Termékek Menü
0
+3648/341331

Láz és fájdalomcsillapító készítmények

Még az egészséges és fitt emberrel is megtörténik időnként, hogy olyan fájdalom tör rá váratlan helyeken, amire nem volt felkészülve. Ilyenkor a megfelelő fájdalomcsillapító szer beszerzése a legelső.
Rendezés:
A megfázással, influenzával járó tüneteket csökkenti, mint például az orr- és az orrmelléküreg bedugulását, fejfájást, lázat és egyéb fájdalmakat. Korszerű ibuprofént tartalmaz, nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszer. Vény nélkül kapható. Ha nincs bedugulva az orra, akkor más Advil terméket válasszon.
Raktáron
899 Ft
Megfázással, náthával, influenzával kapcsolatos tünetek enyhítésére szolgál, mint például orrjáratok eldugulása, fejfájás, láz. Korszerű, ibuprofént tartalmazó, nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszer. Amennyiben nincs bedugulva az orra, válasszon más Advil terméket.
Raktáron
1.549 Ft

Az Advil Ultra Forte lágy kapszula egy nagyon hatékony ibuprofen tartalmú láz- és fájdalomcsillapító, gyulladásgátló készítmény.  Piacvezető a láz- és a fájdalomcsillapítók között. A korszerű lágyzselatin-kapszula szinte azonnali hatóanyag-felszívódást tesz lehetővé.

Raktáron
1.729 Ft
Fájdalom és lázcsillapító egyben, amely elfér a táskában, és nagyon gyorsan hat: ez az Advil ultra forte lágy kapszula. Ha sokszor küzd a fáradsággal, amely fejfájással, hőemelkedéssel párosul, akkor érdemes ezt az ibuprofen tartalmú készítményt magánál tartania, hogy gyorsan túl tudjon lépni a problémán.
Raktáron
2.449 Ft

A piacvezető ADVIL ULTRA lágyzselatin kapszula Ibuprofent tartalmaz, amely láz- és fájdalomcsillapító, gyulladásgátló készítmény. Korszerű lágyzselatin kapszula, amely a hatóanyag azonnali felszívódását teszi lehetővé. A 10db-os kis kiszerelés könnyen elfér a táskájában, hogy mindig kéznél legyen.

Raktáron
865 Ft
Ha gyors megoldás kell a fájdalomcsillapításra, akkor az Advil Ultra lágy kapszula lehet az Ön segítsége. A lágy kapszula lényege, hogy nagyon gyorsan feloldóik a gyomorban, így gyorsan felszívódik, és szinte már rögtön ki is tudja fejteni a hatását. Gazdaságos, családi kiszerelés.
Raktáron
1.423 Ft

Az ALEVE fájdalomcsillapító egy különleges hatóanyagot tartalmazó készítmény, amely a hát,- derék- és ízületi fájdalom kezelésére, valamint fejfájás, fogfájás, fájdalmas menstruációs görcsök, és izomfájdalmak, továbbá a megfázást és influenzát kísérő fájdalom és láz kezelésére alkalmas. 

Utolsó 2 db raktáron
1.569 Ft

Felmérések alapján Magyarország legnépszerűbb Ibuprofen tartalmú láz- és fájdalomcsillapító-, gyulladásgátló készítménye az ALGOFLEX filmtabletta.  A kis kiszerelés könnyedén elfér a táskájában, ha napközben szüksége lenne rá.

Raktáron
889 Ft

Az Algoflex 400mg filmtabletta különböző mozgásszervi és ízületi betegségek, gyulladások, rándulások kezelésére alkalmas, valamint egyéb eredetű fájdalmak, mint fej-, fogfájás, menstruációs fájdalom, műtét utáni fájdalom csillapítására és lázcsillapításra. Felmérések szerint Magyarország piacvezető fájdalomcsillapítója. Gazdaságos, 20db-os kiszerelés.

Raktáron
1.559 Ft
Korszerű, ibuprofén hatóanyag-tartalmú gyógyszer mindenféle fájdalom, valamint láz csillapítására. Nem szteroid gyulladáscsökkentő.
Raktáron
1.965 Ft

Kisgyermekek számára készült az ALGOFLEX BABY ibuprofen tartalmú láz- és fájdalomcsillapító, gyulladásgátló készítmény. 3 hónapos kortól 12 éves korig, gyermekek fájdalom- és lázcsillapítására alkalmas szuszpenzió.

Raktáron
889 Ft

Az ALGOFLEX FORTE 1,5-szer több hatóanyagot tartalmazó, ibuprofen tartalmú láz- és fájdalomcsillapító, gyulladásgátló készítmény. A 10db-os kiszerelést könnyen magával viheti táskájában, hogy napközben ne kelljen szenvednie frontok okozta fejfájástól. Magas hatóanyag-tartalmának köszönhetően gyorsan és hatékonyan segít.

