Termékek Menü

Alvászavar, stressz, szorongás kezelése gyógynövénytartamú tablettákkal, cseppekkel

Patikánk legtöbbet keresett termékei az alvászavar és a stresszoldás kezelésében. Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet.
Rendezés:

Azonnal felszívódó belsőleges csepp, amely frontérzékenység esetén és utazási betegségben jelentkező panaszok (pl. stressz enyhe tünetei, alvászavarok, koncentrálóképesség zavara, émelygés, emésztési zavarok) enyhítésére javasolt.

Raktáron
1.645 Ft
A Baldivian Night macskagyökér száraz kivonatot tartalmazó növényi gyógyszer. A készítmény alvászavarok enyhítésére szolgál felnőttek és 12 év feletti serdülők számára.
Keresse fel kezelőorvosát, ha tünetei 14 napon belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.
Raktáron
2.019 Ft

Nem bírja a főnökét? A Béres Magnézium+B6 terméke a magnézium hiány tüneteinek: idegrendszeri tünetek (koncentrálóképesség zavara), izomremegés, izomgörcsök ( pl.: éjszakai lábikragörcs) kezelésére. B6-vitaminnal együtt nagyszerű feszültségoldó. Segít az éjszakai pihentető alvásban alvásproblémák esetén.

Raktáron
1.148 Ft

A Béres Magnézium 250mg + B6 filmtabletta B6 vitaminnal kiegészített magnéziumkészítmény. A magnézium hiány tüneteinek - idegrendszeri tünetek (koncentrálóképesség zavara), izomremegés, izomgörcsök (pl.: éjszakai lábikragörcs) - kezelésére, valamint a stresszes hétköznapok feszültségoldására.

 

Raktáron
1.975 Ft

A Hova filmtabletta alkalmazása javasolt túlhajszoltságból, stressz hatásokból fakadó vagy egyéb ideges eredetű elalvási és átalvási nehézségek, nyugtalanság, feszültség, idegesség, szorongás esetén.

Utolsó 4 db raktáron
1.854 Ft

A Magnéziumnak szerepe van az idegek és izmok optimális működésében,fehérje,-szénhidrát-,zsíranyagcserében.

Raktáron
999 Ft

A napi stresszhatások gyakran elalvási nehézséget okoznak. A gyógyászatban évszázadok óta alkalmazott macskagyökér és komló kivonatait tartalmazó kapszula segíti az elalvást, oldja a feszültséget és a szorongást. A kapszula hatóanyagai hozzájárulnak az optimális idegállapothoz, ezzel az egészséges nyugodt alváshoz. 

Raktáron
999 Ft
A Magne B6 Álom összetevőinek egyedülálló kombinációja segíti az egészséges, pihentető alvást.
Raktáron
1.599 Ft

Az eredeti Magne B6 tabletta a magnézium hiány tüneteinek: idegrendszeri tünetek (koncentrálóképesség zavara), izomremegés, izomgörcsök ( pl.: éjszakai lábikragörcs) kezelésére.

Raktáron
1.420 Ft

A  Magne B6 tabletta a magnézium hiány tüneteinek: idegrendszeri tünetek (koncentrálóképesség zavara), izomremegés, izomgörcsök ( pl.: éjszakai lábikragörcs) kezelésére javallt.

Raktáron
2.319 Ft 1.919 Ft

A Pharmavit Magnesium + B6 filmtablettája ajánlott feszültség, illetve kimerültség ellen, sportolóknak, gyermekvárás előtt állóknak és krónikus betegségben szenvedőknek magnéziumhiány esetén.

Raktáron
1.899 Ft

A magnézium szervezetünk működéséhez alapvetően fontos makroelem. Hiánya esetén idegesség, fáradtság, alvászavar, a koncentrálóképesség csökkenése, izomgörcsök jelentkezhetnek. A B6-vitamin elősegíti felszívódását.

Raktáron
1.579 Ft

Feszültségoldó, nyugtató, belsõ nyugalmat és kiegyensúlyozottságot adó, álmatlanság esetén az elalvást elõsegítõ készítmény.

Utolsó 4 db raktáron
1.899 Ft

Enyhe depresszió (lehangolt lelkiállapot, hangulati labilitás, belső nyugtalanság, feszültség, stressz) és ehhez társuló alvászavarok kezelésére javallt.

Raktáron
4.359 Ft

Napközben történő alkalmazása nyugtató hatású, esti, a lefekvést megelőző bevétel esetén elősegíti az elalvást és nyugodt, pihentető alvást biztosít.

Raktáron
1.949 Ft

A Valeriana Relax étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula olyan gyógynövények kivonatát tartalmazza, amelyek hatóanyagai hozzájárulhatnak a normál idegállapot, a lelki egyensúly fenntartásához és az egészséges alváshoz. A napi stresszhatások gyakran elalvási nehézséget okoznak. A gyógyászatban évszázadok óta alkalmazott macskagyökér és komló kivonatait tartalmazó kapszula segíti az elalvást, oldja a feszültséget és a szorongást. A kapszula hatóanyagai hozzájárulnak az optimális idegállapothoz, ezzel az egészséges nyugodt alváshoz. 

Raktáron
1.478 Ft

Átmeneti, enyhe ideges feszültség és átmeneti elalvási nehézségek enyhítésére. A Valeriana Teva étrend-kiegészítő olyan gyógynövények kivonatát tartalmazza, amelyek hatóanyagai hozzájárulhatnak a normál idegállapot, a lelki egyensúly fenntartásához és az egészséges alváshoz. A napi stresszhatások gyakran elalvási nehézséget okoznak. A gyógyászatban évszázadok óta alkalmazott macskagyökér és komló kivonatait tartalmazó tabletta segíti az elalvást, oldja a feszültséget és a szorongást. Hatóanyagai hozzájárulnak az optimális idegállapothoz, ezzel az egészséges nyugodt alváshoz. 

Raktáron
2.189 Ft