Termékek Menü

Klimax, menstruációs problémák

Rendezés:

A hormonmentes Cikatridina kúp természetes összetevőinek köszönhetően a hüvelyhám visszanyeri nedvességtartalmát, és ezáltal regenerációja felgyorsul. A hüvelyszárazság okozta kellemetlen panaszok enyhülnek, vagy teljesen megszűnnek.

Raktáron
2.979 Ft

A benne lévő hyaluronsav ideális, természetes síkosító anyag, ami már igen kis mennyiségben alkalmazva biztosítja a fájdalommentes érintkezést és meggátolja az esetleges hámsérülések bekövetkezését.

Utolsó 3 db raktáron
785 Ft

Használható étvágygerjesztőnek, szélhajtónak, epeműködést serkentőként, idegnyugtatónak, görcsoldónak menstruációs zavarok esetén. Az emésztőcsatorna és a húgyutak fertőtlenítésére, valamint gyomor-, bélhurut és fejfájás ellen.

Utolsó 2 db raktáron
690 Ft

Hüvelyi irritáció, visszatérő húgyúti fertőzés esetén.

Utolsó 3 db raktáron
3.405 Ft

A változókorral (klimax) járó lelki és testi (ún. neurovegetatív) panaszok - mint hőhullámok, nagyfokú verejtékezés, álmatlanság, lehangoltság (depresszió), belső feszültség, nyugtalanság, ingerlékenység, csökkent koncentráló-készség, szorongásos panaszok és késztetési zavarok - kezelésére javallt, azokban az esetekben, amikor a panaszok előterében a lelki (pszichés) tünetek állnak.

Raktáron
3.379 Ft

A Remifemin tabletta a változókorral (klimax) járó lelki és testi (ún. neurovegetatív) panaszok - mint hőhullámok, nagyfokú verejtékezés, álmatlanság, lehangoltság (depresszió), belső feszültség, nyugtalanság, ingerlékenység, csökkent koncentráló-készség, szorongásos panaszok és késztetési zavarok - kezelésére javallt, azokban az esetekben, amikor a panaszok előterében a lelki (pszichés) tünetek állnak.

Raktáron
2.259 Ft

Vitagyn C – duplán jó a hüvelyi fertőzések ellen: Ezüst:gyorsan legyőzi a kórokozókat és megszabadít a panaszoktól, C-Vitamin:helyreállítja a természetes hüvelyflórát és véd a fertőzés kiújulása ellen

Raktáron
3.269 Ft