Termékek Menü

Gyomorégés, gyomorfekély

Rendezés:

Böfög étkezések után? Esetleg ég a gyomra? Megoldás lehet az ACIDA 20mg tabletta. Csak napi 1 tabletta rövid távú, kúraszerű kezelésre refluxos tünetek esetén.

A reflux tüneteinek (pl. gyomorégés, savas felböfögés) rövid távú kezelésére alkalmas felnőtteknél. Napi 1 tabletta kúraszerű szedése hatékonyan szabályozza a keletkező gyomorsav mennyiségét.

Utolsó 4 db raktáron
1.619 Ft
Fáj vagy ég a gyomra? Refluxos panaszok (gyomorsav nyelőcsőbe való visszafolyása)? 15 éves kor felett megoldást jelenthet az ACIDO GIT MAALOX rágótabletta.
Raktáron
759 Ft

Az ACIDO-GIT szuszpenzió a refluxos tünetek, mint például a gyomorsav nyelőcsőbe történő visszafolyása által okozott panaszok (böfögés, gyomorégés) kezelésére alkalmas 15 év feletti betegek számára.

 

Raktáron
1.348 Ft

Az ACIDO-GIT rágótabletta gyomorégés és a gyomorsav nyelőcsőbe történő visszafolyása (reflux) által okozott panaszok kezelésére javasolt felnőtteknek és 15 éves kor feletti gyermekeknek.

Raktáron
1.399 Ft

Gyomorsav túltermeléssel járó állapotok, gyomorégés és a gyomorsav nyelőcsőbe való visszafolyása (reflux) miatt kialakuló panaszok tüneti kezelésére alkalmazható.

Raktáron
1.389 Ft

A Gaviscon a gyomorsav túltermeléssel járó állapotok, gyomorégés és a gyomorsav nyelőcsőbe való visszafolyása (reflux) miatt kialakuló panaszok tüneti kezelésére alkalmazható.

Raktáron
2.249 Ft

Gyomorsav túltermeléssel járó állapotok, gyomorégés és a gyomorsav nyelőcsőbe való visszafolyása (reflux) miatt kialakuló panaszok tüneti kezelésére alkalmazható a Gaviscon menta ízű szuszpenziója.

Raktáron
1.389 Ft

Emésztési zavar tüneti kezelésére: étkezést követő fájdalom vagy diszkomfort, korai teltségérzet, puffadás, émelygés, hányinger tünetei esetén.

Raktáron
1.889 Ft
Kiválóan alkalmazható epehólyag-gyulladás ellen, jó görcsoldó és fertőtlenítőszer. Belsőleg gyomor- és hólyaghurut kezelésére használják.
Utolsó 4 db raktáron
249 Ft

Forrázatát belsőleg gyomor- és bélfekély ellen, külsőleg pedig nehezen gyógyuló sebek, fekélyek borogatására használják.

Utolsó 3 db raktáron
477 Ft

A Nolpaza Control tabletta a reflux tüneteinek (pl. gyomorégés, savas felböfögés) rövid távú kezelésére alkalmas felnőtteknél.

Raktáron
1.249 Ft

A reflux tüneteinek (pl. gyomorégés, savas felböfögés) rövid távú kezelésére alkalmas felnőtteknél.

Raktáron
1.469 Ft

A Rennie Borsmneta rágótabletta a gyomorsav túltermeléssel járó állapotok, gyomorégés és a gyomorsav nyelőcsőbe való visszafolyása (reflux) miatt kialakuló panaszok tüneti kezelésére alkalmazható.

Raktáron
1.909 Ft

Gyomorsav túltermeléssel járó állapotok, gyomorégés és a gyomorsav nyelőcsőbe való visszafolyása (reflux) miatt kialakuló panaszok tüneti kezelésére alkalmazható.

Raktáron
929 Ft
A Rennie cukormentes rágótabletta gyomorsavkötő gyógyszer, hatóanyagai a kalcium-karbonát és a magnézium-karbonát semlegesítik a gyomorban a gyomorsavat. A készítmény gyorsan enyhíti a gyomorsav-túltermelődés okozta tüneteket, így a gyomorégést, savas felböfögést, emésztési zavarokat, terhességi emésztési zavarokat, a teltségérzetet vagy nehéz érzetet a gyomorban, valamint a puffadást.
Raktáron
1.839 Ft
A Rennie Narancs rágótabletta gyomorsavkötő gyógyszer, hatóanyagai semlegesítik a gyomorban a gyomorsavat. A készítmény gyorsan enyhíti a gyomorsav-túltermelődés okozta tüneteket, így a gyomorégést, savas felböfögést, emésztési zavarokat, terhességi emésztési zavarokat, a teltségérzetet vagy nehéz érzetet a gyomorban, valamint a puffadást.
Raktáron
1.269 Ft

Gyomorsav túltermeléssel járó állapotok, gyomorégés és a gyomorsav nyelőcsőbe való visszafolyása (reflux) miatt kialakuló panaszok tüneti kezelésére alkalmazható a Rennie rágótabletta..

Raktáron
859 Ft

Gyomor- vagy nyombélfekély kezelésére, illetve nyombélfekély kiújulásának megelőzésére alkalmazható.

Előrendelhető
1.030 Ft

Segítség gyomorfekély kapcsán

Tompa, égő fájdalom kínozza hasi tájékon? A gyomorrontástól kezdve, számos probléma okozhat hasonló tüneteket, köztük a kezdődő gyomorfekély is.

A betegség terén érintettek jól tudják, hogy a fájdalomcsillapítás legalább olyan fontos lehet, mint a probléma megszűnte után a kímélő ételek fogyasztása és az életmódváltás. Míg vannak olyan esetek, amikor az orvosi segítség nélkülözhetetlen, addig sok panasz esetében elegendőnek bizonyulnak a recept nélkül kapható készítmények.

Ha gyomorfekély, vagy egyéb egészségügyi gond esetében hasonló termékekre lenne szüksége, érdemes szétnéznie termékeink között. Előzze meg a gyomorfekélyt, vagy küzdje le a már kialakult problémát. A legjobb márkákat találja weboldalunkon, méghozzá kedvező áron. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen kínálatunkat körültekintően válogattuk össze.

Készítmények gyomorégés ellen

Az emésztőrendszerrel kapcsolatban számos olyan probléma adódhat, amelyek akár az életminőségre is rányomhatják a bélyegüket. A gyomorégés különösen kellemetlen tud lenni, de a puffadás, vagy a görcsök is megkívánják a segítséget. Ha szívesen rendel online és tenné ezt akkor is, ha egészsége helyreállításáról van szó, akkor a kamillapatika.com kínálatát érdemes megismernie!

A webáruházban igyekeztünk úgy összeállítani a kínálatot, hogy abban a gyomorégés jeleit tapasztalók megfelelő megoldást találjanak. Ha nem találja amit keres, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk.