Termékek Menü

Homeopátiával az influenza, megfázás, nátha ellen

Homeopátiával nagyszerűen rövidebb idő alatt legyőzhető az influenza, vagy a nátha.

Gyógyszertárunk ajánlata: Oscillococcinum + Echinacea 5 CH + egyéni tünetre választott szer.

Rendezés:

Az egyik legnépszerűbb homeopátiás szer, amely meghüléses betegségekben alkalmazható. Különösen javallt felső légúti hurutos problémákra, megfázás okozta fejfájás, orrnyálkahártya-gyulladás, orrgaratgyulladás, nátha és szénanátha esetén.

Utolsó 3 db raktáron
1.469 Ft

Drosetux szirup az egyik legkedveltebb, LEGKISEBBEKNEK IS adható homeopátiás gyógyszer, amely ingerlő, száraz köhögés csillapítására javallt, amely nem jár köpetürítéssel. Mint homeopátiás gyógyszer a szervezet öngyógyító törekvését serkenti.  

Utolsó 4 db raktáron
1.679 Ft

Az Echinacea Angustifolia az egyik legismertebb homeopátiás gyógyszer, amely a szervezet saját öngyógyító erőit ösztönzi, a szervezet reakcióképességét fokozza a betegség legyőzése érdekében.  

Raktáron
799 Ft

Homeopátiás gyógyszerkészítmény, különböző eredetű náthák kezelésére alkalmas. Gyermekek számára is ajánlott készítmény. 
A szervezet öngyógyító törekvésének serkentése különböző eredetű idült rhinitis, rhinitis sicca esetén. Krónikus sinusitisek. Allergiás eredetű náthában (szénanátha) az orrlégzést meg­könnyí­ti. Alkalmazható ozaena kiegészítő kezelésére.  

Utolsó 3 db raktáron
1.949 Ft

Sokak által ismert homeopátiás gyógyszer, szopogató tabletta, amely torokproblémák esetén, különösen torokfájás, gége- és garatgyulladás, valamint rekedtség esetén javasolt.

Raktáron
1.449 Ft

Tanárok, zenészek, előadóművészek zsebében mindig ott kellene, hogy lapuljon ez a homeopátiás szopogató tabletta. Miért? Mert a hangszalagok kifáradása, aphonia esetén, rekedtség esetén alklamazzák, de javallot száraz köhögésre is.

Raktáron
1.439 Ft

Hisztamin felhasználásával készült homeopátiás orrspray szénanátha esetére.

Utolsó 2 db raktáron
2.056 Ft

A szervezet öngyógyító törekvésének serkentése a nyirokszövet túltengése (lymphatismus) esetén, műtétek vagy sérülések utáni nyirokszövet- duzzanat (lymphoede­ma) és más mirigyduzzanatok. Mandula megnagyobbodás, krónikus man­dulagyulladás. Kötőszöveti- (mesenchyma) salaktalanítás. Az immunrendszer kifejezett gyengesége.

Nya­ki nyirokcsomó-gümőkór (scrofulosis) kiegészítő kezelése.

Raktáron
2.089 Ft

A legkomplexebb homeopátis gyógyszer az Oscillococcinum, amellyel az influenza tüneteteit (hidegrázás, fájdalom, láz, orrfolyás, köhögés) orvosolhatjuk. 

Raktáron
1.979 Ft

Az influenza tüneteire (hidegrázás, fájdalom, láz, orrfolyás, köhögés) javallott homeopátiás gyógyszer. Állati eredetű anyagok felhasználásával készült golyócskák. 

Raktáron
6.999 Ft

Bőséges, vizes orrfolyás, nappal sok tüsszögés estén javasolt homeopátiás gyógyszer. Alapanyaga a Közép-Amerikából származó hunyor. A náthás tünetek a friss levegőn rosszabbodnak, szobában (melegben) enyhülnek. Szájpadviszketés is gyakran jelentkezik. Gyermekeknél szénanátha és torokfájás esetén alkalmazzák. 

Utolsó 3 db raktáron
850 Ft

A Stodal szirup köhögésre javasolt homeopátiás gyógyszer. Csillapítja az ingerlő száraz köhögést, de a letapadt váladékot is feloldja, így hurutos köhögésre is jó. Gége, légcső és hörghurut esetén alkalmazzuk. 2 éves kortól adható.

Utolsó 4 db raktáron
1.899 Ft

Oltások szövődményeinek a csökkentésére szolgáló készítmény. Oltás után a megfelelő immunválasz támogatására adjunk Thymuline-t, napi 3x5 golyócskát 5 napig. Csecsemőknek vízben oldva is beadható, itatópohárban.

Raktáron
799 Ft

Lázas vagy láz nélküli nyugtalansági állapotokban továbbá enyhe fertőzések tüneti kezelésére javallott homeopátiás gyógyszer.

Utolsó 4 db raktáron
2.399 Ft