Termékek Menü

Fokhagyma-kivonatok

Rendezés:

A Bánó-féle Fokhagyma-galagonya-fagyöngy kapszula az érelmeszesedés megelőzésére, a vér koleszterin szintjének csökkentésére, magas vérnyomás és szívpanaszok kezelésére szolgál 3 növényi hatóanyaggal.   

Kúraszerű alkalmazása serkenti a szív működését és a keringést, csökkenti a vér koleszterinszintjét, ezáltal lassítja a szervezet érelmeszesedési folyamatait, kedvezően befolyásolja a magas vérnyomást. 
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.  

Raktáron
3.686 Ft

Hatóanyagai a növényi szterinek, amelyek klinikailag bizonyítottan csökkentik a vér koleszterinszintjét.

Utolsó 4 db raktáron
2.699 Ft

A fokhagyma ősidők óta használatos. Vírus, baktérium és gombaölő, ennek megfelelően több mindenre is nagyszerű. Leginkább azonban az erek védelmére és a szervezet ellenállóképességének a fokozására ajánljuk, különösen a téli, kora tavaszi meghűléses időszakban. A fokhagyma hozzájárul továbbá a bélcsatorna mikrobiologiai egyensúlyának a fenntartásához.

Raktáron
1.179 Ft

Fokhagyma kapszula

A fokhagymának nagyon sok jótékony hatása ismert, nem hiába mondogatták szüleink, nagyszüleink, dédszüleink, hogy együnk foghagymát, bármi problémát is érzünk, észlelünk magunkon. A fokhagyma szinte minden problémát képes megszüntetni. Amennyire büdös sajnos, annyira kiváló hatásai vannak, tehát a fogyasztása mindenki számára ajánlott.A fokhagyma rendkívül sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, de aminosavak és enzimek is megtalálhatóak benne. A fokhagyma antibiotikus hatású allicint is tartalmaz, tehát tulajdonképpen úgy működik a fokhagyma, mint az antibiotikum. Ezért is mondják, hogy amikor megfázunk, vagy amikor betegek vagyunk, akkor csak fogyasszunk fokhagymát, hiszen a fokhagyma segít leküzdeni, megküzdeni a különféle baktériumokkal és vírusokkal. A fokhagymának erős immunerősítő hatása is van, tehát érdemes egészséges állapotban is sok fokhagymát enni, nyersen is, hiszen így védelmet nyújtunk testünknek, szervezetünknek.

A fokhagyma kapszula egy étrendkiegészítő kapszula, amely fokhagyma őrleményt tartalmaz. Mivel a fokhagymának nagyon jó hatásai vannak a vérre, képes a vér koleszterinszintjét a megfelelő állapotba hozni, így a fokhagyma kapszula igen kedvező hatásokkal bír a szervezet számára. A fokhagyma kapszula azok számára is kiváló, akik nem szeretik fogyasztani friss formájában, vagy akik a kellemetlen szagot nem kedvelik, hiszen a fokhagyma kapszula semmi ilyen „mellékhatással” nem jár. A fokhagyma kapszula normalizálja a szívműködést, a szív koszorúereinek görcsét képes oldani, így javul a szívizom vérellátása is, a kapszula szedése képes megakadályozni a vérrögök képződését. A fokhagyma kapszula a koleszterinszintet is képes normális állapotba hozni, illetve a zsír lerakódását is akadályozz a vérben. Másrészt a fokhagymának már a rákmegelőző, rákellenes hatását is felfedezték. A fokhagyma rendkívül hasznos növény, fogyassza bátran mindenki.