Termékek Menü

Műfogsorrögzítők, műfogsortisztítók a gondtalan mosolygás szolgálatában

Válogasson bátran termékeink között, hogy ne legyen problémája műfogsorával és bátran kacaghasson tiszta szívből.
Kiváló műfogsortisztítókat találhat itt, illeve nagyszerű minőségű műfogsorrögzítők szintén kaphatóak. Rendeljen kényelmesen, biztonságosan otthonról, a diszkrét szállításról mi gondoskodunk.
Rendezés:

Tartósan a helyén maradó műfogsort szeretne? Megtalálta a megoldást a piacvezető Blend-A-Dent protézisragasztóval. A Blend-a-dent mild mint protézisragasztó egész nap  biztosítja a műfogsor stabilitását, így bátran étkezhet és mosolyoghat. Harapjon az almába nyugodtan.

Raktáron
1.499 Ft

Tartósan a helyén maradó műfogsort szeretne? Megtalálta a megoldást a piacvezető Blend-A-Dent protézisragasztóval. A Blend-a-dent extra erős protézisragasztó egész nap  biztosítja a műfogsor stabilitását, így bátran étkezhet és mosolyoghat. Harapjon az almába nyugodtan.

Raktáron
1.509 Ft

Tartósan a helyén maradó műfogsort szeretne? Megtalálta a megoldást a piacvezető Blend-A-Dent protézisragasztóval. A Blend-a-dent neutral ízmentes protézisragasztó egész nap  biztosítja a műfogsor stabilitását, így bátran étkezhet és mosolyoghat. Harapjon az almába nyugodtan.  

Raktáron
1.499 Ft
A Blend-a-dent protézistisztító tabletta hatékonyan távolítja el az íngyulladást, valamint a kellemetlen leheletet okozó baktériumok akár 99%-át.
Raktáron
1.712 Ft

Műfogsorrögzítő krém teljes és részleges műfogsorhoz.  

Raktáron
1.440 Ft

Műfogsorragasztó. Ultraerős műfogsorrögzítő krém. Rendkívül erős tapadás egész nap. Tökéletesen lezárja a műfogsor széleit és biztosan rögzíti a műfogsort egész nap úgy, mintha a saját fogai lennének.  

Raktáron
1.440 Ft

A Corega erős műfogsorrögzítő krém teljes és részleges műfogsorhoz egyaránt tartós rögzítést biztosít.  

Raktáron
2.067 Ft

Fehérítő hatású műfogsortisztító tabletta.Egy pohár vízbe helyezzük a pezsgőtablettát is és a műfogsort is legalább egy éjszakára. Az aktív enzim eltávolítja a makacs lepedékeket.

Feloldja és eltávolítja a tea, kávé és a nikotin okozta foltokat. Rendszeres, napi kétszeri használata esetén a műfogsor olyan gyöngyfehér lesz, mint újkorában.  

Raktáron
1.499 Ft
Magas tisztítóerő, friss, kellemes, mentolos ízű és illatú. Fehéríti és csillogová teszi a műfogsort, visszaállítja a műfogsor eredeti színét. Svájci minőség.
Raktáron
819 Ft
Mentolos, friss ízű, mesterséges színezéket nem tartalmaz. Magabiztosan és kényelmesen étkezhet és beszélgethet.
Utolsó 4 db raktáron
819 Ft

Száraz és nedves protézisre egyaránt felhasználható. Jó tartást biztosít anélkül, hogy a harapás magassága megváltozna. 

Raktáron
1.250 Ft

A Lacalut dent tisztító tabletta oxigént tartalmaz, ezáltal a protézist alaposan és gyorsan tisztítja, anélkül, hogy károsítaná annak anyagát és kellemes menta ízt biztosít.

Utolsó 3 db raktáron
1.362 Ft