Termékek Menü

Meghűlés és nátha kezelése

Rendezés:

Köhög? Megoldás az 1 éves kortól adható ACC 100 granulátum, amely 30 adagos kiszerelésben kapható. Fokozott nyákelválasztással, köhögéssel járó légutti betegségek,-  pl. nátha, meghűlés - esetén javallt.

Raktáron
1.259 Ft

Az ACC 200 granulátum 2 éves kortól alkalmazható. Köhögéssel, fokozott, sűrű nyákelválasztással (slejm) járó léguti betegségek esetén javasolt.

Raktáron
2.209 Ft

Az ACC 200 pezsgőtablette a hurutos (váladékképződéssel járó) köhögés terápiájában javasolt. Oldja a váladékot, ezáltal megszünteti a köhögést. 6 éves kor fölött alkalmazható.

Raktáron
1.168 Ft

Köhög a gyerkőc? Az ACC 20mg/ml-es belsődleges oldat megoldás lehet, amennyiben köhögése hurutos, váladékos. A termék a légutakban lévő sűrű, viszkózus váladék oldására alkalmas, 2 éves kortól alkalmazhtó. Magyarországon piacvezető.

Raktáron
1.319 Ft

Az ACC 600 long pezsgőtabletta a felnőttek gyógyszere. 14 éves kor felett alkalmazható. Fokozott viszkozitású nyákelválasztással, köhögéssel járó léguti betegségek váladékoldást elősegítő terápiájában javallt. 

Raktáron
2.489 Ft
A megfázással, influenzával járó tüneteket csökkenti, mint például az orr- és az orrmelléküreg bedugulását, fejfájást, lázat és egyéb fájdalmakat. Korszerű ibuprofént tartalmaz, nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszer. Vény nélkül kapható. Ha nincs bedugulva az orra, akkor más Advil terméket válasszon.
Raktáron
1.360 Ft

A nagy múltú Aspirin korszerű utódja, amely egyszerre alkalmas az orrdugulás enyhítésére, és a megfázással kapcsolatos fájdalom és láz csillapítására. Vízben elkeverve azonnal fogyasztandó. CSAK 16 ÉVESNÉL IDŐSEBBEKNEK!!!

Előrendelhető
1.769 Ft

Komplex megoldás az orrdugulással járó erős megfázás ellen.

Az Aspirin Komlex granulátum egyesíti a már jól ismert márka megfázás elleni hatékonyságát az orrdugulást enyhítő hatóanyaggal. Vízben oldódó granulátum.

Nem adható 16 év alatti gyermekek és serdülők számára.

Előrendelhető
2.549 Ft
Az Aspirin Plus C Forte pezsgőtabletta  acetilszalicilsavat (amely láz- és fájdalomcsillapító), valamint aszkorbinsavat, más néven C vitamint tartalmaz. Az Aspirin Plus C Forte a következő esetekben alkalmazható:
- enyhe és középerős fájdalmak, mint például fejfájás, fogfájás és menstruációs fájdalom, tüneteinek enyhítésére
- megfázásos és influenza-szerű tünetek esetén a fájdalom- és láz enyhítésére.
Az Aspirin Plus C Forte pezsgőtablettát felnőttek és 16 évnél idősebb serdülők alkalmazhatják.
Raktáron
1.789 Ft

Alkalmazható enyhe és középerős fájdalmak esetében, mint fejfájás, fogfájás, megfázás okozta torokfájdalom, hátfájás, ízületi és izomfájdalmak; továbbá lázcsillapításra, valamint a meghűlés és az influenza tüneteinek csillapítására. Vízben feloldva azonnal fogyasztandó. 12 éves kor alatt nem javasolt.

Raktáron
1.299 Ft

Az Aspirin Plus C egy korszerű pezsgőtabletta, amely enyhe és középerős fájdalmak esetében, mint fejfájás, fogfájás, megfázás okozta torokfájdalom, hátfájás, ízületi és izomfájdalmak; továbbá lázcsillapításra, valamint a meghűlés és az influenza tüneteinek csillapítására alkalmazható. Gyorsan felszívódik, így szinte azonnal hat. Csak rövid távú kezelésre 12 év felett.

Raktáron
2.239 Ft
Acetilszalicilsav tartalmú sokoldalú fájdalomcsillapító. 2X gyorsabb hatású, mint a hagyományos tabletta. Egyesével csomagolt tabletták, hogy mindig kéznél legyen. Alkalmazható fejfájás, fogfájás, hátfájás, megfázás okozta torokfájdalom, ízületi és izomfájdalmak, továbbá lázcsillapításra, valamint a meghűlés és az influenza tüneteinek csillapítására.
Raktáron
749 Ft

Meghűlt a picur? Nagy segítség nemcsak babáknak. 6 hónapos kortól alkalmazható meghűléses betegségek esetén, mint légcsőhurut, hörghurut. Gyógyszeres kezelés kiegészítésére javasolt, hogy újra szabadon lélegezzen és alhasson gyerkőce és Ön is..

Utolsó 3 db raktáron
1.570 Ft

Gyerekek, fiatalok kedvelt szirupja, amely hörghurut kezelésére szolgáló készítmény, köptető.

