Termékek Menü

Vitaminok, nyomelemek és ásványianyagok 50 év felettieknek

Rendezés:

Kifejezetten az idősebb (50 év feletti) korosztály számára összeállított vitamin és ásványi anyag, nyomelem tartalmú készítmény emelt hatóanyag-tartalommal. Gyógyszer, amely egyben garancia arra, hogy a ráírt összetevők benne is vannak. Lefedi az ötven év felettiek napi vitaminszükségletét, gondolva az éleslátásra is.

Utolsó 4 db raktáron
2.459 Ft

Kifejezetten az idősebb (50 év feletti) korosztály számára összeállított vitamin-, ásványanyag és nyomelem tartalmú készítmény. Gyógyszerként törzskönyvezték, amely egyben a minőség garanciája. Napi 1 tabletta lefedi az egészséges 50 év feletti felnőtt vitaminszükségletét. Gazdaságos kiszerelés.

Utolsó 4 db raktáron
4.279 Ft

A Béres Actival Senior gyógyszerként törzskönyvezett, ezáltal minőségi vitamin-, ásványanyag- és nyomelem-tartalmú filmtabletta kifejezetten az 50 feletti korosztály számára. Napi 1 tabletta lefedi egy egészséges felnőtt vitamin-szükségletét. Leggazdaságosabb kiszerelés, 120db.

 
Raktáron
6.019 Ft

Száraz, szúr a szeme? Esetleg vérben van? Segítsen magán a Béres szemerő tablettával. Alkalmazása javasolt huzamosabb számítógépes tevékenység esetén, továbbá időskori szembetegség (pl. makuladegeneráció) illetve az erős fénysugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére.

Raktáron
2.869 Ft

Sokat ül a monitor, vagy a TV előtt? Száraz, szúró érzés, esetleg bevérzett szem? Segít a Béres szemerő. Alkalmazása javasolt számítógépes munkakörben, továbbá időskori szembetegség (pl. makuladegeneráció) illetve az erős fénysugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére.

Raktáron
4.679 Ft

Itt a Béres  szemerő gazdaságos kiszerelése. Alkalmazása javasolt számítógépes munkakörben, vagy huzamosabb, rendszeres TV-nézés esetén, továbbá időskori szembetegség (pl. makuladegeneráció) illetve az erős fénysugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére.

Raktáron
6.299 Ft

Elfelejt cetlit írni? Mentálisan kimerült? Az agy vérkeringése a korral romolhat, ezáltal oxigénellátása is csökken. A Bilobil serkenti az agyi vérkeringést és ezáltal fokozza az oxigénellátást, ami az alapfeltétele a friss, koncentrált hétköznapoknak. Diákoknak vizsgaidőszakban, idősebbeknek pedig az emlékezőképesség és a szellemi képességek hanyatlása, szédülés, fülzúgás, látászavar,, rossz közérzet, fejfájás és alvászavarok esetén javasolt.

Raktáron
5.419 Ft

Komplex multivitamin készítmény 50 év felettieknek, az összes létfontosságú vitaminnal, ásványi anyaggal és luteinnel.  

Raktáron
2.449 Ft

Hogy felvehesse a versenyt gyermekével, unokájával. Az enyhe-középsúlyos térdízületi gyulladás (térdízületi oszteoartritisz) tüneteinek az enyhítésére, megszüntetésére.

Raktáron
5.169 Ft

A korallokból kivont kalcium kutatások alapján igen jó hatásfokkal hasznosul az emberi szervezetben más kalciumkészítményekkel összehasonlítva. Sportolóknak, hirtelen megnyúlt kamaszoknak és idős korban egyaránt ajánlott. Komplex hatású, természetes eredetű kalciumot tartalmazó készítmény.

Utolsó 3 db raktáron
3.100 Ft

A CalciTrio® kombináltan tartalmaz három hatóanyagot, amelyek hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához.

Raktáron
1.775 Ft

A CalciTrio® kombináltan tartalmaz három hatóanyagot, amelyek hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához.

Raktáron
2.605 Ft

A JutaVit Multivitamin 50 év felettieknek olyan komplex termék amely vitaminok mellett számos ásványi anyagot, nyomelemet és hozzáadott lactobacillus probiotikumot tartalmaz.

Raktáron
1.549 Ft

Egy tabletta koffeintartalma (20mg) egy szimpla kávé élénkítő hatásának felel meg. Praktikus vezetéskor, utazás közben. Víz nélkül, cukorka formában.
 

Raktáron
399 Ft

A mindennapi szellemi kihívásoknak megfelelni, a koncentráció folytonos fenntartása bizony kihívást jelent. A MEMOLIFE MAX Brain Boosting összetevői Omega 3-at, Lecitint és az agy reakcióképességéért Ginzenget tartalmaznak. A MEMOlife MAX® kapszula hatóanyagai támogatják a koncentrációs képességet, hozzájárulnak a memória megfelelő szinten tartásához és hatással vannak az agy teljesítményére, reakcióképességére.

Raktáron
2.949 Ft
Az Ocutein Forte Lutein kapszula zeaxantin és omega-3 zsírsav tartalmú lágyzselatin kapszula vitaminokkal, nyomelemekkel. Kifejezetten a szem védelmi rendszerének az erősítésére, az egészséges látás védelmének érdekében fejlesztették ki.
Raktáron
2.789 Ft

Az Ocuvite® Lutein Forte tudományosan alátámasztott összetevői segítenek óvni látását idősebb korban is.

Raktáron
3.599 Ft

Vitaminhiány megelőzésére és kezelésére.

Utolsó 3 db raktáron
3.130 Ft

Vitaminhiány megelőzésére és kezelésére.

Utolsó 3 db raktáron
7.349 Ft
A Svus Lutein 12 Plus étrend-kiegászítő kapszula fekete áfonya, és orvosi szemvidító kivonatot tartalmaz. Elősegíti az egészséges szemfunkciót és segít fenntartani a makula és a retina egészségét.
Raktáron
2.149 Ft