Termékek Menü

A körömgomba kezelése

Rendezés:

Az Amorolfin-Teva gyógyszeres körömlakkot a legfeljebb 2 körmöt érintő, a köröm felső vagy oldalsó részére korlátozódó (mint az alábbi 1. számú képen látható - a Betegtájékoztató részben) gombás körömfertőzések kezelésére használják. Ha a fertőzés tünetei inkább a 2. vagy 3. képhez hasonlóak, orvoshoz kell fordulnia.
Az Amorolfin-Teva hatóanyagként amorolfint tartalmaz (hidrokloridsó formájában), amely a gombaellenes gyógyszerek csoportjába tartozik.
Az Amorolfin-Teva a körömfertőzések előidézésére képes gombák széles körét elpusztítja. A körömgombásodás általában a köröm (fehér, sárga vagy barna) elszíneződését és megvastagodását, törékeny köröm kialakulását eredményezi, bár a megjelenése nagymértékben változó lehet.

Utolsó 4 db raktáron
4.639 Ft

Körömgomba megelőzésére és kezelésére szolgáló készítmény. Használata egyszerű. Ne felejtse el lábbelijét is megfelelő módon (spray) kezelni, zokniját pedig gyakran cserélni és mosni, hogy elkerülje a visszafertőződést.

Raktáron
3.619 Ft

Az Excilor toll körömgombásodás kezelésére javallt. A visszafertőzés elkerülése érdekében naponta cserélje zokniját, harisnyáját és a cipőjét is kezelje.

Utolsó 4 db raktáron
5.248 Ft

A Kitonail gyógyszeres körömlakk a köröm gombás fertőzései (onychomycosis) kezelésére szolgál. Széles spektrumú gombaellenes szer a fertőzött kézujjak és lábujjak körmei, valalmint a közvetlen környezetükban található bőr helyi kezelésére.

Raktáron
5.899 Ft

A Mycosan egyszerű, gyors és hatásos módja annak, hogy megszabaduljunk a körömgombától. A köröm kezelésére alkalmas komplett kezelő készlet, amely ecsettel ellátott, felhasználóbarát tubusba töltött szérumból, valamint 10 darab, egyszer használatos körömreszelőből áll.

Utolsó 4 db raktáron
4.999 Ft

Elszíneződött, megvastagodott vagy berepedezett körmök – igen gyakori tünetek, és ráadásul nagyon kellemetlenek is lehetnek. A Nailner segít, hogy megszabaduljon ezektől a kínosan zavaró tünetektől.

Raktáron
5.469 Ft

Hatékonysága elpusztítja a körömgombát, segít megakadályozni a fertőzés terjedését és visszatérését, és javítja a köröm kinézetét.

Utolsó 2 db raktáron
6.189 Ft