továbbá a külső nemi szervek gyulladásos, fertőzéses gombás betegségeire, a szexuális partner egyidejű helyi kezelésére.

Raktáron
1.389 Ft

A Canesten oldat alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének kezelésére, továbbá a külső nemi szervek gyulladásos, fertőzéses gombás betegségeire, a szexuális partner egyidejű helyi kezelésére. A Canesten krém hatóanyagával megegyező hatóanyag-tartalmú készítmény. Az oldattal könnyen elérhetőek a krémmel nehezen kezelhető egyenetlen felületek. Alkalmazása: naponta 2-3 alkalommal.

 

Raktáron
1.455 Ft
A Canesten Kombi készítmény a nemi szervek gombás fertőzéseinek és az ehhez kapcsolódó gyulladásnak kezelésére alkalmas. Ezeket a fertőzéseket általában Candida fajok okozzák.
A gyulladásos fertőzés tünetei: a külső nemi szervek vörösek és duzzadtak lehetnek, viszketnek és érzékennyé válnak. Hüvelyi váladékozás alakul ki, a hüvely falát túrós lepedék borítja.
A Canesten Kombi hatóanyaga, a klotrimazol széles spektrumú gomba ellenes hatással rendelkezik.
Utolsó 3 db raktáron
2.799 Ft

A nemi szervek és környékének gomba okozta fertőzéseinek kezelésére alkalmas. 

Raktáron
3.105 Ft

Alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének kezelésére, továbbá a külső nemi szervek gyulladásos, fertőzéses gombás betegségeire, valamint a szexuális partner egyidejű helyi kezelésére.

Raktáron
1.759 Ft

Alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének kezelésére, továbbá a külső nemi szervek gyulladásos, fertőzéses gombás betegségeire, a szexuális partner egyidejű helyi kezelésére. Praktikus spray formában.

Raktáron
2.389 Ft

Hüvely és a külső nemi szervek gombás fertőzéseinek (amelyek járhatnak a külső nemi szervek, ill. a hüvely gyulladásával vagy fertőzéses eredetű folyással) kezelésére alkalmas.

Utolsó 2 db raktáron
2.699 Ft

Hüvely és a külső nemi szervek gombás fertőzéseinek (amelyek járhatnak a külső nemi szervek, ill. a hüvely gyulladásával vagy fertőzéses eredetű folyással) kezelésére alkalmas.

Utolsó 4 db raktáron
2.039 Ft

A hüvely gombás fertőzéseinek (hüvelyi folyás) kezelésére szolgál.

Raktáron
2.639 Ft

A Candibene-Teva krém alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének kezelésére, továbbá a külső nemi szervek gyulladásos, fertőzéses gombás betegségeire, a szexuális partner egyidejű helyi kezelésére. Enyhíti a bőrirritációt, viszketést.

Raktáron
1.129 Ft
Lactobacillus, tejsav és izoflavonok a megváltozott hüvelyflóra tüneteinek kivédésére.
Raktáron
3.432 Ft

Vitagyn C – duplán jó a hüvelyi fertőzések ellen: Ezüst:gyorsan legyőzi a kórokozókat és megszabadít a panaszoktól, C-Vitamin:helyreállítja a természetes hüvelyflórát és véd a fertőzés kiújulása ellen

Raktáron
3.269 Ft

A hüvelygomba megannyi kellemetlenséget okozhat. A viszkető, égető, fájó tünetekkel járó jelenség a legtöbbször gyógyszeres kezelést igényel. A gombák a hüvelyflóra részét képezik, azaz természetes módon megtalálhatóak az emberi szervezetben. Az, azonban korántsem mindegy, hogy milyen számban fordulnak elő. Abban a pillanatban, hogy az optimálisnak ítélt egyensúly felborul, fertőzésről beszélhetünk. Milliónyi oka lehet a kialakulásának. Ha rendszeresen, már-már krónikusan előforduló állapotról van szó, akkor a partner kivizsgáltatása feltétlenül javasolható, hiszen elképzelhető, hogy az ő szervezetében figyelhető meg eltolódás – a gombák irányába. A terápia több mindent magába foglalhat. Az otthoni módszerek egy bizonyos idő, vagy súlyosság után már nem elegendőek. Természetesen az orvos által felírt kezelés mellett, felgyorsítva a gyógyulási folyamatokat bevonhatóak a házi praktikák is. A hüvelygomba kialakulása kiküszöbölhető? Az igazság az, hogy teljes egészében nem védhetőek ki a gombás fertőzések, de az tény és való, hogy rengeteget tehet annak érdekében, hogy minimálisra csökkentse a negatív eshetőségek lehetőségét.

Az immunrendszer le- és meggyengülése kiváló indikátora a hüvelyflóra komponenseinek megváltozására. Az ok egyszerű. A sejtek kisebb ellenállóságnál nem tudnak védekezni a behatolókkal szemben. Így a védekező rendszer ideális működése, és megerősítése elmaradhatatlan feladat! A grapefruit kiváló alternatíva: magas C-vitamin, és bioflavonoid tartalma miatt roborálja a testet, nemcsak gyorsan, hanem eredményesen. A fokhagyma méltán tett óriási hírnévre szert a fertőzésekkel szembeni küzdelemben. Érdemes valamilyen formában élete részévé tenni: ha gyomra nem bírja a természetes fogyasztását, akkor kapszula képében egyszerűen bejuttathatja szervezetébe. Végül, de nem utolsó sorban a prevencióban prioritás a minden tekintetben tökéletes higiénia biztosítása. A hüvely tisztán tartása, a különböző intim sprayk mellőzése, vagy éppen a tisztálkodási szokások megváltoztatása csodákra képes. Ne hagyja bepállani az érzékeny területeket: úszás, zuhanyozás, vagy fürdés után az alapos, szárazra törlés javasolható. Az idegen mellékhelyiségek érintését minden formában kerülje, és dolga végezte előtt, és után alapos kézmosással garantálja a higiénikus körülményeket.