Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Az egészségéges életmóddal kapcsolatos tippek, egészségmegőrzés, az egészség helyreállítása témakörben jelennek meg bolgbejegyzések.

Ha sorra vennénk mindazokat a sérüléseket, melyek előfordulnak a mindennapokban, akkor a banális kis karcolások, vágások és égések vezetnék a listát.

A modern életvitel kényelmével maga után hozza mindazokat az egészségügyi problémákat, melyekkel a mindennapokban sokan találkozhatunk. 

Új-zélandi kutatók szerint a várandós anyák és a csecsemők számára adott probiotikum hatásos védelmet nyújthat a gyermekkori ekcéma ellen. A wellingtoni Otafo Egyetem kutatócsoportja arról számolt be, hogy a Lacctobacillus rhamnosus (HN001) probiotikum adagolásával a vizsgált populációnál az átlagos felére csökkentették a gyermekkori ekcéma kialakulásának valószínűségét.

Vannak olyan betegségek és állapotok, amikor a megfelelő vitaminbevitellel gondoskodhatunk a tünetek enyhítéséről. A B1, és a B12 vitaminok az idegrendszer kifogástalan működéséhez nélkülözhetetlenek. 

Amint új jövevény érkezik a családba, korántsem mindegy, hogy milyen táplálékot biztosítunk számára. Ideális esetben az anyatej jelenti számára a teljes értékű tápanyagokat, de egy éves kor felett előfordulhat, hogy már nem áll elegendő rendelkezésre. 

A megfázás egyetlen korosztályt sem kímél, és a bacilusok támadásaival szemben még az erős immunrendszer sem véd maximálisan. 

Az internet kitűnő segítőtárs a mindennapokban Sokan vannak, akik kihasználják előnyeit vásárlás során is, és ez akkor sincsen másként, ha recept nélkül kapható készítményekről van szó. 

A bőrt érintő sérülések esetében nagyon fontos, hogy minél hamarabb kezdje kezelni ezeket, mert így csökkenthetők a károk, és a regenerálódás folyamata is gyorsabban be fog indulni. 

A refluxbetegség a várandós nők körülbelül nyolcvan százalékát érintheti. A probléma jelentősen képes rányomni bélyegét a közérzetre és így az életminőségre. 

Sajnos az emberek többsége még mindig csak akkor kezd el foglalkozni az egészségével, ha már jelentkezik valamilyen betegség vagy tünet, annak ellenére, hogy mindenki tudja, a megelőzés a legjobb ellenszer bármilyen egészségügyi probléma esetében. 

Az B-vitaminok fontos szerepet játszanak az idegek megfelelő működésében, ezért ha nem jutnak megfelelő mennyiségben a szervezetébe, akkor ideggyulladás, fájdalom és reumás panaszok is kialakulhatnak. 

Amint a gyerkőc közösségbe kezd járni, számítania kell rá, hogy mindenféle betegséget el fog kapni. 

Bizonyára Ön is állt már sorban hosszú-hosszú percekig a gyógyszertárban, holott csak valami természetes alapú készítményre vagy vény nélkül is kapható termékre volt szüksége. 

A láz többféle betegség tünete is lehet, ezért nagyon fontos, hogy nyomon kövesse a hőmérsékletének a változását. 

Az élet legnagyobb csodája, amikor valaki gyermeket hord a szíve alatt, de bármennyire különleges és idilli ez az időszak, tagadhatatlan, hogy vannak nehézségek és kellemetlenségek is abban a bizonyos 9 hónapban. 

A napjainkban már népbetegségnek számító elhízás nem pusztán a tükörben látott kép miatt érdemel figyelmet, hanem sajnos az általa jelentett egészségügyi kockázatok apropóján is. 

A késő ősztől tavaszig terjedő hónapokban sokakat dönt le a lábáról a meghűlés. A gyakran hőemelkedéssel, torokfájással és náthával járó folyamat az immunrendszer erősségétől függően néhány naptól akár hetekig is eltartó tünetekkel járhat. 

Az epekő gyakori jelenség, de általában nem okoz különösebb problémát. Akkor beszélhetünk a betegségről, ha az epefolyadék összetétele megváltozik. 

A téli hónapoknak szinte természetes velejárója a megfázás, ami még az erős immunrendszerrel rendelkezőket is leterítheti időnként. 

A babáknak az anyatej a legmegfelelőbb táplálék, ami még egy éves kor felett is olyan tápanyagokat biztosít a számukra, amik elengedhetetlenek a megfelelő fejlődésükhöz. 

Mindennapi közérzetünkben kiemelt szerep jut annak, hogy mennyire van rendben emésztésünk. Kevesen tudják, de a bélflóra és a felszívódás egészsége hatással van az immunrendszer és így az egész szervezet állapotára. 

A bőr kiszáradásával és pikkelyes hámlásával járó ekcéma sokakat érint, és sajnos gyakran visszatérő problémaként van jelen a mindennapokban. 

A vitamin szerves anyag, amely a sejtekben zajló anyagcserefunkciók és a táplálékokból energiát felszabadító folyamatok szabályozásához szükséges.

A lázcsillapítók azok a gyógyszerek, melyek jó, ha mindig kézközelben vannak. Bár vitán felül álló tény, hogy a téli időszak vonzza a megfázásos jellegű megbetegedéseket, illetve a különböző fertőzéseket, ám nyáron sem lehetetlen, hogy a szervezet legyengül. 

Az Espumisan gyöngy az a gyógyszer, ami jó, ha mindig a táskájában vagy a keze ügyében lapul, ugyanis szorult helyzetében gyors segítséget nyújthat önnek. 

Az ekcéma krém rendszeres, tudatos és következetes használata jó szolgálatot tehet önnek. A kezelés eredményessége viszonylag gyorsan láthatóvá válhat, de természetesen a pontos hatásmechanizmushoz és annak tempójának megállapításához elengedhetetlenül szükséges az aktuális stádium pontos ismerete. 

Az ízületi problémák sokak számára megfoghatatlanok és leginkább korhoz köthető nehézségeknek tűnnek. Ezzel szemben sem nemhez, sem korhoz nem kapcsolódik a megjelenésük esélye. 

A Dipankrin Optimum varázslata a természetes hasnyálmirigy-kivonatában rejlik, melyben megtalálható mind a három, kulcsfontosságú emésztő enzim: lipáz, amiláz, és proteáz. A készítmény alkalmazásával nagyrészt pótolhatók a hasnyálmirigy enzimek. 

A szív a test legfontosabb szerve. Mit tehetünk azért, hogy sokáig egészséges maradjon? 10 nagyon hasznos tanács, hogy szívünk egészséges maradjon életünk végéig.

 

A gyógyszeres körömlakk alkalmazásával véget vethet a gombás fertőzésnek, abban az esetben, ha az legfeljebb kettő körmét érinti, s azok felső vagy oldalsó részét. Lényeges kihangsúlyozni, hogy a készítmény csak ebben az esetben használható eredményesen.