Termékek Menü

Lázmérők

Rendezés:
Kisbabák számára kifejlesztet cumis lázmérő a gyors és pontos hőmérésklet
mérésért.
Raktáron
1.445 Ft

A higanymentes Romed® Holland hagyományos lázmérővel pontosan és gyorsan megmérhető a testhőmérséklet, használata gyors, egyszerű és biztonságos.

Raktáron
1.240 Ft

Mennyit kóstál a lázmérő ára gyógyszertárban?

A lázmérő ára gyógyszertárban széles spektrumon mozog, hiszen nemcsak egy típus közül válogathat. Ma már, a technikai innovációk korában az egykor elképzelhetetlennek vélt technológiák is bárki számára elérhetőek. Kiváló példa erre a fizikai kontaktust nem igénylő lázmérő, melyet elegendő a homlok közelében tartani, máris beméri a testhőmérsékletet. Természetesen egyszerűbb, digitális megoldások közül is válogathat. A gyorsaság nem egy utolsó szempont, különösen akkor, amikor életmentő fontosságú minél hamarabb információhoz jutni. A lázas állapot ebbe a kategóriába tartozik. Amikor a beteg gyenge, akkor minden pillanat számít, és nyilván a kényelem szempontjából sem mellékes, hogy meddig kell a hónaljban szorítani az eszközt. Az elemmel sokáig tökéletesen üzemelő lázmérő többszörösen megtérülő befektetés, hiszen könnyű és gyors használata elégedettséget generálhat önben, míg hosszú élettartama csak fokozhatja ezt az érzést. A multifunkciós készülékek is nagy népszerűségnek örvendenek, de nyilván a sokoldalúság az ár tekintetében is megmutatkozik.

A régi, hagyományos, higanyos lázmérők kora egyértelműen lejárt. Ha még emlékszik rá, ezeket a mérőeszközöket minimum öt, de inkább tíz percig kontaktusban kellett tartani, használat után pedig ildomos volt lerázni. Mindennek tetejében, ha valamiért véletlenül leestek, akkor a kiömlő, mérgező higany rengeteg problémát generált. Összességében sem hatékonyság, sem biztonság szempontjából nem minősültek optimális lázmérési alternatívának. Nyilván amíg nem lépett másfajta konstrukció a helyükbe, addig jó szolgálatot tettek, ám ma már nem érdemes visszanyúlnia a gyökerekhez. A lázmérő ára gyógyszertárban a legkedvezőbb! Ha végig nézi kínálatunkat, akkor láthatja, hogy minőségi termékeket forgalmazunk, kedvező, megfizethető feltételek mellett. Utóbbi pozitívum prioritást élvez, hiszen egyetlen jó döntéssel rengeteg pénzt spórolhat meg. A virtuális térben könnyedén kiválaszthatja az ideális konstrukciót, és a pénztárcabarát áraknak hála lemondások és áldozatok nélkül beszerezheti legújabb lázmérőjét, mely minden helyzetben a segítségére lehet, s fejlett innovatív technológiájának hála évekre, sőt évtizedekre hűséges eszközévé avanzsálhat.