Termékek Menü

Láz és fájdalomcsillapító készítmények

Még az egészséges és fitt emberrel is megtörténik időnként, hogy olyan fájdalom tör rá váratlan helyeken, amire nem volt felkészülve. Ilyenkor a megfelelő fájdalomcsillapító szer beszerzése a legelső.
Rendezés:
A megfázással, influenzával járó tüneteket csökkenti, mint például az orr- és az orrmelléküreg bedugulását, fejfájást, lázat és egyéb fájdalmakat. Korszerű ibuprofént tartalmaz, nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszer. Vény nélkül kapható. Ha nincs bedugulva az orra, akkor más Advil terméket válasszon.
Raktáron
1.360 Ft

Az Advil Ultra Forte lágy kapszula egy nagyon hatékony ibuprofen tartalmú láz- és fájdalomcsillapító, gyulladásgátló készítmény.  Piacvezető a láz- és a fájdalomcsillapítók között. A korszerű lágyzselatin-kapszula szinte azonnali hatóanyag-felszívódást tesz lehetővé.

Raktáron
1.909 Ft
Az Advil Ultra Forte lágy kapszula fájdalom és lázcsillapító egyben, amely elfér a táskában, és nagyon gyorsan hat. Ha sokszor küzd a fáradsággal, amely fejfájással, hőemelkedéssel párosul, akkor érdemes ezt az ibuprofen tartalmú készítményt magánál tartania, hogy gyorsan túl tudjon lépni a problémán.
Raktáron
2.939 Ft

A piacvezető ADVIL ULTRA lágyzselatin kapszula Ibuprofent tartalmaz, amely láz- és fájdalomcsillapító, gyulladásgátló készítmény. Korszerű lágyzselatin kapszula, amely a hatóanyag azonnali felszívódását teszi lehetővé. A 10db-os kis kiszerelés könnyen elfér a táskájában, hogy mindig kéznél legyen.

Raktáron
999 Ft
Ha gyors megoldás kell a fájdalomcsillapításra, akkor az Advil Ultra lágy kapszula lehet az Ön segítsége. A lágy kapszula lényege, hogy nagyon gyorsan feloldóik a gyomorban, így gyorsan felszívódik, és szinte már rögtön ki is tudja fejteni a hatását. Gazdaságos, családi kiszerelés.
Raktáron
1.639 Ft

Az ALEVE fájdalomcsillapító egy különleges hatóanyagot tartalmazó készítmény, amely a hát,- derék- és ízületi fájdalom kezelésére, valamint fejfájás, fogfájás, fájdalmas menstruációs görcsök, és izomfájdalmak, továbbá a megfázást és influenzát kísérő fájdalom és láz kezelésére alkalmas. 

Utolsó 4 db raktáron
1.685 Ft

Felmérések alapján Magyarország legnépszerűbb Ibuprofen tartalmú láz- és fájdalomcsillapító-, gyulladásgátló készítménye az ALGOFLEX filmtabletta.  A kis kiszerelés könnyedén elfér a táskájában, ha napközben szüksége lenne rá.

Raktáron
999 Ft

Az Algoflex 400mg filmtabletta különböző mozgásszervi és ízületi betegségek, gyulladások, rándulások kezelésére alkalmas, valamint egyéb eredetű fájdalmak, mint fej-, fogfájás, menstruációs fájdalom, műtét utáni fájdalom csillapítására és lázcsillapításra. Felmérések szerint Magyarország piacvezető fájdalomcsillapítója. Gazdaságos, 20db-os kiszerelés.

Raktáron
1.780 Ft
Korszerű, ibuprofén hatóanyag-tartalmú gyógyszer mindenféle fájdalom, valamint láz csillapítására. Nem szteroid gyulladáscsökkentő.
Raktáron
2.495 Ft

Kisgyermekek számára készült az ALGOFLEX BABY ibuprofen tartalmú láz- és fájdalomcsillapító, gyulladásgátló készítmény. 3 hónapos kortól 12 éves korig, gyermekek fájdalom- és lázcsillapítására alkalmas szuszpenzió.

Előrendelhető
1.200 Ft

Az ALGOFLEX FORTE 1,5-szer több hatóanyagot tartalmazó, ibuprofen tartalmú láz- és fájdalomcsillapító, gyulladásgátló készítmény. A 10db-os kiszerelést könnyen magával viheti táskájában, hogy napközben ne kelljen szenvednie frontok okozta fejfájástól. Magas hatóanyag-tartalmának köszönhetően gyorsan és hatékonyan segít.

 

Raktáron
1.299 Ft
Nem kell a fájdalommal együtt élni, ma már nem kell elviselni a fejfájást, a migrént, az enyhébb megfázással járó kellemetlen tüneteket, a hőemelkedést, a lázat stb. Ne hagyja, hogy a fronthatás tönkretegye egy napját, hiszen az Algoflex forte filmtabletta gyorsan megszüntetheti a fájdalmat. Gazdaságos, 20db-os kiszerelés. 