 

Raktáron
1.133 Ft
Nem kell a fájdalommal együtt élni, ma már nem kell elviselni a fejfájást, a migrént, az enyhébb megfázással járó kellemetlen tüneteket, a hőemelkedést, a lázat stb. Ne hagyja, hogy a fronthatás tönkretegye egy napját, hiszen az Algoflex forte filmtabletta gyorsan megszüntetheti a fájdalmat. Gazdaságos, 20db-os kiszerelés.
Raktáron
1.829 Ft 1.479 Ft
Ha bármiféle fájdalom gyötri, akkor az Algoflex forte filmtabletta fog Önön segíteni. A tabletta segít az olyan hétköznapi problémákon, mint a fejfájás vagy a fogfájás, a hölgyeknél a menstruációs fájdalom, de olyan egyedi esetekben is alkalmazható, mint a műtét utáni fájdalomcsillapítás, vagy az ízületi betegségek, izomhúzódások fájdalmainak csökkentése. Nagy, családi, 30db-os kiszerelés.
Raktáron
2.415 Ft
Gyors és finom segítség a 6 évesnél idősebb gyerkőcök láz-  és fájdalomcsillapításában. Málna és cseresznye aromával.
Raktáron
1.499 Ft
Miért várnál a fájdalommal? Az új Algoflex Rapid lágyzselatin kapszulában lévő oldott hatóanyag azonnal felszabadul, így gyorsan űz el mindenféle fájdalmat.
Raktáron
1.829 Ft
Az ALGOFLEX RAPID MINI egy gyorsan ható , korszerű lágyzselatin kapszula. Fejfájás, migrén, fogfájás, menstruációs fájdalmak, izomfájdalmak, láz valamint megfázás és influenza tünetei esetén alkalmazható. Hatóanyaga gyorsabban kerül a véráramba, így gyorsabban jut el a fájdalom helyére.
Raktáron
1.649 Ft
Az Aspirin Effect a hazai fájdalomcsillapítás-piacon egyedülálló szájban oldódó gyógyszerformájának köszönhetően bárhol bevehető víz nélkül. Gyorsan csillapítja a fej-, hát- és az ízületi fájdalmakat, emellett kellemes narancs-kóla íze van. A száj nyálkahártyáján keresztül felszívódó, így a máj metabolizáló (lebontó) hatását elkerülő korszerű készítmény. Kis mérete miatt még a legkisebb retikülben is elfér.
Raktáron
1.015 Ft

A nagy múltú Aspirin korszerű utódja, amely egyszerre alkalmas az orrdugulás enyhítésére, és a megfázással kapcsolatos fájdalom és láz csillapítására. Vízben elkeverve azonnal fogyasztandó. CSAK 16 ÉVESNÉL IDŐSEBBEKNEK!!!

Raktáron
1.610 Ft

Aspirin Komplex már forró ital formában is!

Az Aspirin Komplex forró ital azonnal felveszi a harcot a lázzal, az orrdugulással, a fájdalommal és a többi, megfázás okozta tünettel.Ráadsául a gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően a probléma forrásánál hat.

Nem adható 16 év alatti gyermek és serdülő számára.

Vény nélkül kapható gyógyszer.

 

Raktáron
1.685 Ft

Hasznos, ha néhány fájdalomcsillapító a gyógyszeres szekrényben már rendelkezésre áll. Más és más készítmény használata javasolt a különböző fájdalmak csillapítására, mivel maga a fájdalom oka és megjelenése is többféle lehet. Egy fejfájásnak számtalan oka van, lehet akár a megfázás egyik tünete, vas- vagy vízhiányos szervezet reakciója, a szervezetben fellépő gyulladásra adott reakció, gyenge látás miatt, időjárási front hatása, esetleg még komolyabb megbetegedések előjele is.

A fájdalomcsillapító megválasztását azt követően tegye meg a beteg, hogy beazonosította a fájdalomnak a valószínűsíthető okát vagy legalább kizárta azokat, amelyek nem okozhatták a fájdalmát. Az ibuprofen vagy aszpirin tartalmú készítmények hatékonyan segíthetnek a gyulladáscsökkentő hatásukon keresztül a fog- és fejfájásban, ugyanakkor az izomfájdalmakra is jótékony hatással lehetnek.

Naproxen a fájdalomcsillapító hatását azáltal váltja ki, hogy korlátozza az olyan enzimek termelődését, amelyek a fájdalom érzetét keltik a szervezetben, hasznos lehet ez a hatás fejfájás vagy íngyulladás esetén. Ízületi- és izomfájdalmak esetén hatásosabb a lokális fájdalomcsillapítás, így a sajgó vagy meghúzódott izomterületre közvetlenül javasolt felvinni azt az izomlazító gélt vagy fájdalomcsillapító tapaszt, amelyik a fájdalom típusának a legmegfelelőbb.