Termékek Menü

Száj- és fogápolási termékek

Termékeink között megtalálható minden, amire szükség lehet a ragyogóan fehér, egészséges fogakért, és a kellemes lehelletért. Válogasson kínálatunkban, ha elbizonytalanodna, kérdezzen bátran tőlünk.

Rendezés:

A téli hónapok nélkülözhetetlen kelléke a VITALOS AJAKÍR. Látványosan, gyorsan megszünteti az ajkak szárazságát, berepedezését. Kiváló termék.

Raktáron
489 Ft

Eltávolítja a nehezen tisztítható szennyeződéseket, mint például a nikotin, a tea, és a kávé. Eredmény: egészséges, gyönyörű, fehér fogak.

Raktáron
1.099 Ft

Eléri és eltávolítja a lepedéket a fogkefével nem elérhető helyeken.

Utolsó 2 db raktáron
1.110 Ft

Véd az ajak kiszáradása, berepedése, gyulladása ellen.

Raktáron
389 Ft

Mi a helyes fogmosás menete?

Ha van rá lehetőségünk, akkor minden étkezés után 10 percen belül mossuk meg a fogainkat, savas ételek fogyasztása esetén azonban tartsunk fogmosás előtt egy óra szünetet, akár rágózhatunk is fogmosás előtt. A reggeli és esti sikálás semmiképpen ne maradjon el!

A fogmosás körülbelül 5 percig tartson, de ha nincs türelme hozzá, vagy épp rohanásban van, akkor is tartson minimum 3 percig! Naponta legalább egyszer tisztítsa meg a nyelvét is, mert a baktériumok ott is ugyanúgy beindítják a bomlásfolyamatokat, mint a fogakon. Legyen erre egy külön fogkeféje, amivel minden nap megsúrolja a nyelvét!