Termékek Menü
0
+3648/341331

Sebfertőtlenítők

Apróbb balesetek bármikor előfordulhatnak, amikor is jól jön a szakszerű sebkezelés, ebben pedig jelentős szerep jut magának a sebfertőtlenítőnek, amelyet minden egészségügyi doboznak, vagy elsősegélyládának tartalmaznia kell. 
Rendezés:

Különféle elfertőződésre hajlamos bőrsérülések, sebek, pl. horzsolás, vágás, karcolás, berepedés, enyhe égés, a gáttájék kipállása, bőrgyulladás kezelésére.

Raktáron
1.295 Ft

Baleseti-, vagy sportsérülések esetén a bőr- és a nyálkahártya fertőtlenítésére alkalmas.

Raktáron
1.279 Ft 999 Ft

Fertőzések helyi kezelésére és megelőzésére alkalmas, kis vágott sebek vagy horzsolások, kis kiterjedésű égési sérülések esetén.

Raktáron
737 Ft

Gyorsítja sebgyógyulást, és segít a felülfertőződés megelőzésében.

Raktáron
1.705 Ft

Égési sebek és egyéb bőrsérülések fertőzéseinek megelőzésére és kezelésére szolgál.

Utolsó 4 db raktáron
1.469 Ft 1.189 Ft

Kisebb sebek fertőtlenítésére.

Raktáron
1.035 Ft
Kiválóan alkalmazható epehólyag-gyulladás ellen, jó görcsoldó és fertőtlenítőszer. Belsőleg gyomor- és hólyaghurut kezelésére használják.
Utolsó 4 db raktáron
249 Ft

Egy vékony, vízlepergető és légáteresztő filmréteget hoz létre a seb felületén. Gyorsan megszárad, így hatékony védelmet nyújt a vízzel, a baktériumokkal és a szennyeződésekkel szemben.

Raktáron
2.335 Ft

A Septodine 10 db-os bőr és nyálkafertőtlenítő oldat sokféle problémára megoldást jelent, így ajánlott a legkisebbektől a legöregebbeknek is a használata. Sérülések felszíni kezelésére, fertőtlenítésre, lábgomba kezelésére és a különféle nőgyógyászati problémák megoldására is alkalmas.

Raktáron
499 Ft

Szükség lehet a sebfertőtlenítőre

Otthon egy pillanat alatt megtörténhet a baj, ezért egészségügyi szempontból is fel kell készülni az esetleges problémákra. A sebfertőtlenítő egyetlen háztartásból sem hiányozhat, mivel bármikor előfordulhat egy esés, egy vágás vagy egy horzsolás. Ilyenkor elkerülhetetlen a fentebb említett szernek a használata, mivel ennek köszönhetően el lehet kerülni a későbbi problémákat. A sebfertőtlenítőt lehetőleg minél előbb elő kell venni, ha probléma lépett fel, mert csak így lehet garantálni, hogy a horzsolás nem fertőződik el. A termékre különösen nagy szükség van abban az esetben, ha a lakásban gyermekek is vannak, hiszen a kicsiknek még nem alakult ki a veszélyérzetük, és igen könnyen megsérülnek.

Oldalunkról könnyen meg lehet rendelni a kinézett sebfertőtlenítőt, ezért érdemes egy pillantást vetni a kínálatra. A webáruházban többféle termék is megvásárolható, hiszen az oldalon van fertőtlenítő folyadék, kenőcs és gél is. Persze szót kell ejtenünk arról is, hogyan lehetne a testnek segíteni abban az esetben, ha már behegedt a seb. Ilyenkor bátran alkalmazhatók például a hámosítók, amelyek természetesen elősegítik a hámképződést. Sok termékben van gyulladáscsökkentő is, amely szintén hasznos lehet a gyógyulás szempontjából.

Azonban azt is meg kell említenünk, hogy a gond esetében először mindenképpen a sebfertőtlenítőt kell használni, hiszen ezzel teremthetjük meg a regenerálódás ideális feltételeit. A baleset után még nem szabad rögtön hámképző készítményeket tenni a sebre, hanem meg kell várni a var megjelenését.