Csomagajánlat

Rendezés

Béres Porcerő+Csont-izom komplex Téli csomag 90+60db

Hajnullás elleni csomag nőknek

Megfázás elleni csomag felnőtteknek

Megfázás elleni csomag gyerkőcöknek

Nicorette patch csomag

Sebkezelő csomag

Uticsomag nyaraláshoz

Raktáron
2.199 Ft
Ha bármiféle fájdalom gyötri, akkor az Algoflex forte filmtabletta fog Önön segíteni. A tabletta segít az olyan hétköznapi problémákon, mint a fejfájás vagy a fogfájás, a hölgyeknél a menstruációs fájdalom, de olyan egyedi esetekben is alkalmazható, mint a műtét utáni fájdalomcsillapítás, vagy az ízületi betegségek, izomhúzódások fájdalmainak csökkentése. Nagy, családi, 30db-os kiszerelés.
Raktáron
3.119 Ft
Gyors és finom segítség a 6 évesnél idősebb gyerkőcök láz-  és fájdalomcsillapításában. Málna és cseresznye aromával.
Előrendelhető
Miért várnál a fájdalommal? Az új Algoflex Rapid lágyzselatin kapszulában lévő oldott hatóanyag azonnal felszabadul, így gyorsan űz el mindenféle fájdalmat.
Raktáron
2.269 Ft
Az Analgesin Dolo fájdalmat enyhítő és gyulladást csökkentő gyógyszer. A prosztaglandinok képződésének gátlásával hat. A fájdalomcsillapító hatás rövid időn belül jelentkezik és akár 12 órán át tart.
Az Analgesin Dolo enyhe-mérsékelt fájdalom (pl. fejfájás, fogfájás, menstruációs fájdalom, ízületi fájdalom, izomfájdalom) rövid távú, tüneti kezelésére javasolt.
Raktáron
1.539 Ft
Az Apranax Dolo naproxent tartalmaz, ami az úgy nevezett nem szteroid gyulladás-csökkentő gyógyszerek (NSAID) csoportjába tartozik. Ez a gyógyszer csökkenti a gyulladást, a fájdalmat és a lázat.
Az Apranax Dolo a következő esetekben használható:
- különböző eredetű enyhe és középsúlyos fájdalmak rövid távú kezelése, mint: fejfájás, fogfájás, izom fájdalom, ízületi fájdalom, hátfájás és menstruációs fájdalom (diszmenorrea)
- megfázáshoz vagy influenzához társuló láz csökkentésére és a társuló fájdalmak tüneti kezelésére.
Raktáron
969 Ft

A nagy múltú Aspirin korszerű utódja, amely egyszerre alkalmas az orrdugulás enyhítésére, és a megfázással kapcsolatos fájdalom és láz csillapítására. Vízben elkeverve azonnal fogyasztandó. CSAK 16 ÉVESNÉL IDŐSEBBEKNEK!!!

Előrendelhető
1.769 Ft

Komplex megoldás az orrdugulással járó erős megfázás ellen.

Az Aspirin Komlex granulátum egyesíti a már jól ismert márka megfázás elleni hatékonyságát az orrdugulást enyhítő hatóanyaggal. Vízben oldódó granulátum.

Nem adható 16 év alatti gyermekek és serdülők számára.

Előrendelhető
2.549 Ft
Az Aspirin Plus C Forte pezsgőtabletta  acetilszalicilsavat (amely láz- és fájdalomcsillapító), valamint aszkorbinsavat, más néven C vitamint tartalmaz. Az Aspirin Plus C Forte a következő esetekben alkalmazható:
- enyhe és középerős fájdalmak, mint például fejfájás, fogfájás és menstruációs fájdalom, tüneteinek enyhítésére
- megfázásos és influenza-szerű tünetek esetén a fájdalom- és láz enyhítésére.
Az Aspirin Plus C Forte pezsgőtablettát felnőttek és 16 évnél idősebb serdülők alkalmazhatják.
Raktáron
1.789 Ft

Hasznos, ha néhány fájdalomcsillapító a gyógyszeres szekrényben már rendelkezésre áll. Más és más készítmény használata javasolt a különböző fájdalmak csillapítására, mivel maga a fájdalom oka és megjelenése is többféle lehet. Egy fejfájásnak számtalan oka van, lehet akár a megfázás egyik tünete, vas- vagy vízhiányos szervezet reakciója, a szervezetben fellépő gyulladásra adott reakció, gyenge látás miatt, időjárási front hatása, esetleg még komolyabb megbetegedések előjele is.

A fájdalomcsillapító megválasztását azt követően tegye meg a beteg, hogy beazonosította a fájdalomnak a valószínűsíthető okát vagy legalább kizárta azokat, amelyek nem okozhatták a fájdalmát. Az ibuprofen vagy aszpirin tartalmú készítmények hatékonyan segíthetnek a gyulladáscsökkentő hatásukon keresztül a fog- és fejfájásban, ugyanakkor az izomfájdalmakra is jótékony hatással lehetnek.

Naproxen a fájdalomcsillapító hatását azáltal váltja ki, hogy korlátozza az olyan enzimek termelődését, amelyek a fájdalom érzetét keltik a szervezetben, hasznos lehet ez a hatás fejfájás vagy íngyulladás esetén. Ízületi- és izomfájdalmak esetén hatásosabb a lokális fájdalomcsillapítás, így a sajgó vagy meghúzódott izomterületre közvetlenül javasolt felvinni azt az izomlazító gélt vagy fájdalomcsillapító tapaszt, amelyik a fájdalom típusának a legmegfelelőbb.