Utolsó 4 db raktáron
1.275 Ft
A Cataflam Dolo 25 mg bevont tabletta diklofenákot tartalmaz, mely az ún. nem-szteroid gyulladásgátló gyógyszerek csoportjába tartozik. A Cataflam Dolo 25 mg bevont tabletta fájdalomcsillapító hatású, egyúttal azonban csökkenti a gyulladást (duzzanatot) és a lázat is. A Cataflam Dolo 25 mg bevont tabletta enyhíti az izom és ízületi fájdalmakat, a hátfájást, fejfájást, fogfájást és a menstruáció következtében fellépő fájdalmakat, valamint a megfázás, illetve influenza tüneteit (beleértve az izomfájdalmakat és a torokfájást), csökkenti a lázat.
Raktáron
2.169 Ft

Használja a Coldrex citrom ízű forró italt a tünetek enyhítésére.

Ideális választás a megfázás és az influenza tüneteinek otthoni kezeléséhez. Felmelegíti az átfázott testet-lelket és „jó partner” az otthoni tévézéshez, pihentető alváshoz, hiszen a Coldrex tablettával szemben nem tartalmaz koffeint.

Összetételének köszönhetően hatékonyan enyhíti a lázzal, fejfájással, torokfájással, orrdugulással jellemzett panaszokat.

Raktáron
1.879 Ft

Megfázott, náthás a gyerkőc? Folyik az orra, köhög, tüsszög, esetleg láza is van? Igyon egy kis forró italt! Különösen lefekvés előtt. Biztosított lesz az éjszakai pihentető alvás. A Coldrex Junior paracetamol tartalmú készítmény, amely gyermekeknek is adható 6 éves kortól, a megfázás és influenza tüneteinek enyhítésére szolgál. Ne alkalmazza más paracetamol-készítménnyel együtt!

Raktáron
2.129 Ft
A Coldrex MaxGrip citrom ízű por belsőleges oldathoz felnőttek és 12 éves, vagy annál idősebb gyermekek és serdülők számára a megfázás és az influenza tüneteinek, mint például fejfájás, lázas állapot, torokfájás, végtagfájdalom, orrdugulás, valamint az orrmelléküreg-gyulladás (szinuszitisz) és a vele járó fájdalom rövid távú enyhítésére javallott. A Coldrex MaxGrip citrom ízű por belsőleges oldathoz paracetamolt, fenilefrint ( szabaddá teszi a náthásan eldugult orrot illetve az orrmelléküregeket és könnyíti a légzést) és aszkorbinsavat (C-vitamint) tartalmaz.
Raktáron
2.259 Ft

A Coldrex MaxGrip 12 év felettiek számára nyújthat megoldást megfázás, influenza,időszakában. Fejfájás, lázas állapot, torokfájás, fájdalom, orrdugulás, orrmelléküreg gyulladás (sinusitis) és a vele járó fájdalom tüneteinek rövid távú enyhítésére javallott. 

Raktáron
2.049 Ft

Megfázás, influenza, fejfájás, lázas állapot, torokfájás, fájdalom, orrdugulás, orrmelléküreg gyulladás (sinusitis) és a vele járó fájdalom tüneteinek rövid távú enyhítésére javallott a Coldrex tabletta.

Előrendelhető
1.215 Ft

A nátha kezelése különösen az őszi, téli időszakban elsőbbséget élvez, hiszen a változékony időjárás és a vírusok, bacilusok megjelenése jó táptalajul szolgálnak a légutakat érintő betegségek kialakulásához. Bár elnézve hazánk meteorológiai helyzetét, gyakorlatilag ez a kijelentés most már az év egészében megállja a helyét, lévén számtalanszor szélsőségesek a hőmérsékletet érintő körülmények. Mindenesetre a szervezet az év végéhez közeledve támogatást igényel, mivel az erőforrások szépen, lassan kiapadnak. Ez teljesen normális folyamat, mivel az esztendő egészében toppon lévő test, természetes, hogy kicsit belefárad a pörgésbe. Ahhoz, hogy ez a pillanatnyi elfáradás ne generáljon komolyabb kiesést, megbetegedést, problémát elengedhetetlen a fokozott odafigyelés. A megfelelő mennyiségű és minőségű vitaminok és ásványi anyagok bejuttatásával rengeteget tehet azért, hogy az immunrendszere ne adja fel ideje korán a behatolókkal szembeni küzdelmet. A prevenció tehát prioritást élvez. Sok esetben a nátha végül nem előzhető meg, minden igyekezet ellenére sem, ám az ereje csökkenthető, ami már önmagában óriási ajándék.

A nátha magával hozhatja az arcüreg megbetegedését, a torok irritáltságát, és a köhögést, azaz egy egyszerűnek tekinthető felfázásból is komoly szövődmények jöhetnek létre. A különböző forró italporok fogyasztása rengeteget javíthat a közérzetén. A gyógyszeres összetevőkkel rendelkező készítmények csillapíthatják a tüneteket és megelőzhetik a további fertőzéseket. Ráadásul a szervezetet úgy regenerálják, hogy közben negatív mellékhatásoktól nem kell tartani. Az orrsprayk és orrcseppek is hasonlóan jó szolgálatot tehetnek a náthás időszakban, de olyan variációban érdemes gondolkodnia, mely egyéni igényeinek maradéktalanul megfelel. Ha például tudja magáról, hogy az orrnyálkahártyája túlságosan érzékeny, akkor a tengeri só hozzáadásával készülő alternatíva az egyik legkíméletesebb választás. A nátha kezelése a pihenésnél kezdődik! Az egyik legjobb jó tanács, amit nem szívesen hallanak az emberek, de mégis - tán épp ezért - komoly igazságot hirdet, hogy a relaxálás, pihenés, vagyis a lassítás az, ami a leghatékonyabb segítség legyengült szervezetének.