Termékek Menü

C vitaminok

Rendezés:

Az 1x1 Vitaday C-vitaminja gyermekek körében kedvelt rágótabletta eper ízben. 

Raktáron
279 Ft

Fiatalok körében kedvelt C-vitamin rágótabletta narancs ízben.

Raktáron
249 Ft
A C-vitamin Béres 1000 mg filmtabletta hatóanyaga az aszkorbinsav (C-vitamin), mely egy vízben oldódó, antioxidáns tulajdonságú vitamin. Az aszkorbinsav számos alapvető élettani folyamathoz (pl. hormonok előállítása, vas felszívódása, csontok, fogak, és porcok felépítése, sebgyógyulás, és a hajszálerek megfelelő átjárhatóságának fenntartása) nélkülözhetetlen.
A készítmény alkalmazható a C-vitamin-hiány (pl. skorbut) kezelésére.
Raktáron
979 Ft

A Béres C-vitamin 1000mg szedése biztosítja az egészség megőrzéséhez nélkülözhetetlen C-vitamin megfelelő mennyiségű bevitelét. Magas hatóanyag-mennyiségű C-vitamin kedvező áron. A C-vitamin számos alapvető élettani folyamathoz (pl. hormonok előállítása, vas felszívódása, csontok, fogak, és porcok felépítése, sebgyógyulás, és a hajszálerek megfelelő átjárhatóságának fenntartása) nélkülözhetetlen.

Raktáron
2.849 Ft

A Béres C-vitamin filmtabletta alkalmazható a C-vitaminhiány kezelésére, valamint az ellenálló-képesség növelésére megfázás, nátha, influenza esetén és lázas állapotokban. Számos alapvető élettani folyamathoz (pl. hormonok előállítása, vas felszívódása, csontok, fogak, és porcok felépítése, sebgyógyulás, és a hajszálerek megfelelő átjárhatóságának fenntartása) nélkülözhetetlen.  

Raktáron
539 Ft
A Béres C-vitamin 200 mg filmtabletta hatóanyaga az aszkorbinsav (C-vitamin), mely egy vízben oldódó, antioxidáns tulajdonságú vitamin. Az aszkorbinsav számos alapvető élettani folyamathoz (pl. hormonok előállítása, vas felszívódása, csontok, fogak, és porcok felépítése, sebgyógyulás, és a hajszálerek megfelelő átjárhatóságának fenntartása) nélkülözhetetlen.
A készítmény alkalmazható a C-vitamin-hiány (skorbut, Möller-Barlow-betegség) kezelésére.
Raktáron
1.418 Ft

Nagy dózisú C-vitamin filmtabletta, amely alkalmazható a C-vitaminhiány kezelésére, valamint az ellenálló-képesség növelésére megfázás, nátha, influenza esetén és lázas állapotokban.   

Raktáron
819 Ft

A Béres C-vitamin 500 mg filmtabletta hatóanyaga az aszkorbinsav (C-vitamin), mely egy vízben oldódó, antioxidáns tulajdonságú vitamin. Az aszkorbinsav számos alapvető élettani folyamathoz (pl. hormonok előállítása, vas felszívódása, csontok, fogak, és porcok felépítése, sebgyógyulás, és a hajszálerek megfelelő átjárhatóságának fenntartása) nélkülözhetetlen.
A készítmény alkalmazható a C-vitamin-hiány (skorbut, Möller-Barlow-betegség) kezelésére.  Gazdaságos kiszerelés.

Raktáron
2.319 Ft

A C-vitamin Béres 500 mg retard filmtablettából a C-vitamin lassan és fokozatosan szabadul fel, ezért hosszabb időn át állandó C-vitamin szintet biztosít. Az aszkorbinsav számos alapvető élettani folyamathoz (pl. hormonok előállítása, vas felszívódása, csontok, fogak, és porcok felépítése, sebgyógyulás, és a hajszálerek megfelelő átjárhatóságának fenntartása) nélkülözhetetlen. A Béres C-vitamin filmtabletta alkalmazható a C-vitaminhiány kezelésére, valamint az ellenálló-képesség növelésére megfázás, nátha, influenza esetén és lázas állapotokban.   

