Termékek Menü
0
+3648/341331

Alvászavar, stressz, szorongás kezelése gyógynövénytartamú tablettákkal, cseppekkel

Patikánk legtöbbet keresett termékei az alvászavar és a stresszoldás kezelésében. Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet.
Rendezés:

Azonnal felszívódó belsőleges csepp, amely frontérzékenység esetén és utazási betegségben jelentkező panaszok (pl. stressz enyhe tünetei, alvászavarok, koncentrálóképesség zavara, émelygés, emésztési zavarok) enyhítésére javasolt.

Raktáron
1.645 Ft

Nem bírja a főnökét? A magnézium hiány tüneteinek: idegrendszeri tünetek (koncentrálóképesség zavara), izomremegés, izomgörcsök ( pl.: éjszakai lábikragörcs) kezelésére. B6-vitaminnal együtt nagyszerű feszültségoldó. Segít az éjszakai pihentető alvásban alvásproblémák esetén.

Raktáron
1.077 Ft

B6 vitaminnal kiegészített magnéziumkészítmény. A magnézium hiány tüneteinek - idegrendszeri tünetek (koncentrálóképesség zavara), izomremegés, izomgörcsök ( pl.: éjszakai lábikragörcs) - kezelésére, valamint a stresszes hétköznapok feszültségoldására.
2db-tól csak 1240Ft!!!

 

Raktáron
1.830 Ft
Ha stresszesek a hétköznapjai, netán nem tud aludni, akkor a valeriána komplex természetes hatóanyagai (macskagyökér, golgotavirág, komlótoboz) segíthetnek. 
Raktáron
1.518 Ft

Aludni szeretne, de nem tud? A napi stresszhatások gyakran elalvási nehézséget okoznak. A gyógyászatban évszázadok óta alkalmazott macskagyökér és komló kivonatait tartalmazó drazsé segíti az elalvást, oldja a feszültséget és a szorongást.  

Raktáron
1.579 Ft

Alkalmazása javasolt túlhajszoltságból, stressz hatásokból fakadó vagy egyéb ideges eredetű elalvási és átalvási nehézségek, nyugtalanság, feszültség, idegesség, szorongás esetén.

Raktáron
1.854 Ft

A Magnéziumnak szerepe van az idegek és izmok optimális működésében,fehérje,-szénhidrát-,zsíranyagcserében.

Utolsó 4 db raktáron
999 Ft

A napi stresszhatások gyakran elalvási nehézséget okoznak. A gyógyászatban évszázadok óta alkalmazott macskagyökér és komló kivonatait tartalmazó kapszula segíti az elalvást, oldja a feszültséget és a szorongást. A kapszula hatóanyagai hozzájárulnak az optimális idegállapothoz, ezzel az egészséges nyugodt alváshoz. 

Raktáron
929 Ft
A Magne B6 Álom összetevőinek egyedülálló kombinációja segíti az egészséges, pihentető alvást.
Raktáron
1.409 Ft

A magnézium hiány tüneteinekk: idegrendszeri tünetek (koncentrálóképesség zavara), izomremegés, izomgörcsök ( pl.: éjszakai lábikragörcs) kezelésére.

Raktáron
940 Ft

A magnézium hiány tüneteinekk: idegrendszeri tünetek (koncentrálóképesség zavara), izomremegés, izomgörcsök ( pl.: éjszakai lábikragörcs) kezelésére.

Raktáron
1.119 Ft

A  Magne B6 tabletta a magnézium hiány tüneteinek: idegrendszeri tünetek (koncentrálóképesség zavara), izomremegés, izomgörcsök ( pl.: éjszakai lábikragörcs) kezelésére javallt.

Raktáron
2.049 Ft 1.699 Ft

Ajánlott feszültség, illetve kimerültség ellen, sportolóknak, gyermekvárás előtt állóknak és krónikus betegségben szenvedőknek magnéziumhiány esetén.

Raktáron
1.759 Ft 1.099 Ft

A magnézium szervezetünk működéséhez alapvetően fontos makroelem. Hiánya esetén idegesség, fáradtság, alvászavar, a koncentrálóképesség csökkenése, izomgörcsök jelentkezhetnek. A B6-vitamin elősegíti felszívódását.

Raktáron
1.579 Ft

Feszültségoldó, nyugtató, belsõ nyugalmat és kiegyensúlyozottságot adó, álmatlanság esetén az elalvást elõsegítõ készítmény.

Utolsó 4 db raktáron
1.899 Ft

Enyhe depresszió (lehangolt lelkiállapot, hangulati labilitás, belső nyugtalanság, feszültség, stressz) és ehhez társuló alvászavarok kezelésére javallt.

Raktáron
4.049 Ft

Napközben történő alkalmazása nyugtató hatású, esti, a lefekvést megelőző bevétel esetén elősegíti az elalvást és nyugodt, pihentető alvást biztosít.

Raktáron
1.839 Ft

Elégtelen agyi vérátáramlás és tápanyagellátás, ill. agyműködési zavarok a csökkenő szellemi teljesítőképesség és koncentrációs készség tüneteivel, mint szédülés, fülzúgás, fejfájás, látászavar, emlékezetgyengülés, szorongással kísért hangulati labilitás kezelésére.

Raktáron
2.395 Ft

A Valeriana Relax étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula olyan gyógynövények kivonatát tartalmazza, amelyek hatóanyagai hozzájárulhatnak a normál idegállapot, a lelki egyensúly fenntartásához és az egészséges alváshoz. A napi stresszhatások gyakran elalvási nehézséget okoznak. A gyógyászatban évszázadok óta alkalmazott macskagyökér és komló kivonatait tartalmazó kapszula segíti az elalvást, oldja a feszültséget és a szorongást. A kapszula hatóanyagai hozzájárulnak az optimális idegállapothoz, ezzel az egészséges nyugodt alváshoz. 

Raktáron
1.478 Ft

Átmeneti, enyhe ideges feszültség és átmeneti elalvási nehézségek enyhítésére. A Valeriana Teva étrend-kiegészítő olyan gyógynövények kivonatát tartalmazza, amelyek hatóanyagai hozzájárulhatnak a normál idegállapot, a lelki egyensúly fenntartásához és az egészséges alváshoz. A napi stresszhatások gyakran elalvási nehézséget okoznak. A gyógyászatban évszázadok óta alkalmazott macskagyökér és komló kivonatait tartalmazó tabletta segíti az elalvást, oldja a feszültséget és a szorongást. Hatóanyagai hozzájárulnak az optimális idegállapothoz, ezzel az egészséges nyugodt alváshoz. 

Raktáron
1.679 Ft