Termékek Menü
0
+3648/341331

Húgyúti problémák kezelése áfonyatartalmú termékekkel

Az áfonya az egyik legegészségesebb élelmiszer.  Erre a következtetésre jutottak az amerikai kormány által finanszírozott kutatók, akik az áfonya húgyúti fertőzésekben tapasztalt, már ismert jótékony hatása mellett más betegségeket is vizsgáltak.

Rendezés:

Hajszálereket erősítő étrend-kiegészítő készítmény

Utolsó 3 db raktáron
3.199 Ft

"Mékisz tanúsított minőség" védjegyével ellátott, tőzegáfonya-kivonatot tartalmazó étrendkiegészítő tabletta. A tőzegáfonyát régóta eredményesen használják a bakteriális húgyúti fertőzések megelőzésére és kezelésére. Segít az egészséges vizeletürítés fenntartásában. 

Raktáron
2.560 Ft

Felfázás, húgyúti gyulladások, fertőzések gyógyulásában a tőzegáfonya az egyik legismertebb természetes hatóanyag. A Dr. Herz Tőzegáfonya kapszula tartalmaz tőzegáfonyát porítva, továbbá a gyümölcsnek egy kivonatát is, amely által jobban hasznosul, mint más hasonló készítmények.

Raktáron
2.529 Ft

A Walurinal Max tabletta fő összetevője aCystiCran®, az amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) levének sűrített kivonata. Az eljárásnak köszönhetően egy tabletta 423 000 mg természetes tőzegáfonyának megfelelő kivonatot tartalmaz.

Raktáron
2.037 Ft

Húgyúti fertőzések megelőzésére és kezelésére, segít az egészséges vizeletürítés fenntartásában. Aranyvessző kivonattal.

Raktáron
1.959 Ft

Fölfázás, gyakori vizelés esetén patikánk első körben ezt a terméket ajánlja Önnek. A tőzegáfonyán felül tartalmaz még bíbor kasvirágot (Echinacea purpurea), inulint és C-vitamint. A tőzegáfonya antibakteriális hatása révén segít megőrizni a húgyutak egészségét, a kasvirág fokozza az immunrendszer működését, akárcsak az inulin és a C-vitamin. Gyorsabban gyógyul más hasonló készítményekhez képest.

Raktáron
1.850 Ft

Természetes tőzegáfonya-kivonat - Fogyasztható forró vagy hideg italként

Utolsó 4 db raktáron
1.789 Ft

A felfázás problémája sok hölgyet érint, különösen a hidegebb, téli hónapokban.  A tőzegáfonya antibakteriális hatása révén segít megőrizni a húgyutak egészségét. 

Raktáron
1.541 Ft

A tőzegáfonya segíthet a húgyúti fertőzések megelőzésében, avagy a már kialakult tünetek enyhítésében.

Raktáron
999 Ft