Termékek Menü

fogkrémek, szájvízek

Rendezés:

Olyan gyorsan és megbízhatóan ható, széles spektrumú antibakteriális és gombaellenes hatással rendelkező szájöblítő, amely elsősorban a szájüreg és a torok bakteriális eredetű gyulladásainak kezelésére ajánlott.

Utolsó 4 db raktáron
949 Ft

A Corsodyl szájvíz, chlorhexidint tartalmaz, mely hatóanyaga révén antibakteriális és gombaölő hatású is egyben. Szájfertőtlenítésre és öblögetésre használatos oldat. Segít az ínygyulladás és ínysorvadás megelőzésében, ugyanakkor gátolja a foglepedék-képződést.

  • Ínygulladás megelőzésére és a gyógyulás elősegítésére.

  • Aphta által okozott panaszok esetén

  • Gombás fertőzések gyógyulásának elősegítésére

  • Műfogsor okozta gyulladásra.

  • Fog-és szájsebészeti műtétek előtt és után

 

Raktáron
1.569 Ft

A Cserszömörcés szájvíz – a még frissebb lehelet érdekében – a cserszömörce-levél és a kakukkfű mellett menta aromát tartalmaz. Erősíti a fogínyt, megakadályozza a fogak kilazulását, fertőtlenít és friss leheletet biztosít.

 

Raktáron
1.204 Ft

Szeretné fogai szépségét, egészségét sokáig megőrizni? Az Elmex felnőtt fogkrém aminfluoridja nagyon rövid idő alatt beépül a fogzománcba, keményebbé és ellenállóbbá teszi azt a savakkal szemben.

Raktáron
1.178 Ft

AzElmex gyemekfogkrém rendkívül hatékony aminfluoridja másodpercek alatt beépül a fogzománcba, keménnyé és ellenállóbbá teszi a savakkal szemben.

Utolsó 3 db raktáron
1.167 Ft

Az Elmex gél aminfluoridot tartalmaz, amely valóban alkalmas fogzománc fluoridtartalmának növelésére, a fogszuvasodás meg­előzésére. Pillanatok alatt beépül a fogzománcba.

Raktáron
1.990 Ft

A Gingisol oldat íny- és szájápoló eredményesen csökkenti a foglazulással együtt járó fogíny-, fogágyérzékenységet, illetve a protézis okozta nyálkahártya sérüléseket.

Utolsó 3 db raktáron
590 Ft

A preventív hatású Lacalut aktiv Preventív fogkrém különleges hatóanyag kombinációja révén csökkenti a baktériumok számát, melyek a foglepedék képződését idézik elő. Megszünteti a fogínyvérzést.

Raktáron
949 Ft

Fogmosás előtt alkalmazva feloldja a bakteriális foglepedéket- mely az egyik fő kiváltó oka a fogszuvasodásnak és fogínysorvadásnak. Ajánlott a mindennapos szájápoláshoz. Tisztítja és ápolja a fogakat.

Raktáron
1.326 Ft

Eltávolítja a nehezen tisztítható szennyeződéseket, mint például a nikotin, a tea, és a kávé. Eredmény: egészséges, gyönyörű, fehér fogak.

Raktáron
1.099 Ft

Elpusztítj a fogak közötti baktériumokat, melegőzi és csökkenti a lepedék kialakulását, ami az ínygyulladás legfőbb okozója, frissíti a leheletet. A citrusok aromájával.

Utolsó 2 db raktáron
1.199 Ft

Védelmet nyújt a fogmosás után szájban maradó baktériumokkal szemben, melegőzi és csökkenti a lepedék kialakulását, ami az ínygyulladás legfőbb okozója, frissíti a leheletet.

Utolsó 2 db raktáron
1.199 Ft

Megelőzi és csökkenti a lepedék kialakulását, ami az ínygyulladás fő okozója, frissíti a leheletet.

Utolsó 2 db raktáron
1.199 Ft

Csökkenti a lepedék kialakulását, megelőzi és csökkenti a fogkő kialakulását így megőrzi fogai fehérségét, hosszantartó friss leheletet biztosít.

Utolsó 3 db raktáron
1.099 Ft

Az eddigi legteljesebb LISTERINE® termék, tisztítja és védi a fogakat a teljes szájhigiéné érdekében.

Utolsó 2 db raktáron
1.199 Ft

Klinikailag bizonyítottan javítja, illetve visszaállítja a fogzománc állapotát, így segít megvédeni a fogakat a fogszuvasodással szemben.

Utolsó 2 db raktáron
1.199 Ft

A meridol aminfluoridból és ónfluoridból álló hatóanyag-kombinációja inaktiválja a fogmosás után a plakkban visszamaradó baktériumokat, és a fogmosás után még sokáig képes megakadályozni az új plakk képződését.

Raktáron
1.399 Ft

A Meridol Parodont Expert fogkrém előrehaladott ínyproblémákkal küzdőknek való. Növeli az íny ellenálló képességét a különböző ínyproblémákkal, akár a fogágy-gyulladással szemben is.

Raktáron
1.869 Ft

Az aminfluorid/ónfluorid hatóanyagok egyedülálló kombinációja specifikusan gátolja a gingivitist okozó baktériumokat, és elősegíti az egészséges szájflóra visszaállítását. Alkoholmentes.

Utolsó 4 db raktáron
2.315 Ft

A fogínyvérzés az ínygyulladás első jeleinek egyike. Amennyiben kezeletlenül marad, végső soron akár a fog elvesztéséhez is vezethet. A parodontax® fogkrém használata segít a plakk hatékony eltávolításában és a vérzés megszüntetésében.

Raktáron
1.484 Ft