Termékek Menü

Sebfertőtlenítők

Apróbb balesetek bármikor előfordulhatnak, amikor is jól jön a szakszerű sebkezelés, ebben pedig jelentős szerep jut magának a sebfertőtlenítőnek, amelyet minden egészségügyi doboznak, vagy elsősegélyládának tartalmaznia kell. 
Rendezés:

Különféle elfertőződésre hajlamos bőrsérülések, sebek, pl. horzsolás, vágás, karcolás, berepedés, enyhe égés, a gáttájék kipállása, bőrgyulladás kezelésére.

Raktáron
1.459 Ft

A Betadine oldat baleseti-, vagy sportsérülések esetén a bőr- és a nyálkahártya fertőtlenítésére alkalmas.

Raktáron
1.429 Ft

Fertőzések helyi kezelésére és megelőzésére alkalmas, kis vágott sebek vagy horzsolások, kis kiterjedésű égési sérülések esetén.

Raktáron
737 Ft

Gyorsítja sebgyógyulást, és segít a felülfertőződés megelőzésében.

Raktáron
1.705 Ft

Gyorsítja sebgyógyulást, és segít a felülfertőződés megelőzésében.

Raktáron
2.489 Ft

Égési sebek és egyéb bőrsérülések fertőzéseinek megelőzésére és kezelésére szolgál.

Utolsó 4 db raktáron
1.469 Ft

Kisebb sebek fertőtlenítésére.

Raktáron
1.289 Ft
Kiválóan alkalmazható epehólyag-gyulladás ellen, jó görcsoldó és fertőtlenítőszer. Belsőleg gyomor- és hólyaghurut kezelésére használják.
Utolsó 4 db raktáron
249 Ft
Az Octeniseptet az alábbiakra alkalmazhatja:
- a sebkezelés támogatására, illetve a sebgyógyulás elősegítésére irányuló ismételt, rövid távú fertőtlenítésre;
- ujjközi gombás fertőzés ismételt, rövid távú támogató kezelésére.
Utolsó 2 db raktáron
3.000 Ft
Az Octenisept fertőtlenítő oldat, amely hatóanyagként fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkező oktenidin-dihidrokloridot és fenoxietanolt tartalmaz. Az Octeniseptet Ön az alábbiakra alkalmazhatja:
- a sebkezelés támogatására, illetve a sebgyógyulás elősegítésére irányuló ismételt, rövid távú fertőtlenítésre;
- ujjközi gombás fertőzés ismételt, rövid távú támogató kezelésére.
Raktáron
2.029 Ft

Szükség lehet a sebfertőtlenítőre

Otthon egy pillanat alatt megtörténhet a baj, ezért egészségügyi szempontból is fel kell készülni az esetleges problémákra. A sebfertőtlenítő egyetlen háztartásból sem hiányozhat, mivel bármikor előfordulhat egy esés, egy vágás vagy egy horzsolás. Ilyenkor elkerülhetetlen a fentebb említett szernek a használata, mivel ennek köszönhetően el lehet kerülni a későbbi problémákat. A sebfertőtlenítőt lehetőleg minél előbb elő kell venni, ha probléma lépett fel, mert csak így lehet garantálni, hogy a horzsolás nem fertőződik el. A termékre különösen nagy szükség van abban az esetben, ha a lakásban gyermekek is vannak, hiszen a kicsiknek még nem alakult ki a veszélyérzetük, és igen könnyen megsérülnek.

Oldalunkról könnyen meg lehet rendelni a kinézett sebfertőtlenítőt, ezért érdemes egy pillantást vetni a kínálatra. A webáruházban többféle termék is megvásárolható, hiszen az oldalon van fertőtlenítő folyadék, kenőcs és gél is. Persze szót kell ejtenünk arról is, hogyan lehetne a testnek segíteni abban az esetben, ha már behegedt a seb. Ilyenkor bátran alkalmazhatók például a hámosítók, amelyek természetesen elősegítik a hámképződést. Sok termékben van gyulladáscsökkentő is, amely szintén hasznos lehet a gyógyulás szempontjából.

Azonban azt is meg kell említenünk, hogy a gond esetében először mindenképpen a sebfertőtlenítőt kell használni, hiszen ezzel teremthetjük meg a regenerálódás ideális feltételeit. A baleset után még nem szabad rögtön hámképző készítményeket tenni a sebre, hanem meg kell várni a var megjelenését.