Termékek Menü

Hajhullás elleni készítményeink

Rendezés:

Az ALPECIN C1 méltán népszerű koffeines sampon. Erősíti az elgyengült hajhagymákat, megelőzi az örökletes hajhullás korai tüneteinek kialakulását. Színpigmentjei meggátolják az őszülést, aktiválják a haj természetes színét garantáló pigmentek működését.

Utolsó 4 db raktáron
2.255 Ft
Friss, bizsergető érzést kelt a fejbőrön. Hatóanyagai a hajszál mentén a fejbőrbe hatolva akár 24 órán keresztül kifejtik hatásukat. Serkenti a hajhagymákat, az új hajszálak növekedését és megakadályozza az örökletes hajhullást.
Minden reggel és hajmosás után a nedves fejbőrbe masszírozza be. Ne öblítse le! 
Utolsó 3 db raktáron
2.299 Ft

A BABE HAJHULLÁS ELLENI SAMPON revitalizáló sampon, mely megerősíti a hajgyökereket, életerőssé, dússá varázsolja a hajat. Szülőknek, nagyszülőknek ajánljuk, valamint mindenkinek, aki rendszeresen festeti, szőkíti a haját. A túlzott igénybevétel miatt ugyanis a hajhagymák működése fokozottan gyengül.

Utolsó 2 db raktáron
2.850 Ft

Az egyik legkedveltebb hajszesz. Gyógynövényes összetevői javítják a fejbőr vérkeringését és ezáltal fokozzák a hajhagymák tápanyag-ellátását, meghosszabbítják a hajhagymák növekedési fázisát. Kifejezetten hatásos hajhullás ellen is.

Raktáron
1.355 Ft

Az egyik legnépszerűbb hajhullás elleni sampon. Gyógynövényes összetevői csökkentik a hajhullást, serkentik a hajnövekedést, alaposan és kíméletesen tisztítják a hajat és a fejbőrt. Használja a hajszesszel együtt a még tökéletesebb eredményért.

Utolsó 3 db raktáron
1.099 Ft
Csehország piacvezetős hajhullás elleni samponja. A koffein és a kenderkivonat serkenti a bőr vérkeringését, a csalánnal és gyömbérrel együtt elősegíti a fejbőr és a hajhagymák jobb tápanyag-ellátását.
Utolsó 3 db raktáron
1.899 Ft

A Helia-D Regenero nevű, gyógynövényes hajhullás elleni termékcsalád 2013-ban elnyerte a rangos Magyar Termék Nagydíjat.

"A Helia-D Regenero hajhullás elleni esszencia rendszeres használatával sikerült megerősíteni a hajszálakat, csökkenteni a hajhullást, tehát a hajhagymák optimális állapotát visszaállítani, sőt, néhány esetben megfordítani a folyamatot." - Dr. Battyáni Zita bőrgyógyász, a Helia-D Regenero hajhullás elleni esszencia tesztvizsgálatainak vezetője.

Raktáron
3.255 Ft

A 24 gyógynövényes Svédcsepp hatóanyagaival.

A NATURLAND® Herbal Svédkeserű hajszesz regenerálja a hajhagymák működését, biztosítja a fejbőr normál életműködését. A hajszesz gyógynövény-hatóanyagai serkentik a fejbőr vérellátását, csökkentik és szabályozzák a túlzott faggyúmirigy-működést.

Utolsó 2 db raktáron
1.300 Ft

A csalán hatóanyagai táplálják a hajszálereket és a fejbőrt, elősegítik a haj természetes növekedését. Gyengéd tisztító hatásával, és kellemesen enyhe illatával frissít.

Utolsó 3 db raktáron
858 Ft
A Parusan Energetizáló tonik serkenti a fejbőr vérellátását, ezáltal javítja annak tápanyaggal való ellátását. Csökkenti a hajhullást és elősegíti a hajnövekedést. 

Csomagajánlat Hajnullás elleni csomag nőknek

Utolsó 2 db raktáron
3.599 Ft
Hajhullás és hajritkulás ellen. Stimuláló hatás a haj gyökeréig. 

Csomagajánlat Hajnullás elleni csomag nőknek

Utolsó 2 db raktáron
3.599 Ft

Hajhullással és korpásodással küzdők számára nélkülözhetetlen sampon különleges gyógynövényekkel, vitaminokkal és speciális komponensekkel. 

Utolsó 3 db raktáron
1.299 Ft

A Varga Hajcseppek 19 gyógynövény tiszta, koncentrált kivonata. 2-8 hét alatt megszünteti a túlzott mértékű hajhullást. Élő hajhagymák megléte esetén újbóli hajnövekedést indít el.

Utolsó 3 db raktáron
3.260 Ft