Termékek Menü
0

Húgyúti problémák kezelése áfonyatartalmú termékekkel

Az áfonya az egyik legegészségesebb élelmiszer.  Erre a következtetésre jutottak az amerikai kormány által finanszírozott kutatók, akik az áfonya húgyúti fertőzésekben tapasztalt, már ismert jótékony hatása mellett más betegségeket is vizsgáltak.

Rendezés:

A felfázás problémája sok hölgyet érint, különösen a hidegebb, téli hónapokban.  A tőzegáfonya antibakteriális hatása révén segít megőrizni a húgyutak egészségét. 

Utolsó 4 db raktáron
1.529 Ft
A tőzegáfonya hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a húgyúti felfázások kellemetlen tüneteinek megszüntetéséhez, továbbá jótékony hatással van a retinára és a hajszálerekre.
Raktáron
2.599 Ft

A Jutavit Tőzegáfonya kapszula húgyúti fertőzések megelőzésére és kezelésére szolgál, segít az egészséges vizeletürítés fenntartásában. Aranyvessző kivonattal.

Raktáron
1.959 Ft

Kettős védelem a húgyúti fertőzések megelőzésére! Lacto Lady vörös áfonya kivonat és tejsavbaktérium tartalmú étrend-kiegészítő tabletta.

Raktáron
3.709 Ft

Hajszálereket erősítő étrend-kiegészítő készítmény

Utolsó 3 db raktáron
3.199 Ft

Természetes tőzegáfonya-kivonat - Fogyasztható forró vagy hideg italként

Utolsó 4 db raktáron
1.789 Ft

A Walurinal Max tabletta fő összetevője aCystiCran®, az amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) levének sűrített kivonata. Az eljárásnak köszönhetően egy tabletta 423 000 mg természetes tőzegáfonyának megfelelő kivonatot tartalmaz.

Raktáron
2.037 Ft