Termékek Menü

Homeopátiával az ekcémát

Homeopátiás kezeléssel nagyon jól gyógyíthatóak a tünetek és a betegséghajlam is. Fontos azt is szem előtt tartani, hogy a hosszú távú kezelés is mellékhatás-mentes, nincs hozzászokás és nem alakul ki allergia a homeopátiás gyógyszerekre. Nagyon fontos az alkati szer meghatározása és szedése, ez csökkenti az atópiás betegséghajlamot, így megelőzhető, hogy a bőrtünetek után a légúti, akár az asztmás tünetek fellépjenek.

A bőrgyulladás kezelésére a Belladonna 9 CH, csalánfolt szerű megjelenésnél az Apis mellifica 15 CH szedése javasolt. A bőr szárazságát jól csökkenti az Arsenicum album 9 CH, a gyakori, vándorló bőrviszketés ellen a Staphysagria 15 CH jó. Ha véresre vakarja a gyermek az érintett területeket, akkor a Lycopodium 9 CH szedése javasolható. Ezek általánosan javasolható tüneti szerek, a megoldást az alkati kezelés jelenti.

A tüneti szereket napi 1-2 alkalommal érdemes szedni.

Dr. Zarándi Ildikó
belgyógyász, homeopátiás orvos

Rendezés:
A Neogranormon kenőcs hámosító, a bőr felmaródása, valamint kisebb hámhiányok kezelésére szolgáló kenőcs. Összetevőinek komplex hatása révén védi a hámsejteket, így az egészséges hámréteget is. Bőrregenerációt elősegítő hatása következtében fokozza a bőr ellenállását a fertőzésekkel szemben, elősegíti a hámsérülések gyógyulását. Alkalmas a felületes bőrsérülések, felmaródások (kidörzsölt orr, horzsolás), enyhe égési sebek hámosítására, valamint a pelenka okozta bőrgyulladás és szoptatás alatti berepedezett emlőbimbó kezelésére.
Raktáron
3.489 Ft