Termékek Menü
0
+3648/341331

Szemcseppek, gélek, krémek szemre

Rendezés:
Kiváló műkönny hialuronsavval, tartósítószer nélkül, kontaktlencsét viselőknek is. Felbontás után még 6 hónapig felhasználható.
Raktáron
2.849 Ft

A Systane Ultra egy olyan továbbfejlesztett nedvesítő szemcsepp, amely a szemfelszín kiterjesztett védelme mellett panaszainak is azonnali és hosszan tartó enyhülést biztosít. 

Raktáron
2.619 Ft 2.190 Ft

A szemben gyulladásgátló, fertőtlenítő és összehúzó hatást fejt ki. A szemhéj és a kötőhártya nem fertőző gyulladásának megelőzésére és kiegészítő kezelésére, valamint a szem megnyugtatására alkalmas

Raktáron
2.099 Ft

A SYSTANE® nedvesítő szemcsepp forradalmian új készítmény a szemszárazság enyhítésére.

Raktáron
2.002 Ft

Irritált szem külsőleges kezelésére.

Raktáron
1.955 Ft

Az ALLERGODIL SZEMCSEPP különböző allergiás eredetű kötőhártya gyulladás és orrnyálkahártya gyulladás megelőzésére és kezelésére szolgáló gyógyszer. Éljen teljes életet, hagyja a könnyeket!

Raktáron
1.953 Ft

Nedvesen tartja a szem külső felületét, és pótolja a nem megfelelő mennyiségben termelődő könnyet.

Raktáron
1.880 Ft

A szem égő érzéssel és vörösödéssel, valamint fokozott könnyezéssel és fényérzékenységgel járó irritációja esetén alkalmazható tüneti kezelésre.

Raktáron
1.786 Ft

Nedvesítő anyag a fáradt, megerőltetett, izgalmi állapotba jött szem megnyugtatására, és megelőzés céljából

Raktáron
1.759 Ft

A Visine száraz szemre három összetevőt tartalmaz, melyet úgy terveztek, hogy az Ön szeme természetes könnyfilmjének három rétegével együtt hasson.

Raktáron
1.729 Ft

Síkosító szemcsepp a szem felszínének nedvesítésére, és bármely típusú kontaktlencsét viselők számára.

Utolsó 3 db raktáron
1.699 Ft

Septosyl szemkenőcs a szem bakteriális fertőzéseire. Hatékony a kötőhártyagyulladás és a fertőzött szemhéjekcéma kezelésében.

Raktáron
1.669 Ft

Az Ophylosa szemcsepp a szemszárazság kezelésére, a szem száraz, égő érzésének, fáradtságának enyhítésére szolgál. Enyhíti a viszkető, égő tüneteket, csökkenti a szem kivörösödését.

Raktáron
1.599 Ft

A REFRESH azonnal megnyugtat és hosszantartó komfortot biztosít minden kontaktlencse viselőnek. Az egyedülálló összetétel enyhíti a por, a vakító fény, pollen, légszennyezés, vagy a túlterheltség következtében fellépő szemszárazságot, irritációt és kellemesebbé teszi a lencseviselést egész napra. 

Utolsó 4 db raktáron
1.568 Ft

A szem irritációval és a szemhéj gyulladással járó betegségeinek kezelésére (pl. fáradt, igénybevett, könnyező, fényérzékeny szem, szúró érzés a szemben, valamint szemhéjszéli gyulladások esetén).

Raktáron
1.499 Ft
„A szem a lélek tükre.” A szemből minden kiolvasható, de az sem mindegy, hogy mi hogyan látjuk a világot. Sajnos nagyon sokaknak van problémájuk a szemükkel, a Tears naturale II. szemcsepp azonban óriási segítség lehet, hogy újra tisztán lássunk.
Raktáron
1.475 Ft

Allergiás eredetű heveny és idült (pl. szénanáthához kapcsolódó) kötőhártya-gyulladás kezelésére, ill. megelőzésére szolgáló gyógyszer.

Raktáron
1.399 Ft
Viszket, könnyezik a szeme? Az ALLEOPTI szemcsepp megoldás az allergiás tünetekre. Teljes élet allergiásan is. Nátrium-kromoglikát tartalmú.
Raktáron
1.329 Ft

A szem nem gyulladásos eredetű szaruhártya betegségeinek kezelésére, szaruhártya- és kötőhártya sérülés, kimaródás és égés gyógyu­lásának előse­gítésére.

Raktáron
1.256 Ft

A szem elégtelen könnytermelése miatt kialakult szemszárazság tüneteinek (például fájdalom, égő érzés, irritáció vagy szárazság) enyhítésére alkalmazott szemgél.

Utolsó 2 db raktáron
1.239 Ft