Termékek Menü

D vitaminok

Rendezés:

Ősztől tavaszig különösen fontos a D-vitamin pótlása. A Béres Vita-D3 1600NE D3 vitamin tabletta hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához, az egészséges izomfunkció fenntartásához, az immunrendszer megfelelő működéséhez, szerepet játszik a sejtosztódásban. Zsírban oldódik, étkezés közben vegye be.

Raktáron
839 Ft

A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének-, illetve az egészséges csontozat fenntartásához, valamint segítséget nyújt a kalcium és a foszfor szervezetbe történő normális felszívódásához. A D-vitamin szükséges az immunrendszer megfelelő működéséhez is. Zsírban oldódó tabletta, ezért étkezés közben javasolt a bevétele.

Raktáron
1.219 Ft
Magas hatóanyagtartamú D-vitamin, amely a téli napfényhiány idején már napi 1 tabletta szedése mellett biztosítja a 2000 nemzetközi egységnyi D-vitamin bevitelt.
Raktáron
2.379 Ft

A CalciTrio® kombináltan tartalmaz három hatóanyagot, amelyek hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához.

Raktáron
1.775 Ft

A CalciTrio® kombináltan tartalmaz három hatóanyagot, amelyek hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához.

Raktáron
2.605 Ft

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kálciumszintjéhez, az egészséges csontozathoz, az egészséges izomfunkció fenntartásához. Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban is.

Előrendelhető
989 Ft
A D-vitamin hozzájárulhat a csontok normál állagának fenntartásához, a csontritkulás megelőzéséhez, elősegítheti a kalcium és foszfor felszívódását és beépülését. Szerepe van az immunrendszer normál működésében.
Raktáron
1.649 Ft

A csontképzéshez nélkülözhetetlen, természetes, jól felszívódó tojáshéj-kalciumot, makro- és nyomelemeket, valamint ezek beépülését segítő D3-vitamint tartalmaz a csontritkulás megelőzésére és kiegészítő kezelésére.

Utolsó 3 db raktáron
2.410 Ft
D-vitamin az egész családnak, újszülött kortól. Kolekalciferol tartalmú vény nélkül kapható gyógyszer.
Utolsó 4 db raktáron
1.209 Ft

A D3-vitamin szerepet játszik a csontok és a fogak egészséges szerkezetének fenntartásában, a kalcium és a foszfor beépülésében. Részt vesz az izmok működésében, és hozzájárul a szervezet egészséges védekezőképességéhez is.

Utolsó 2 db raktáron
2.486 Ft

Fontos kérdés, hogy a D vitamin ára gyógyszertárban mennyire terheli meg a költségvetését. Az ma már nem képezheti vita tárgyát, hogy D vitaminra óriási szüksége van a szervezetnek. Igaz nyáron viszonylag könnyen töltekezhet a napfény jótékony hatásainak hála, ám ez sem feltétlenül elegendő a test ideális működéséhez. Sőt, ha nagyrészt irodájában vagy otthonában tölti az idejét, és aránylag keveset jár a természetben, vagy pusztán kint, a sugárzó napsütésben, akkor ettől a lehetőségtől is elesik. Ilyenkor tehát kizárólag a D vitamin szedése jelenthet jó megoldást. A D vitamin zsírban oldódó vitamin, és hogy ez miért létfontosságú információ? Azért, mert kizárólag zsíros közegben tud hasznosulni, tehát a táplálkozásával önnek kell megtámogatnia a szervezetét, hogy a bejuttatott vitamin ne csak megérkezzen, hanem hasznosuljon is. Természetesen nem állati eredetű zsírról van szó, hanem a növényi eredetű, például magvakból származó variációkról, amik azon túl, hogy egészségesek, megannyi plusz, a szervezetre jótékonyan ható összetevőt egyesítenek.

A táplálkozásra valóban nagy hangsúlyt kell fektetni, mert ha nem teremt megfelelő feltételeket a testében, akkor gyakorlatilag feleslegesen viszi be a vitaminokat, ásványi anyagokat, esélyük sincsen érvényesülni. Magyarul ez pénzkidobás lenne csupán. Ám, ha erre az egy dologra odafigyel, akkor biztos lehet a maximális sikerben. Az, hogy pontosan mennyit érdemes szednie a vitaminból egyén és helyzetfüggő, tehát érdemes kikérnie kezelőorvosa vagy gyógyszerésze tanácsát. Így könnyedén belőhető az ideális szint. Nyilván a téli és a nyári hónapok egészen más ellátottságot igényelnek, de a folyamatos és rendszeres szedés kiegyensúlyozott, harmonikus állapotot teremthet. Mennyit kóstál a D vitamin ára gyógyszertárban? A kérdésre nem lehet egyetlen választ adni, ugyanis megannyi gyártó terméke elérhető a kínálatunkban, ráadásul a különböző kiszerelések, eltérő jellemvonásokkal rendelkeznek. Nem mindegy, hogy milyen dózisú termékben gondolkodik, ahogy annak mennyisége sem mellékes. Ezek pontos ismeretében már könnyedén alkothat releváns képet a bekerülési költségekről.