Termékek Menü

Utazási betegség, hányás, hányinger

Rendezés:

Az AcidWell tabletta hatóanyaga a pantoprazol, ami blokkolja a gyomorsavat termelő "pumpát". Így csökkenti a sav mennyiségét a gyomorban. Az AcidWell tabletta a reflux betegség tüneteinek (pl. gyomorégés, sav visszafolyás) rövid távú kezelésére szolgál felnőtteknél. Csak 18 éves kor felett alkalmazható.

 

Raktáron
1.179 Ft

Rosszul van buszon, autóban, vagy a hajón? Győzze le a tipikus utazási betegséget, a tengeri betegséget! Utazás előtt fél órával beveszi, és tuti nem lesz hányingere. A B6-vitamin hiányával összefüggő tünetek megelőzésére és kezelésére, hányinger csillapítására. 

Raktáron
411 Ft

Utazáskor rosszul van? A hányinger, tengeri betegség leküzdhető. A Cocculine homeopátiás készítményt az utazáskor fellépő rosszullétek megelőzésére, illetve terápiás kezelésére fejlesztették.

Raktáron
1.199 Ft

A Daedalon tabletta a különböző eredetű hányinger és hányás megelőzésére és kezelésére szolgál. Nagy segítség az utazás közbeni rosszullét megelőzésére. Utazás előtt fél órával vegye be. 

Raktáron
1.659 Ft

Gyomorsav túltermeléssel járó állapotok, gyomorégés és a gyomorsav nyelőcsőbe való visszafolyása (reflux) miatt kialakuló panaszok tüneti kezelésére alkalmazható.

Raktáron
1.389 Ft

Gyomorsav túltermeléssel járó állapotok, gyomorégés és a gyomorsav nyelőcsőbe való visszafolyása (reflux) miatt kialakuló panaszok tüneti kezelésére alkalmazható a Gaviscon menta ízű szuszpenziója.

Raktáron
1.389 Ft

A B6-vitamin hiányával összefüggő tünetek megelőzésére és kezelésére, hányinger csillapítására.

Utolsó 4 db raktáron
499 Ft

Biztosan Ön is tapasztalta már ezt a fajta kellemetlenséget, melynek oka gyakran egyszerű és "házi módszerekkel" könnyen kezelhető. Előfordul azonban, hogy súlyosabb probléma húzódik meg a háttérben, ilyenkor haladéktalanul orvoshoz kell fordulni. Az egyszerűbb okokból létrejött hányás nem komoly és rendszerint magától is elmúlik. Csecsemőknél és kisgyermekeknél azonban veszélyes lehet a gyors kiszáradás miatt.

Tengeri, vagy utazási betegség gyötri? Hányás hányinger megelőzésére, kezelésére a legkorszerűbb termékeket kínálja a www.kamillapatika.com webpatika. Ön melyiket választja?