Termékek Menü

Hasmenés

Rendezés:

Megy a hasa? Ön meg szalad utána? Hasmenés, fertőzéses bélmegbetegedések, mérgezéses gyomor- és bélbántalmak kezelésére szolgál.

Előrendelhető
1.399 Ft

A Cralex (széntabletta) hatékony megoldás a hasmenéses megbetegedések kezelésére. Gyógyszer. Hatóanyaga az aktív szén, amely megköti és hatástalanítja a gyomor-bélrendszerbe került mérgező anyagokat.

Raktáron
1.379 Ft

Enyhe hasmenéses megbetegedések kezelésére szolgáló gyógyszer. Hatóanyaga az aktív szén, amely megköti és hatástalanítja a gyomor-bélrendszerbe került mérgező anyagokat.

Raktáron
1.199 Ft

Enyhe hasmenéses megbetegedések kezelésére szolgáló gyógyszer. Hatóanyaga az aktív szén, amely megköti és hatástalanítja a gyomor-bélrendszerbe került mérgező anyagokat.

Raktáron
2.199 Ft 1.739 Ft

A Duspatalin 200 mg retard kemény kapszulát az alábbi problémák kezelésére alkalmazzák: ● irritábilis bél szindróma tüneteinek enyhítése. Az irritábilis bél szindrómát a következő tünetek jellemzik: görcsös hasi fájdalom, puffadás, fokozott bélgázképződés és állandó, nem-specifikus hasmenés, amely váltakozhat időnként székrekedéssel. ● más betegségek tüneteit képező gyomor- vagy bélgörcsök oldása.

Utolsó 3 db raktáron
2.325 Ft

Az Enterol az egyik legkorszerűbb probiotikum, és jelenleg az egyetlen, amely akár az antibiotikummal egyidőben is bevehető. Heveny hasmenés kiegészítő kezelése, a bélflóra egyensúlyának helyreállítására antibiotikum-kezelés mellett. Praktikus porforma, ami akár víz nélkül is bevehető.

Raktáron
1.629 Ft

Az Enterol az egyik legkorszerűbb antibiotikum, amely akár az antibiotikummal egyidőben is bevehető. Heveny hasmenés kiegészítő kezelése, a bélflóra egyensúlyának helyreállítására antibiotikum-kezelés mellett. Felnőttek és gyermekek számára egyaránt ajánlott. 

Raktáron
2.159 Ft
A Hidrasec 100 mg kemény kapszula hasmenés kezelésére szolgáló gyógyszer.
A Hidrasec 100 mg kemény kapszula felnőttek heveny hasmenéses tüneteinek kezelésére alkalmazható, amikor a hasmenés okát nem lehet kezelni. Amennyiben a hasmenés oki kezelése lehetséges, a racekadotrilt kiegészítő kezelésként lehet alkalmazni. Keresse fel kezelőorvosát, ha tünetei 3 napon belül nem enyhülnek vagy éppen súlyosbodnak.
Utolsó 3 db raktáron
1.693 Ft

Hasmenés tüneteinek, beleértve a szelek okozta kellemetlen hasi panaszokat (ún. hasi diszkomfort érzés), puffadás, görcsök kezelésére alkalmazható.

Raktáron
939 Ft

Az Imodium a különböző eredetű heveny (akut) és tartós hosszabb ideje fennálló (krónikus) hasmenés tüneti kezelésére szolgál. Az Imodium kapszula a székletet keményebbé teszi és csökkenti a székletürítések számát és azok térfogatát.

Raktáron
1.429 Ft 1.159 Ft

Hasmenés tüneteinek, beleértve a szelek okozta kellemetlen hasi panaszokat (ún. hasi diszkomfort érzés), puffadás, görcsök kezelésére alkalmazható.

Raktáron
999 Ft

A Lopedium 2mg kemény kapszula a heveny, hirtelen kialakuló hasmenés tüneti kezelésére alkalmazható, ha más kezelés nem áll rendelkezésre. Már az első adag Lopedium megszünteti a panaszokat. 2 napnál tovább csak orvosi utasításra szedhető!

Raktáron
1.459 Ft

A Normaflore belsőleges szuszpenzió 2 milliárd többszörösen antibiotikum-rezisztens Bacillus clausii spórát tartalmaz. A Bacillus clausii feltételezhetően a bél normál flórájához tartozó baktériumtörzs, amely ellenáll számos antibiotikumnak. A spóraforma ellenáll hőhatásoknak, a gyomorsavnak és az emésztőenzimeknek, így sértetlenül éri el a béltraktust. A Normaflore-ban lévő baktérium különböző, különösen a B vitamin-csoportba tartozó vitaminok termelésére képes.

Javallatok:

  • Kiegészítő kezelésként a bél normál baktériumflórájának helyreállítására antibiotikumokkal való vagy antimikrobiális terápia során kialakuló eltérések esetén.

  • Bakteriális vagy vírus eredetű gyomor-bélrendszeri fertőzés miatti akut hasmenés kiegészítő kezelésére. 

Raktáron
3.629 Ft

A készítmény heveny és idült hasmenés; továbbá nyelőcső-, gyomor- és bélfájdalmak tüneti kezelésére alkalmas.

Raktáron
1.225 Ft

Speciális összetétele lehetövé teszi a különböző okokból kialakuló hasmenés tüneteinek (pl.hasi feszülés és gyakorí székletürítés) enyhítését, kezelését. Hatását 12 órán belül fejti ki.

GYERMEKGYÓGYÁSZATI ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ.

Raktáron
2.109 Ft

Speciális összetétele lehetővé teszi a különböző okokból kialakuló hasmenés tüneteinek (pl.hasi feszülés és gyakorí székletürítés) enyhítését, kezelését. Hatását 12 órán belül fejti ki. Helyreállítja a bélfal élettani funkcióját.

Raktáron
2.039 Ft