Termékek Menü

Szemcseppek, gélek, krémek szemre

Rendezés:
Viszket, könnyezik a szeme? Az ALLEOPTI szemcsepp megoldás az allergiás tünetekre. Teljes élet allergiásan is. Nátrium-kromoglikát tartalmú.
Utolsó 2 db raktáron
1.589 Ft

Az ALLERGODIL SZEMCSEPP különböző allergiás eredetű kötőhártya gyulladás és orrnyálkahártya gyulladás megelőzésére és kezelésére szolgáló gyógyszer. Éljen teljes életet, hagyja a könnyeket!

Raktáron
2.099 Ft

Ég, szúr a szeme? Próbálja ki az ARTELAC CL műkönnyt. Könnytermelés és -működés zavarai miatt kialakuló, a szaruhártya és a kötőhártya kiszáradás (száraz szem) okozta tünetek kezelésére javasolt.

Utolsó 2 db raktáron
1.079 Ft

A szem nem gyulladásos eredetű szaruhártya betegségeinek kezelésére, szaruhártya- és kötőhártya sérülés, kimaródás és égés gyógyu­lásának előse­gítésére.

Raktáron
1.480 Ft

Síkosító szemcsepp a szem felszínének nedvesítésére, és bármely típusú kontaktlencsét viselők számára.

Utolsó 3 db raktáron
1.699 Ft

A szemben gyulladásgátló, fertőtlenítő és összehúzó hatást fejt ki. A szemhéj és a kötőhártya nem fertőző gyulladásának megelőzésére és kiegészítő kezelésére, valamint a szem megnyugtatására alkalmas

Raktáron
2.099 Ft

A szem irritációval és a szemhéj gyulladással járó betegségeinek kezelésére (pl. fáradt, igénybevett, könnyező, fényérzékeny szem, szúró érzés a szemben, valamint szemhéjszéli gyulladások esetén).

Raktáron
2.079 Ft
Kiváló műkönny hialuronsavval, tartósítószer nélkül, kontaktlencsét viselőknek is. Felbontás után még 6 hónapig felhasználható.
Raktáron
3.029 Ft

A szem elégtelen könnytermelése miatt kialakult szemszárazság tüneteinek (például fájdalom, égő érzés, irritáció vagy szárazság) enyhítésére alkalmazott szemgél.

Utolsó 2 db raktáron
1.239 Ft

Az Ophylosa szemcsepp a szemszárazság kezelésére, a szem száraz, égő érzésének, fáradtságának enyhítésére szolgál. Enyhíti a viszkető, égő tüneteket, csökkenti a szem kivörösödését.

Raktáron
1.759 Ft

A REFRESH azonnal megnyugtat és hosszantartó komfortot biztosít minden kontaktlencse viselőnek. Az egyedülálló összetétel enyhíti a por, a vakító fény, pollen, légszennyezés, vagy a túlterheltség következtében fellépő szemszárazságot, irritációt és kellemesebbé teszi a lencseviselést egész napra. 

Utolsó 4 db raktáron
1.568 Ft

Septosyl szemkenőcs a szem bakteriális fertőzéseire. Hatékony a kötőhártyagyulladás és a fertőzött szemhéjekcéma kezelésében.

Raktáron
1.889 Ft

A SYSTANE® nedvesítő szemcsepp forradalmian új készítmény a szemszárazság enyhítésére.

Raktáron
2.002 Ft

A Systane Ultra egy olyan továbbfejlesztett nedvesítő szemcsepp, amely a szemfelszín kiterjesztett védelme mellett panaszainak is azonnali és hosszan tartó enyhülést biztosít. 

Raktáron
2.619 Ft

Allergiás eredetű heveny és idült (pl. szénanáthához kapcsolódó) kötőhártya-gyulladás kezelésére, ill. megelőzésére szolgáló gyógyszer.

Raktáron
1.559 Ft
„A szem a lélek tükre.” A szemből minden kiolvasható, de az sem mindegy, hogy mi hogyan látjuk a világot. Sajnos nagyon sokaknak van problémájuk a szemükkel, a Tears naturale II. szemcsepp azonban óriási segítség lehet, hogy újra tisztán lássunk.
Előrendelhető
1.585 Ft

A száraz szem csökkent könnytermelése esetén a könny pótlását szolgálja.

Előrendelhető
1.053 Ft

A Visine Classic szemcsepp az irritált, bepirosodott, szúrós érzetű szem külsőleges kezelésére szolgál.

Raktáron
2.129 Ft