Termékek Menü

Hasmenés

Rendezés:

Megy a hasa? Ön meg szalad utána? Hasmenés, fertőzéses bélmegbetegedések, mérgezéses gyomor- és bélbántalmak kezelésére szolgál.

Raktáron
1.709 Ft

A Cralex (széntabletta) hatékony megoldás a hasmenéses megbetegedések kezelésére. Gyógyszer. Hatóanyaga az aktív szén, amely megköti és hatástalanítja a gyomor-bélrendszerbe került mérgező anyagokat. 

Csomagajánlat

Rendezés

Béres Porcerő+Csont-izom komplex Téli csomag 90+60db

Hajnullás elleni csomag nőknek

Megfázás elleni csomag felnőtteknek

Megfázás elleni csomag gyerkőcöknek

Nicorette patch csomag

Sebkezelő csomag

Uticsomag nyaraláshoz

Raktáron
1.629 Ft

Enyhe hasmenéses megbetegedések kezelésére szolgáló gyógyszer. Hatóanyaga az aktív szén, amely megköti és hatástalanítja a gyomor-bélrendszerbe került mérgező anyagokat.

Raktáron
1.199 Ft

Enyhe hasmenéses megbetegedések kezelésére szolgáló gyógyszer. Hatóanyaga az aktív szén, amely megköti és hatástalanítja a gyomor-bélrendszerbe került mérgező anyagokat.

Raktáron
2.309 Ft

A Duspatalin 200 mg retard kemény kapszulát az alábbi problémák kezelésére alkalmazzák: ● irritábilis bél szindróma tüneteinek enyhítése. Az irritábilis bél szindrómát a következő tünetek jellemzik: görcsös hasi fájdalom, puffadás, fokozott bélgázképződés és állandó, nem-specifikus hasmenés, amely váltakozhat időnként székrekedéssel. ● más betegségek tüneteit képező gyomor- vagy bélgörcsök oldása.

Utolsó 3 db raktáron
2.325 Ft

Az Enterol az egyik legkorszerűbb probiotikum, és jelenleg az egyetlen, amely akár az antibiotikummal egyidőben is bevehető. Heveny hasmenés kiegészítő kezelése, a bélflóra egyensúlyának helyreállítására antibiotikum-kezelés mellett. Praktikus porforma, ami akár víz nélkül is bevehető.

Raktáron
1.629 Ft

Az Enterol az egyik legkorszerűbb antibiotikum, amely akár az antibiotikummal egyidőben is bevehető. Heveny hasmenés kiegészítő kezelése, a bélflóra egyensúlyának helyreállítására antibiotikum-kezelés mellett. Felnőttek és gyermekek számára egyaránt ajánlott. 

Raktáron
2.159 Ft
A Hidrasec 100 mg kemény kapszula hasmenés kezelésére szolgáló gyógyszer.
A Hidrasec 100 mg kemény kapszula felnőttek heveny hasmenéses tüneteinek kezelésére alkalmazható, amikor a hasmenés okát nem lehet kezelni. Amennyiben a hasmenés oki kezelése lehetséges, a racekadotrilt kiegészítő kezelésként lehet alkalmazni. Keresse fel kezelőorvosát, ha tünetei 3 napon belül nem enyhülnek vagy éppen súlyosbodnak.
Utolsó 2 db raktáron
1.693 Ft

Hasmenés tüneteinek, beleértve a szelek okozta kellemetlen hasi panaszokat (ún. hasi diszkomfort érzés), puffadás, görcsök kezelésére alkalmazható.

Utolsó 4 db raktáron
939 Ft

Az Imodium a különböző eredetű heveny (akut) és tartós hosszabb ideje fennálló (krónikus) hasmenés tüneti kezelésére szolgál. Az Imodium kapszula a székletet keményebbé teszi és csökkenti a székletürítések számát és azok térfogatát.

Raktáron
1.359 Ft
Antibiotikum kúra? A Linex Forte több milliárdnyi élőflóra sejtet tartalmaz, amelyre a bélflórának az antibiotikum kezelés első napjától szüksége lehet.
Raktáron
2.969 Ft

Hasmenés tüneteinek, beleértve a szelek okozta kellemetlen hasi panaszokat (ún. hasi diszkomfort érzés), puffadás, görcsök kezelésére alkalmazható.

Raktáron
999 Ft

A Lopedium 2mg kemény kapszula a heveny, hirtelen kialakuló hasmenés tüneti kezelésére alkalmazható, ha más kezelés nem áll rendelkezésre. Már az első adag Lopedium megszünteti a panaszokat. 2 napnál tovább csak orvosi utasításra szedhető!

Raktáron
1.599 Ft

A Normaflore belsőleges szuszpenzió 2 milliárd többszörösen antibiotikum-rezisztens Bacillus clausii spórát tartalmaz. A Bacillus clausii feltételezhetően a bél normál flórájához tartozó baktériumtörzs, amely ellenáll számos antibiotikumnak. A spóraforma ellenáll hőhatásoknak, a gyomorsavnak és az emésztőenzimeknek, így sértetlenül éri el a béltraktust. A Normaflore-ban lévő baktérium különböző, különösen a B vitamin-csoportba tartozó vitaminok termelésére képes.

Javallatok:

  • Kiegészítő kezelésként a bél normál baktériumflórájának helyreállítására antibiotikumokkal való vagy antimikrobiális terápia során kialakuló eltérések esetén.

  • Bakteriális vagy vírus eredetű gyomor-bélrendszeri fertőzés miatti akut hasmenés kiegészítő kezelésére. 

Raktáron
3.809 Ft

A készítmény heveny és idült hasmenés; továbbá nyelőcső-, gyomor- és bélfájdalmak tüneti kezelésére alkalmas.

Raktáron
1.225 Ft

Speciális összetétele lehetövé teszi a különböző okokból kialakuló hasmenés tüneteinek (pl.hasi feszülés és gyakorí székletürítés) enyhítését, kezelését. Hatását 12 órán belül fejti ki.

GYERMEKGYÓGYÁSZATI ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ.

Raktáron
2.109 Ft

Speciális összetétele lehetővé teszi a különböző okokból kialakuló hasmenés tüneteinek (pl.hasi feszülés és gyakorí székletürítés) enyhítését, kezelését. Hatását 12 órán belül fejti ki. Helyreállítja a bélfal élettani funkcióját.

Raktáron
2.039 Ft