Termékek Menü

Megoldás a fogínysorvadásra

Rendezés:

A Gingisol oldat íny- és szájápoló eredményesen csökkenti a foglazulással együtt járó fogíny-, fogágyérzékenységet, illetve a protézis okozta nyálkahártya sérüléseket.

Utolsó 3 db raktáron
590 Ft

A száj- és garatüreg enyhe és középsúlyos fertőzéses megbetegedései esetén, mint torokgyulladás, fogínygyulladás, szájnyálkahártya gyulladás, rekedtség.

Raktáron
1.765 Ft

A preventív hatású Lacalut aktiv Preventív fogkrém különleges hatóanyag kombinációja révén csökkenti a baktériumok számát, melyek a foglepedék képződését idézik elő. Megszünteti a fogínyvérzést.

Raktáron
949 Ft

Fogmosás előtt alkalmazva feloldja a bakteriális foglepedéket- mely az egyik fő kiváltó oka a fogszuvasodásnak és fogínysorvadásnak. Ajánlott a mindennapos szájápoláshoz. Tisztítja és ápolja a fogakat.

Raktáron
1.326 Ft

A fogínyvérzés az ínygyulladás első jeleinek egyike. Amennyiben kezeletlenül marad, végső soron akár a fog elvesztéséhez is vezethet. A parodontax® fogkrém használata segít a plakk hatékony eltávolításában és a vérzés megszüntetésében.

Raktáron
1.484 Ft
A Tantum Verde spray gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatású. Alkalmazható a torok, a száj és a fogíny gyulladásos tüneteinek a kezelésére és szájfertőtlenítésre. Spray formája miatt kifejezetten javasolt olyan kisgyermekek részére, akik még nem tudnak gargarizálni.
Raktáron
1.989 Ft

Szeretné megőrizni ínye szépségét? A Vitinne-ben lévő természetes növényi kivonatok, vitaminok és cink belülről táplálják a fogínyt.

Utolsó 3 db raktáron
3.819 Ft