Termékek Menü

Fájdalomcsillapító, lázcsillapító, görcsoldó és egyéb készítmények

Megfázás kínozza és úgy érzi, hamarosan ledönti lábáról a betegség? A téli időszakban hajlamosak vagyunk elhanyagolni a táplálkozásra való odafigyelést és inkább a kalória bevitelre helyezzük a hangsúlyt, mintsem a vitaminokra és az ásványi anyagokra.

Fejfájás, migrén Fejfájás, migrén
Hasogat, szaggat a feje? A fejfájás akár az egész napját tönkreteheti. Gyors enyhülést itt talál.
Fogfájás Fogfájás
A fogfájás egyike a legrosszabb fájdalmaknak. Keressen enyhülést itt.
Görcsölés Görcsölés
Menstruációs görcsökre, fájdalmakra enyhülést hozó készítményeink
Homeopátia Homeopátia
Homeopátiás fájdalom és lázcsillapítók
Húzódások, sportsérülések Húzódások, sportsérülések
Sportolás során szerzett sérülések kezelésére ajánlott termékeink
Izom, ízületi és reumatikus fájdalmakra Izom, ízületi és reumatikus fájdalmakra
Izom, ízületi és reumatikus fájdalmakra nyújtanak enyhülést a következő termékek
Lázmérők Lázmérők
Hagyományos és digitális lázmérők
Rendezés:

Alkalmazható enyhe és mérsékelten erős fájdalom csillapítására, pl. fejfájás, reumatikus fájdalom, izomfájdalmak, fogfájás, menstruációs fájdalom esetén. Enyhíti a megfázás, influenza, torokfájás tüneteit, csökkenti a lázat.

Raktáron
899 Ft

Jó ha mindig van kéznél fájdalomcsillapító

A fájdalom a biológiai lét természetes velejárója, mely bizonyos mértékig szükséges is, hiszen nagyon fontos jelzőfunkciót lát el. Jelzi, hogy a testben valami nincsen rendben, beavatkozásra van szükség. Ugyanakkor a fájdalom, különösen egy bizonyos szinten túl gátolja a normális életvitelt, és nagyon negatívan hat az életminőségre. Ezért is jó, ha mindig van kéznél fájdalomcsillapító, hiszen az, hogy mikor van szükség rá, teljességgel előreláthatatlan.

Egy migrénes fejfájás, vagy egy meghózódott izom a leghétköznapibb fájdalomforrások közé tartozik, melyet nem szükséges összeszorított fogakkal tűrni, ha van kéznél minőségi fájdalomcsillapító. Vannak, akik a tablettás változatokra esküsznek, mások szerint a krémek, és a gélek az igazán hatékonyak. Legyen az bármilyen fájdalomcsillapító, egy átlagos háztartásban elég sok fogy belőle, így egyáltalán nem mindegy honnan, milyen áron szerezzük be.

Webshopunkban megfizethető áron forgalmazunk minőségi, jól ismert fájdalomcsillapító gyógyszereket, tapaszokat és krémeket, hogy minden létező alkalomra legyen otthon megfelelő válasz, ha a fájdalom veszi át az irányítást. A közhiedelemmel ellentétben ugyanis nem létezik univerzális, minden típusú fájdalomra azonnal hatásos csillapító szer. Más hatékony egy sportsérülés, húzódás vagy gyulladás esetén, más fogfájás enyhítésére, és megint más mondjuk menstruációs görcsök megszűntetésére. Természetesen létezik univerzális fájdalomcsillapító is, de az egyes fájdalom típusok a legtöbb esetben külön elbánást igényelnek.