Termékek Menü

Fülfájás megszüntetése

Rendezés:
Gyors és finom segítség a 6 évesnél idősebb gyerkőcök láz-  és fájdalomcsillapításában. Málna és cseresznye aromával.
Előrendelhető

A méltán népszerű AUDISPRAY tengervíz bázisú spray, amely feloldja a fülzsírt, hogy hallása ismét a régi lehessen. Használatával megelőzhető a hallójárat gyulladásos megbetegedése.

Utolsó 3 db raktáron
2.499 Ft

Az AURECON egy fülspray, Holt-tengeri sóoldattal és Aloe veraval. Fültisztításra, fülzsír feloldására és füldugulás megelőzésére használatos. Úszók, vizes sportokat űzők számára kiemelkedően praktikus.
Orvostechnikai eszköz.  

Utolsó 4 db raktáron
2.369 Ft

Mikor jó Önnek ez a fülcsepp? Mechanikai sérülések esetén, a külső fül ekcémás megbetegedésekor, külső fülgyulladás vagy felülfertőződéssel (uszoda), vagy a nélkül járó fülirritáció esetében.

Raktáron
939 Ft

Kényelmes habfüldugó úszáshoz, vizisportokhoz, zaj- és huzatvédelemhez.

Puha, hypo-allergén poliuretán hab, maximális kényelem a viselő részére. Sima, szennyeződésnek ellenálló felület. Kúpos forma, mely a legtöbb fülcsatornába illeszkedik. Zsinóros változat - 3M 1110

Csillapítási tényező: 37dB (SNR*)
*SNR: Egyszerűsített zajszint csillapítási érték

 

Utolsó 2 db raktáron
99 Ft

Gyorsan, hatékonyan és fájdalommentesen távolítható el segítségével a fülzsír. Természetes, kockázatmentes gyógymód.

 

Raktáron
1.849 Ft

Az Otipax gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású fülcsepp.

Utolsó 3 db raktáron
1.629 Ft

Fülfájását mielőbb szüntesse meg. Válasszon igazán hatékony fülcseppet, vagy fülsprayt a www.kamillapatika.com kínálatából.

Fülfájás kezelése mellékhatások nélkül

A fülfájás igen sok fájdalommal járhat, legyen szó bármely életkorról. A nyári strandolós időszakban a gyermekek körében gyakori a fül gyulladásos megbetegedése, amely rendkívül rossz közérzettel és magas lázzal is járhat. Sajnos a felnőttek sem védettek a lerakódásból vagy egyszerű fertőzésből eredő fülgyulladással szemben. Genetikai adottságoknál fogva akár rendszeres, nagymértékű zsírosodás is előfordulhat, s ilyenkor szintén fontos a megfelelő kezelés, valamint a megelőzésre való odafigyelés. A fülfájás kezelése akár recept nélkül kapható, természetes hatóanyagokat tartalmazó készítményekkel is lehetséges, melyek eredményesen járulnak hozzá a fájdalmak csillapításához és a kórokozók elpusztításához. A különféle fülspray-k és fülcseppek akár az online rendelés kényelmét kihasználva is megvásárolhatóak, hogy otthonában vehesse át a kiváló minőségű, mellékhatásoktól mentes készítményeket.

Az őszi-téli időszakban gyakori megfázásos betegségek sajnos gyakran járnak együtt fülfájással. A nem megfelelő kezelés, vagy az immunrendszer gyenge állapota pedig fülgyulladáshoz és komoly fájdalmakhoz vezethet. Megoldás azonban létezik, nem kell feltétlenül hosszú hetekig együtt élnie a problémával. Gyógyszeres kezelés mellé, vagy akár az helyett is remek választásnak bizonyulnak fülfájás kezelése során a spray-k és fülcseppek, melyek már számtalanszor bebizonyították hatékonyságukat. A kamillapatika.com kínálatában mindenki megtalálhatja azt a készítményt, amely maximálisan megfelel elvárásainak.