Termékek Menü

Szemölcs, tyúkszem, bőrkeményedés kezelése

Rendezés:

Szemölcsírtó oldat.

Utolsó 2 db raktáron
2.995 Ft

A Keralit bőrkeményedés, tyúkszem felpuhítására, eltávolítására szolgáló készítmény.

Utolsó 3 db raktáron
650 Ft
Extra hatékony regenerálás és ápolás körömvirággal, rozmaringgal és 25% ureával. Csökkenti a bőrkeményedést 7 nap használat után, segít megelőzni a láb gombásodását. 
Utolsó 3 db raktáron
1.479 Ft
Értékes ápolás a száraz lábaknak, gyorsan beszívódik. A Kneipp lábápoló vaj védi és ápolja a száraz és igénybe vett lábakat és segít megelőzni a bőr berepedését és a bőrkeményedést. A nedvességmegkötő hatású urea mellett, bőrnyugtató panthenolt és bőrvédő E-vitamint tartalmaz. A friss illatú lábvaj rendkívül kiadós és könnyű eloszlatni. A természetes körömvirág kivonat különösen alkalmas a láb és egyéb érzékeny, igénybe vett bőrfelületek regeneráló és jótékony ápolására. A rozmaring éterikus olaja serkenti a vérkeringést és élénkíti a fáradt, égő lábat. A shea vaj kellemesen puha érzetet kelt, gyorsan beszívódik, zsíros érzet hátrahagyása nélkül. 
Utolsó 4 db raktáron
1.759 Ft

Csökkenti a fájdalmat, enyhíti a nyomást és segít eltávolítani a tyúkszemet. Szalicilsavat tartalmaz, amely megpuhítja a tyúkszemet.

Raktáron
635 Ft

Egyedülálló, rendkívül hatékony és gyors módja a tyúkszemek kezelésének, mivel többször használható és egyszerre több tyúkszem kezelésére is alkalmas.

Utolsó 3 db raktáron
3.255 Ft

A Scholl Szemölcseltávolító Fagyasztó Spray hatékonysága a bőrfelszínből kiemelkedő szemölcsök esetén 94%-os, a jól körülhatárolható szemölcsöknél, amiknek kis fekete pont van a közepükön 86%-os.*

Utolsó 1 db raktáron
6.509 Ft
A Wartner Szemölcsfagyasztó spray már az első kezelésnél gyökeréig fagyasztja a szemölcsöt, esélyt nem adva a túlélésre. A leghatékonyabb és leggyorsabb otthon alkalmazható kezelés. 
Raktáron
5.519 Ft