Termékek Menü

A fül és az orr problémáira megoldások

Számtalan tünet mögött állhat fül-orr-gégészeti betegség. Banálisnak tűnő tünet mögött ,mint az orrdugulás, nagyothallás, fülzúgás komoly probléma húzódhat meg. Nagyon kellemetlen lehet a fülfájás, amit kisgyermekeknél többnyire a középfülgyulladás okoz, mely azonnali ellátást igényel. Az elhanyagolt, krónikussá váló középfülgyulladás maradandó halláscsökkenést okozhat. Torokfájással jár a mandulagyulladás is, amely komoly szövődményeket okozhat, vesegyulladást, szívizomgyulladást, ízületi, haj- vagy bőr panaszokat.

A szagláscsökkenés az allergiának és gyulladásos megbetegedéseknek lehet a tünete, de daganatos megbetegedés is állhat mögötte. Ismétlődő vagy nagymértékű orrvérzés esetén is feltétlenül fel kell keresni a fül-orr-gégészeti rendelőt. A horkolás okát is ki kell vizsgálni, mert a légzéskihagyások miatt életveszélyes lehet. Arcidegbénulást vagy nyelési zavarokat is okozhatnak fül-orr-gégészeti problémák. 

A www.kamillapatika.com online gyógyszertárban orrsprayek, orrcseppek, és fülsprayek, valamint fülcseppek igen nagy választéka megtalálható. Válasszon egyet most, ha szüksége van rá.