Termékek Menü
0
+3648/341331

Köhögéscsillapító készítményeink

A köhögés 3 nagy csoportja a hurutos (váladékos), a száraz és az ugató köhögés. Hurutos köhögésre köptetőt ajánlunk, azonban azt csak reggel és napközben célszerű alkalmazni. Ha éjszaka aludni szeretnénk, akkor este már a köhögéscsillapító használata javasolt. Ha ilyen gondja van, az nem jó, de tudunk segíteni.

Rendezés:

Az influenza tüneteire (hidegrázás, fájdalom, láz, orrfolyás, köhögés) javallott homeopátiás gyógyszer. Állati eredetű anyagok felhasználásával készült golyócskák. 

Raktáron
6.999 Ft

Alkalmas a felső légúti fertőzések megelőzésére, e betegségek lefolyásának enyhítésére és rövidítésére, valamint a regeneráció elősegítésére.

Az Immunotrofina szirupban található vitaminok és ásványi anyagok fiziológiás védőhatást fejtenek ki a szervezetre és az optimális felszívódás eléréséhez megfelelő mennyiségben kell bejuttatni őket. Ha ez nem így történik, például ha a tápanyag igény növekszik, ajánlott a bevitelt emelni.                                           

Csecsemőkortól időskorig felhasználása ajánlott.

Raktáron
3.449 Ft

A légutak gyulladásos megbetegedéseiben, köhögés csillapítására, köptetőként használják baktériumölő, gyulladáscsökkentő hatása miatt. Oldja a letapadt nyákot, elősegíti a köpet képződést.

Raktáron
2.699 Ft

A légutak gyulladásos megbetegedéseiben, köhögés csillapítására, köptetőként használják baktériumölő, gyulladáscsökkentő hatása miatt. Oldja a letapadt nyákot, elősegíti a köpet képződést.

Raktáron
2.361 Ft

A Dr. Theiss–féle Lándzsás útifűszirup „Jó éjszakát” változata nem csak jóízű segítség a légutak egészségének megőrzésére az őszi-téli meghűléses időszakban, hanem egyéb gyógynövény-tartalma  révén (kakukkfű, citromfű, kamilla) hozzájárul a pihentető alváshoz. 

Raktáron
2.248 Ft

Alkalmazható az orrmelléküregek és a légutak heveny és idült gyulladásainak kezelésére. A hatóanyagok gyulladáscsökkentő, nyálkaoldó hatásúak, megkönnyítik a letapadt váladék felköhögését és kiürítését. Antibakteriális kezelés kiegészítésére.

Raktáron
2.149 Ft

Alkalmazható az orrmelléküregek és a légutak heveny és idült gyulladásainak kezelésére.

Raktáron
1.999 Ft

Az ACC 600 long pezsgőtabletta a felnőttek gyógyszere. 14 éves kor felett alkalmazható. Fokozott viszkozitású nyákelválasztással, köhögéssel járó léguti betegségek váladékoldást elősegítő terápiájában javallt.  

Raktáron
1.939 Ft

A Mucopront szirup köptető hatású gyógyszer.
Nagy mennyiségű köpet termelődésével, elégtelen ürülésével járó légúti megbetegedésekben a nyák oldására, a köpetürítés elősegítésére szolgál.

Raktáron
1.809 Ft

Fokozott viszkozitású nyákelválasztással, köhögéssel járó légúti betegségek váladékoldást elősegítő terápiájában javallt.

Raktáron
1.809 Ft

A legkomplexebb homeopátis gyógyszer, amellyel az influenza tüneteteit (hidegrázás, fájdalom, láz, orrfolyás, köhögés) orvosolhatjuk. 

Raktáron
1.799 Ft

Alkalmazható az orrmelléküregek és a légutak heveny és idült gyulladásainak kezelésére.

Utolsó 4 db raktáron
1.769 Ft

 Az izlandi moha (izlandi zuzmó) jelentős ingercsökkentő hatással van a gyulladásba jött nyálkahártyára a szájban, torokban, bronchusban (gyomorban, bélben). Karbantartja a hangszálakat, csökkenti, megszünteti a kellemetlen krákogást.

Raktáron
1.759 Ft

Köhögéssel járó heveny légcsőhurut; idült gyulladásos légzőszervi betegségek tüneti kezelésére alkalmas köptető hatású készítmény.

Utolsó 4 db raktáron
1.699 Ft

Drosetux szirup a LEGKISEBBEKNEK is adható homeopátiás gyógyszer, amely ingerlő, száraz köhögés csillapítására javallt, amely nem jár köpetürítéssel. Mint homeopátiás gyógyszer a szervezet öngyógyító törekvését serkenti.  

Raktáron
1.679 Ft

Különböző felső légúti megbetegedések köhögés, rekedtség, nátha, valamint légcsőhurut kezelésére ajánlott.

Raktáron
1.651 Ft

Fokozott viszkozitású nyákelválasztással, köhögéssel járó légúti betegségek váladékoldást elősegítő terápiájában javallt. Gyorsan és hatékonyan oldja a letapadt váladékot. Acetil-cisztein hatóanyag-tartalmú gyógyszer.

Raktáron
1.609 Ft

Meghűlt a picur? Nagy segítség nemcsak babáknak. 6 hónapos kortól alkalmazható meghűléses betegségek esetén, mint légcsőhurut, hörghurut. Gyógyszeres kezelés kiegészítésére javasolt, hogy újra szabadon lélegezzen és alhasson gyerkőce és Ön is..

Utolsó 3 db raktáron
1.570 Ft

Nagy mennyiségű köpet termelődésével, elégtelen ürülésével járó légúti megbetegedé­sekben a nyák oldá­sára, a köpetürítés elősegítésére szolgál.

Utolsó 3 db raktáron
1.566 Ft

Az ACC 200 granulátum 2 éves kortól alkalmazható. Köhögéssel, fokozott, sűrű nyákelválasztással (slejm) járó léguti betegségek esetén javasolt.

Raktáron
1.799 Ft 1.560 Ft