Termékek Menü

Izzadásgátlók, dezodorok

Rendezés:

Tartós verejtékezés esetére ajánljuk az Idros 5 sprayt és az Idros gélt, mely egyedülálló összetételével blokkolja a verejtékezést, hogy száraznak érezze a mindennapokat.

Utolsó 3 db raktáron
3.879 Ft

Tartós verejtékezés esetére ajánljuk az Idros 5 sprayt és az Idros gélt, mely egyedülálló összetételével blokkolja a verejtékezést, hogy száraznak érezze a mindennapokat.

Utolsó 2 db raktáron
7.199 Ft

A legjobb izzadásgátló ismérvei

Vajon milyen tulajdonságokkal rendelkezik a legjobb izzadásgátló? Ezt az egyszerű kérdést látszólag pillanatok alatt megválaszolhatnánk, hiszen nyilván az a legjobb termék, mely maradéktalanul beteljesíti a feladatát, vagyis ebben az esetben, ami tökéletes hidratálást és higiéniát biztosít. Igen ám, de a valóság ennél sokkal árnyaltabb, mivel az izzadékonysággal járó tünetek kezelése nem feltétlenül egyszerű feladat, és nem rendezhető le néhány bővített mondattal. A verejtékezésért felelős mirigyek az életünk nem minden szakában hiperaktívak. A hormonális változások villámgyorsan képesek átalakítani bioritmusunkat, amihez az is hozzátartozhat, hogy izzadékonyabbá válunk. Ez bizony nem túlságosan pozitív következmény, hiszen megannyi kellemetlenséggel jár együtt. A kamaszok ugyanannyira szenvednek ettől a nehézségtől, mint a klimax idejébe lépett hölgyek. De megoldás természetesen létezik. Az első és legfontosabb a komfort helyreállítása. Ha rosszul érzi magát a bőrében, ha folyamatosan kényelmetlenül feszeng, ha azt gondolja, hogy nem higiénikus a megjelenése, akkor nyilvánvaló módon nem tudja jól érezni magát a bőrében.

Az az érdekes eben a helyzetben, hogy nem egyszer az emberi elme túlkombinálja a tényeket, vagyis könnyen lehet, hogy nem olyan vészes a szituáció, mint ahogy azt detektálja, de nyilván ön érzékenyebben reagál teste változásaira. A megfelelő izzadásgátló mérsékli a verejtékezés mértékét, elfedi és megszünteti a kellemetlen szagokat és megakadályozza a heves izzadást. Ez a hármas együttesen roppantul eredményes kombináció, ráadásul hosszú távon járulhat hozzá jobb közérzetéhez. Ha nem szereti az illatokat, akkor ma már illatmentes variációk közül is válogathat, melyek hatékonyságukban nem maradnak el az aromás változatoktól. A legjobb izzadásgátló szó szerint testre szabott! A natúr készítmények népszerűsége folyamatosan nő, így ha úgy látja jónak, akkor ilyen termékekben is gondolkodhat. A kemikáliáktól mentes variációk óriási előnye, hogy garantáltan nem váltanak ki allergiás reakciókat és bőrirritáltságot. Általánosságban tehát kijelenthető, hogy az igazán tökéletes, izzadást gátló készítmény az ön igényeire van szabva, univerzális jolly joker helyett éppen ezért személyes tapasztalatait érdemes előnyben részesítenie.