Termékek Menü

A körömgomba kezelése

Rendezés:

Az Amorolfin-Teva gyógyszeres körömlakkot a legfeljebb 2 körmöt érintő, a köröm felső vagy oldalsó részére korlátozódó (mint az alábbi 1. számú képen látható - a Betegtájékoztató részben) gombás körömfertőzések kezelésére használják. Ha a fertőzés tünetei inkább a 2. vagy 3. képhez hasonlóak, orvoshoz kell fordulnia.
Az Amorolfin-Teva hatóanyagként amorolfint tartalmaz (hidrokloridsó formájában), amely a gombaellenes gyógyszerek csoportjába tartozik.
Az Amorolfin-Teva a körömfertőzések előidézésére képes gombák széles körét elpusztítja. A körömgombásodás általában a köröm (fehér, sárga vagy barna) elszíneződését és megvastagodását, törékeny köröm kialakulását eredményezi, bár a megjelenése nagymértékben változó lehet.

Raktáron
4.639 Ft

Körömgomba megelőzésére és kezelésére szolgáló készítmény. Használata egyszerű. Ne felejtse el lábbelijét is megfelelő módon (spray) kezelni, zokniját pedig gyakran cserélni és mosni, hogy elkerülje a visszafertőződést.

Raktáron
3.619 Ft

Az Excilor toll körömgombásodás kezelésére javallt. A visszafertőzés elkerülése érdekében naponta cserélje zokniját, harisnyáját és a cipőjét is kezelje.

Utolsó 4 db raktáron
5.248 Ft

A Kitonail gyógyszeres körömlakk a köröm gombás fertőzései (onychomycosis) kezelésére szolgál. Széles spektrumú gombaellenes szer a fertőzött kézujjak és lábujjak körmei, valalmint a közvetlen környezetükban található bőr helyi kezelésére.

Raktáron
5.619 Ft

A Mycosan egyszerű, gyors és hatásos módja annak, hogy megszabaduljunk a körömgombától. A köröm kezelésére alkalmas komplett kezelő készlet, amely ecsettel ellátott, felhasználóbarát tubusba töltött szérumból, valamint 10 darab, egyszer használatos körömreszelőből áll.

Utolsó 4 db raktáron
4.999 Ft

Hatékonysága elpusztítja a körömgombát, segít megakadályozni a fertőzés terjedését és visszatérését, és javítja a köröm kinézetét.

Utolsó 2 db raktáron
6.189 Ft