Termékek Menü

Székrekedés, szorulás

Rendezés:

Sokat evett? Vagy csak zsírosat? Segít a Bila-Git. Epehólyag megbetegedés esetén, illetve epehólyag műtétet követően jelentkező panaszok (mint például nehéz, zsírdús ételek fogyasztása után jelentkező gyomortáji, vagy jobb bordaív alatti fájdalom, hasi diszkomfort, puffadás, teltségérzés, székrekedés, böfögés) tüneti kezelésére szolgáló készítmény.

Raktáron
2.059 Ft

Nagy lakomák egyik kelléke, ha nem szeretne lemaradni egyetlen kulináris fogásról sem. Továbbá epehólyag megbetegedés esetén, illetve epehólyag műtétet követően jelentkező panaszok (mint például nehéz, zsírdús ételek fogyasztása után jelentkező gyomortáji, vagy jobb bordaív alatti fájdalom, hasi dIszkomfort, puffadás, teltségérzés, székrekedés, böfögés) tüneti kezelésére szolgáló készítmény.  

Raktáron
2.898 Ft

A Bio-Rost tabletta segít megelőzni a vastagbél megbetegedéseit, a székrekedést, és az epeelválasztás problémáit. Ajánlott a túlsúlyos egyéneknek és a vér magas koleszterinszintje esetén.

Utolsó 4 db raktáron
2.128 Ft

Szorulása van? Itt egy természetes, több összetevőből álló székletlazító készítmény, a Bolus Laxans tabletta.

Utolsó 1 db raktáron
1.076 Ft
A készítmény hatóanyagai főleg növényi eredetűek. Elsősorban az epe termelődését és kiválasztódását serkentik. Ezen kívül a Cholagol belsőleges oldatos cseppek enyhíti az epeutak simaizmainak görcsét, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és emésztést elősegítő hatása (enyhe hashajtó, szélhajtó hatása) van.
A Cholagol belsőleges oldatos cseppek felnőtteknél és serdülőknél 12 éves kor felett is alkalmazható. Serdülőknél a készítmény csak orvosi utasításra alkalmazható.
Raktáron
1.515 Ft

Növényi eredetű gyógyszer alkalmanként fellépő székrekedés rövid ideig (1-2 hét) tartó kezelésére.  

Előrendelhető
999 Ft

Gyógynövényeket tartalmazó emésztést segítõ tabletta. A növények hatóanyagai elõsegítik a bélmûködést, fokozzák az emésztõnedvek elválasztását, enyhe hashajtó hatásúak.

Utolsó 4 db raktáron
1.604 Ft

A Dipankrin Optimum egy emésztést elősegítő gyógyszerkészítmény, emésztési zavarok, puffadás, teltségérzés enyhítésére szolgál.

Raktáron
1.269 Ft
Sokat evett? Netán zsírosat? Ilyenkor jól jön egy kis segítség! A Dipankrin Optimum az emésztését szolgálja. Egészségére!
Raktáron
2.349 Ft

A fodrosmályva (Malva Verticellata) természetes és kíméletes fogyasztószer. Hatóanyagai fokozzák az anyagcserét, megszüntetik a székrekedést

Raktáron
799 Ft

A Dulcolax székrekedés, szorulás rövid távú kezelésére szolgál. Hasznos diagnosztikai vizsgálatok, műtétek előtt a belek kiürítésére.

Raktáron
1.299 Ft

A Dulcolax végbélkúp székrekedés, szorulás rövid távú kezelésére szolgál. Hasznos diagnosztikai vizsgálatok, műtétek előtt a belek kiűrítésére.

Raktáron
1.169 Ft

Székrekedés kezelésére, illetve a székletürítés megkönnyítésére.

Raktáron
1.243 Ft

A Guttalax belsőleges oldatos cseppeket székrekedés kezelésére, ill. a székletürítés megkönnyítésére alkalmazzák. Pikoszulfát-tartalmú készítmény.

Raktáron
2.389 Ft

A béltartalom víztartalmát növeli, ezáltal a székletet lágyabbá teszi és megkönnyíti a székletürítést.

Utolsó 2 db raktáron
799 Ft

A Laevolac-laktuloz a béltartalom víztartalmát növeli, ezáltal a székletet lágyabbá teszi és megkönnyíti a székletürítést. Az áru törékenyként kerül feladásra, ennek díja a súlytól függ.

Utolsó 3 db raktáron
1.999 Ft

A Laevolac-laktuloz a béltartalom víztartalmát növeli, ezáltal a székletet lágyabbá teszi és megkönnyíti a székletürítést. Az áru törékenyként kerül feladásra, ennek díja a súlytól függ.

Utolsó 2 db raktáron
3.300 Ft

A Maurers svédcsepp oldat belsőleg: enyhe emésztési zavarok, mint pl. teltségérzet, puffadás, étvágytalanság, bélrenyheség enyhítésére javallott, külsőleg pedig vérkeringést stimuláló hatása miatt bedörzsölésre és borogatásra alkalmas. Az áru törékenyként kerül feladásra, ennek díja a súlytól függ. 

Utolsó 2 db raktáron
769 Ft

A Maurers svédcsepp oldat belsőleg: enyhe emésztési zavarok, mint pl. teltségérzet, puffadás, étvágytalanság, bélrenyheség enyhítésére szolgál. Külsőleg: vérkeringést stimuláló hatása miatt bedörzsölésre és borogatásra alkalmas. Az áru törékenyként kerül feladásra, ennek postai díja a súlytól függ.

Raktáron
1.889 Ft

Belsőleg: enyhe emésztési zavarok, mint pl. teltségérzet, puffadás, étvágytalanság, bélrenyheség enyhítésére. Külsőleg: vérkeringést stimuláló hatása miatt bedörzsölésre és borogatásra alkalmas.

Utolsó 2 db raktáron
919 Ft