Termékek Menü

Vérnyomásmérők

Rendezés:

CITIZEN: világelső a precizíós műszerek gyártásában. Japán precizitás, Szabálytalan szívritmus kijelzése, Testmozgás kijelzése, Egygombos vezérlés, Automatikus felfújás és leeresztés, 90 memória tárhely, Utolsó 3 mérés átlagának kiszámítása, Egyedülállóan halk működés, Könnyen olvasható, szemléletes LCD kijelző, Automatikus kikapcsolás, Energiaforrás: 4 db AA ceruzaelem, Elem élettartam: 1000 mérés.  5 év garancia a professzionális felkaros automata vérnyomásmérőre.

 

Utolsó 2 db raktáron
14.599 Ft
A Hartmann Veroval Compact automata felkaros vérnyomásmérő orvostechnikai eszköz, amely kímélő és pontos mérést tesz lehetővé.
Utolsó 3 db raktáron
14.999 Ft
  • A gyors és egyszerű vérnyomásmérés kényelmes használatot biztosít.
  • A szisztolés, diasztolés értékek és pulzusérték egyszerre jelennek meg a nagy LCD kijelzőn.
  • A 21 memória tárolására alkalmas készülék megfelel a compact elvárásoknak.
  • Kijelzi a szabálytalan szívritmust (ikonnal ellátva) és ellenőrzi a megfelelő mérést,
  • Nem megfelelő mérés esetén új mérést kér, csak a hiteles értékeket jeleníti meg.
Utolsó 2 db raktáron
16.349 Ft

A vérnyomásmérő alapvető kellék otthonában! 

A vérnyomásmérő egy olyan eszköz, amit a legjobb, ha mindig a keze ügyében tart. Furcsának tűnhet első látásra ez a megfogalmazás, ám az igazság az, hogy a rendszeres vérnyomásmérés akár az életét is megmentheti. A magyar emberek világviszonylatban élen járnak a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának gyakoriságát illetően. Az infarktusok, a trombózisok rengeteg problémát generálnak. Laikusként akár úgy is gondolhatja, hogy ezek nem megelőzhetőek, ám a valóságban nagyon is sokat tehet azért, hogy szervezete ne merüljön ki. A táplálkozás az első, amit ebben a témában feltétlenül ki kell emelnünk. Nem mindegy, hogy milyen ételeket vesz magához. Egykor hatalmas orvosi divat volt a tojást megbélyegezni, mint a koleszterinszint átkos megemelőjét. Ma már köztudott tény, hogy egyrészt a koleszterinszintnek nem sok köze van a táplálékokhoz, másrészt a tojás kifejezetten jót tesz a szív- és érrendszer működésének, mivel benne jó minőségű zsírok találhatóak. A zsírok csoportosítása: telített, telítetlen és transz, sokat segített azon, hogy az egyes olaj és zsírfajták könnyen megkülönböztethetővé váljanak.

A transzzsírok például a tolerálhatatlan kategóriába tartoznak, tehát minden, amiben megtalálhatóak fogyasztásra nem alkalmasak -az egészség szempontjából természetesen. Mert nyilván általában a transzzsírban bővelkedő fogások nem egyszer a leginkább csábítóak: gyorséttermi ételek, chipsek stb. Ehhez a szénhidrátok fogyasztása is hozzátartozik, mert a gyorsan felszívódó variációk zsírral társítva komoly károkat okozhatnak, ráadásul az elhízásért is felelősségre vonhatóak. A sportolás prioritása megkérdőjelezhetetlen, mégis sokan elfeledkeznek róla. Az erek és a szív dolgoztatásával jó kondi, állóképesség és kitartás szerezhető, a testi egészség támogatásáról nem is beszélve. A vérnyomásmérő igazi csendes társ! Ha néha megméri a vérnyomását, akkor reális képet kaphat érrendszeréről és teste működéséről. Ha olykor-olykor furcsán érzi magát, nem baj, ha szintén a mérőhöz fordul, ugyanis egy-egy kiugró érték hűen tanúskodhat arról, hogy esetlegesen valami gond adódott a szervezetében. A mérő csendes társként várja, s ha él vele, akkor eredményes lehet a megelőzésben.