Raktáron
939 Ft

A C-vitamin Béres 500 mg retard filmtablettából a C-vitamin lassan és fokozatosan szabadul fel, ezért hosszabb időn át állandó C-vitamin szintet biztosít. Az aszkorbinsav számos alapvető élettani folyamathoz (pl. hormonok előállítása, vas felszívódása, csontok, fogak, és porcok felépítése, sebgyógyulás, és a hajszálerek megfelelő átjárhatóságának fenntartása) nélkülözhetetlen.

Utolsó 4 db raktáron
2.899 Ft

A Béres 50mg C-vitamin tabletta a Béres cseppek nélkülözhetetlen kiegészítője. Segíti annak hasznosulását, továbbá számos alapvető élettani folyamathoz (pl. hormonok előállítása, vas felszívódása, csontok, fogak, és porcok felépítése, sebgyógyulás, és a hajszálerek megfelelő átjárhatóságának fenntartása) nélkülözhetetlen.  

Raktáron
869 Ft

Kifejezetten gyerkőcök számára kifejlesztett C-vitamin, finom rágótabletta. Számos alapvető élettani folyamathoz (pl. hormonok előállítása, vas felszívódása, csontok, fogak, és porcok felépítése, sebgyógyulás, és a hajszálerek megfelelő átjárhatóságának fenntartása) nélkülözhetetlen

Raktáron
909 Ft
A C-vitamin hozzájárul az ideg- és az immunrendszer normál működéséhez és a kifáradás csökkentéséhez. A hozzáadott szerves cink szintén az immunrendszer működését segíti, valamint a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához járul hozzá.
Raktáron
1.991 Ft

Az egészség megőrzése érdekében javasolt C-vitamin szükséglet lefedésére szolgál gyerkőcök és felnőttek körében egyaránt népszerű, finom rágótabletta formában. A C-vitamin számos alapvető élettani folyamathoz (pl. hormonok előállítása, vas felszívódása, csontok, fogak, és porcok felépítése, sebgyógyulás, és a hajszálerek megfelelő átjárhatóságának fenntartása) nélkülözhetetlen.

Utolsó 3 db raktáron
1.390 Ft

Az egészség megőrzése érdekében javasolt C-vitamin szükséglet lefedésére szolgál gyerkőcök és felnőttek körében egyaránt népszerű, finom rágótabletta formában. A C-vitamin számos alapvető élettani folyamathoz (pl. hormonok előállítása, vas felszívódása, csontok, fogak, és porcok felépítése, sebgyógyulás, és a hajszálerek megfelelő átjárhatóságának fenntartása) nélkülözhetetlen.

Raktáron
1.390 Ft

Patikánkban jelenleg a TEVA C-vitamin 500mg-os rágótablettát keresik a legtöbben a C-vitaminok közül. Számos alapvető élettani folyamathoz (pl. hormonok előállítása, vas felszívódása, csontok, fogak, és porcok felépítése, sebgyógyulás, és a hajszálerek megfelelő átjárhatóságának fenntartása) nélkülözhetetlen.

Raktáron
846 Ft

A Calcium Sandoz+Vitamin C pezsgőtabletta a kalciumpótlás és C-vitamin-hiány megelőzésére javasolt készítmény. Influenza és légzőszervi fertőzések, továbbá fokozott megterhelés esetén ajánlott.  

Raktáron
1.029 Ft

A Cebion cseppek a picuroknak nélkülözhetetlen. Továbbá praktikus a tablettát nehezen lenyelők számára is. A C-vitamin számos alapvető élettani folyamathoz (pl. hormonok előállítása, vas felszívódása, csontok, fogak, és porcok felépítése, sebgyógyulás, és a hajszálerek megfelelő átjárhatóságának fenntartása) nélkülözhetetlen.

Raktáron
1.509 Ft

A Cetebe 500 mg retard kapszula nyújtott felszívódású c-vitamin készítmény, amely a nap folyamán (8-12 órán át) egyenletes c-vitaminszintet biztosít a szervezet számára. 

Utolsó 3 db raktáron
1.510 Ft
A Cetebe 500 mg retard kapszulából a C-vitamin 8-12 órán át állandó C-vitamin szintet biztosít a vérben és a szövetekben.  
Raktáron
2.650 Ft