Termékek Menü
0
+3648/341331

Sebgyógyulást elősegítők, hámosítók

A hámosítást elősegítő készítmények védőréteget képeznek a bőrön, és így azt erősebbé, ellenállóbbá teszik. Fokozzák a szövetek regenerálódását, sarjadzást elősegítő hatásuk van. Az ebbe a csoportba tartozó szerek szinte mindegyike vény nélkül kapható a gyógyszertárakban, használatuk során mellékhatásról nagyon ritkán számoltak be.
Rendezés:

Sebgyógyulás és hámosodás elősegítésére kisebb sérülések (banális égések és horzsolások), bőrirritáció (például radioterápia, fototerápia vagy UV fény expozíció után) esetén.
A legkisebb babáknak is kenhető, ha popsijuk piros. Pillanatok alatt hidratál. Mi ezt használtuk a babáink popsijára.

Utolsó 4 db raktáron
1.100 Ft

Különféle elfertőződésre hajlamos bőrsérülések, sebek, pl. horzsolás, vágás, karcolás, berepedés, enyhe égés, a gáttájék kipállása, bőrgyulladás kezelésére.

Raktáron
1.295 Ft

A Biomed Körömvirág krém a lokális, nem nagy felületű bőrgyulladások (bőrkiütések, égési sérülések során keletkezett hámfosztott területek, fagyások) kezelésére, továbbá sebek, vénás pangások, visszérgyulladás, aranyér kezelésére ajánlott bőrápolási céllal. Különösen ajánlott felfekvések esetén.  

Raktáron
999 Ft 860 Ft

A mozgást korlátozó és esztétikailag zavaró hegek kezelésére, amelyek műtét, amputáció, égési sérülés vagy baleset után keletkeznek

Utolsó 4 db raktáron
2.739 Ft

Gyorsítja sebgyógyulást, és segít a felülfertőződés megelőzésében.

Raktáron
1.705 Ft

Égési sebek és egyéb bőrsérülések fertőzéseinek megelőzésére és kezelésére szolgál.

Utolsó 4 db raktáron
1.469 Ft 1.189 Ft

Viszketéssel együtt járó különböző bőrgyulladások, pl. ekzema, neurodermitis (endogén ekcéma) tüneti kezelésére.

Raktáron
1.449 Ft

Javasolt: égett seb kezelésére (háztartási sérüléseknél pl. vasaló, forró víz, forró olaj okozta égés), felszínt érintő horzsolásokra és karcolásokra (pl. kisállatok okozta karmolás, gyermekek balesete, stb…), szúrt, vágott, nyúzott sebre, amikor a hám teljes mélységében sérül, esztétikai beavatkozások utókezelésére.

Raktáron
1.998 Ft
A bio körömvirág-kivonatban gazdag Bőrvédő krém a kezek, az arc, a test ápolására egyaránt alkalmas. A Bőrvédő krém intenzíven ápol a földimogyoróolaj és az avokádó erősen visszazsírzó hatása miatt. Magas arányban tartalmaz körömvirág kivonatot, ami segíti a bőr regenerálódását.
Utolsó 3 db raktáron
1.590 Ft

A körömvirág tartalmú kenőcs gyulladáscsökkentő, sebgyógyulást elősegítő hatású.

Raktáron
629 Ft

Lokális, nem nagy felületű bőrgyulladások (bőrkiütések, égési sérülések során keletkezett hámfosztott területek, fagyások) kezelésére.

Raktáron
999 Ft

Lokális, nem nagy felületű bőrgyulladások (bőrkiütések, égési sérülések során keletkezett hámfosztott területek, fagyások) kezelésére.

Raktáron
888 Ft

Forrázatát belsőleg gyomor- és bélfekély ellen, külsőleg pedig nehezen gyógyuló sebek, fekélyek borogatására használják.

Utolsó 3 db raktáron
477 Ft

Bőrproblémák, égési sérülés, aranyér, visszér, visszérgyulladás, kézápolás, lábápolás esetén.

Raktáron
1.269 Ft

Hámosító, a bőr felmaródása, valamint kisebb hámhiányok kezelésére szolgáló kenőcs.

Raktáron
1.149 Ft 949 Ft

Bőrregeneráló és hámosító kenőcs, amely segít a bőr fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét fokozni, illetve gyorsítja a hámsérülések gyógyulását. A kisebb bőrsérülésekre, az enyhe égési sérülésekre, illetve gyulladásokra ajánlott.

Raktáron
2.704 Ft
Összetevőinek köszönhetően elősegíti a hámosodást és a bőr regenerációját. A benne lévő vitaminok és körömvirág-kivonat nyugtatja, ápolja a bőrt, természetes védőrétegét erősíti, antibakteriális hatásának köszönhetően segít a kórokozók szaporodásának agátlásában.
Raktáron
1.259 Ft