Termékek Menü

Köhögéscsillapító készítményeink

A köhögés 3 nagy csoportja a hurutos (váladékos), a száraz és az ugató köhögés. Hurutos köhögésre köptetőt ajánlunk, azonban azt csak reggel és napközben célszerű alkalmazni. Ha éjszaka aludni szeretnénk, akkor este már a köhögéscsillapító használata javasolt. Ha ilyen gondja van, az nem jó, de tudunk segíteni.

Rendezés:

Köhög? Megoldás az 1 éves kortól adható ACC 100 granulátum, amely 30 adagos kiszerelésben kapható. Fokozott nyákelválasztással, köhögéssel járó légutti betegségek,-  pl. nátha, meghűlés - esetén javallt.

Raktáron
1.259 Ft

Az ACC 200 granulátum 2 éves kortól alkalmazható. Köhögéssel, fokozott, sűrű nyákelválasztással (slejm) járó léguti betegségek esetén javasolt.

Raktáron
2.209 Ft 1.789 Ft

Az ACC 200 pezsgőtablette a hurutos (váladékképződéssel járó) köhögés terápiájában javasolt. Oldja a váladékot, ezáltal megszünteti a köhögést. 6 éves kor fölött alkalmazható.

Raktáron
1.168 Ft

Köhög a gyerkőc? Az ACC 20mg/ml-es belsődleges oldat megoldás lehet, amennyiben köhögése hurutos, váladékos. A termék a légutakban lévő sűrű, viszkózus váladék oldására alkalmas, 2 éves kortól alkalmazhtó. Magyarországon piacvezető.

Raktáron
1.319 Ft

Az ACC 600 long pezsgőtabletta a felnőttek gyógyszere. 14 éves kor felett alkalmazható. Fokozott viszkozitású nyákelválasztással, köhögéssel járó léguti betegségek váladékoldást elősegítő terápiájában javallt. 

Raktáron
2.389 Ft

Az AMBROXOL-TEVA népszerű magyar termék a sűrű váladékkal járó heveny és idült köhögésre. Köptető - nyákoldó - készítmény. 

Raktáron
1.259 Ft

Az AMBROXOL-TEVA 30mg tabletta népszerű magyar termék a sűrű váladékkal járó heveny és idült köhögésre. Köptető - nyákoldó - készítmény.  

Raktáron
1.909 Ft

Az AMBROOXOL-TEVA SZIRUP gyermekek számára készült, 2 éves kor alatt is adható - kellemes málna ízű - köptető, amely kíméletes megoldást nyújt hurutos köhögés esetén. Ezt a legkisebbek is szívesen megeszik finom íze miatt. 

Raktáron
1.689 Ft

Köptető, nyákoldó készítmény, amely magas hatóanyagtartama miatt csak 12 éves kor felett alkalmazható. A hörgők és a tüdő sűrű váladékkal járó heveny és idült betegségeinek a kezelésére javallt.

Utolsó 1 db raktáron
1.380 Ft

Az AMBROXOL-TEVA 75mg retard kapszula köptető, nyákoldó készítmény (hurutos köhögésre) felnőtteknek. Nyújtott felszívódású, magas hatóanyagtartamú készítmény. Javasolt adagja napi 1 kapszula.

Raktáron
1.639 Ft
Az Aspirin Plus C Forte pezsgőtabletta  acetilszalicilsavat (amely láz- és fájdalomcsillapító), valamint aszkorbinsavat, más néven C vitamint tartalmaz. Az Aspirin Plus C Forte a következő esetekben alkalmazható:
- enyhe és középerős fájdalmak, mint például fejfájás, fogfájás és menstruációs fájdalom, tüneteinek enyhítésére
- megfázásos és influenza-szerű tünetek esetén a fájdalom- és láz enyhítésére.
Az Aspirin Plus C Forte pezsgőtablettát felnőttek és 16 évnél idősebb serdülők alkalmazhatják.
Raktáron
1.789 Ft

Meghűlt a picur? Nagy segítség nemcsak babáknak. 6 hónapos kortól alkalmazható meghűléses betegségek esetén, mint légcsőhurut, hörghurut. Gyógyszeres kezelés kiegészítésére javasolt, hogy újra szabadon lélegezzen és alhasson gyerkőce és Ön is..

Utolsó 3 db raktáron
1.570 Ft

Gyerekek, fiatalok kedvelt szirupja, amely hörghurut kezelésére szolgáló készítmény, köptető.

Utolsó 4 db raktáron
1.275 Ft
A Bronchostop gumipasztilla hagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokban alkalmazandó. Megfázáshoz társuló köhögés esetén a viszkózus nyák felköhögését elősegítő köptetőszerként ajánlott.
Raktáron
2.289 Ft 1.749 Ft
A Bronchostop termék hagyományos növényi gyógyszer, a megfázáshoz társuló hurutos köhögés kezelésére, illetve a torok irritációjához kapcsolódó száraz köhögés csillapítására ajánlott 4 éves kor feletti gyermekeknek és felnőtteknek. Összetevői közül a kakukkfű hatóanyagai elősegítik a légutakban tartósan fennálló, viszkózus váladék felköhögését, ezáltal a hörgök tisztulását, az orvosi zilízben található poliszacharidok nyugtatják a torok irritációt, és csökkentik a köhögési ingert.
Raktáron
2.289 Ft
A Bronchostop Sine cukormentes köhögés elleni oldat hagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott tünetekre alkalmazható. A torokban lévő irritáció enyhítésére és megfázáshoz társuló köhögés esetén köptetőszerként, 2 éves kor feletti gyermekeknek és felnőtteknek ajánlott.
Utolsó 4 db raktáron
2.519 Ft

A növénynek gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, görcsoldó, emésztést javító, vérzéscsillapító és köhögéscsillapító hatást tulajdonítanak. A cickafark kölönböző gyógyszeres kezelések hatását erősítheti például: fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés, vérzékenység, emésztőrendszeri zavarok, gyomorfájás.

Raktáron
399 Ft

A Diapulmon inhalációs cseppek a különböző felső légúti megbetegedések köhögés, rekedtség, nátha, valamint légcsőhurut kezelésére ajánlott.

Utolsó 4 db raktáron
1.651 Ft

A Dr. Theiss lándzsás útifű szirup a légutak gyulladásos megbetegedéseiben, köhögés csillapítására, köptetőként használják baktériumölő, gyulladáscsökkentő hatása miatt. Oldja a letapadt nyákot, elősegíti a köpet képződést.  

Raktáron
1.399 Ft

Köhög? A Dr. Theiss lándzsás útifüve egyaránt segít a száraz és a hurutos (váladékos) köhögés csillapításában. Gyulladáscsökkentő és baktériumölő hatása miatt az egyik legkedveltebb szirup a köhögés ellen. Oldja a letapadt nyákot, elősegíti a köpet képződést.

Raktáron
2.699 Ft