Termékek Menü

D vitaminok

Rendezés:

Ősztől tavaszig különösen fontos a D-vitamin pótlása. A Béres Vita-D3 1600NE D3 vitamin tabletta hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához, az egészséges izomfunkció fenntartásához, az immunrendszer megfelelő működéséhez, szerepet játszik a sejtosztódásban. Zsírban oldódik, étkezés közben vegye be.

Raktáron
794 Ft

A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének-, illetve az egészséges csontozat fenntartásához, valamint segítséget nyújt a kalcium és a foszfor szervezetbe történő normális felszívódásához. A D-vitamin szükséges az immunrendszer megfelelő működéséhez is. Zsírban oldódó tabletta, ezért étkezés közben javasolt a bevétele.

Raktáron
1.219 Ft

A CalciTrio® kombináltan tartalmaz három hatóanyagot, amelyek hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához.

Raktáron
1.775 Ft

A CalciTrio® kombináltan tartalmaz három hatóanyagot, amelyek hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához.

Raktáron
2.605 Ft

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, a vér normál kálciumszintjéhez, az egészséges csontozathoz, az egészséges izomfunkció fenntartásához. Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez. A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban is.

Raktáron
989 Ft

A csontképzéshez nélkülözhetetlen, természetes, jól felszívódó tojáshéj-kalciumot, makro- és nyomelemeket, valamint ezek beépülését segítő D3-vitamint tartalmaz a csontritkulás megelőzésére és kiegészítő kezelésére.

Utolsó 3 db raktáron
2.410 Ft

A D3-vitamin szerepet játszik a csontok és a fogak egészséges szerkezetének fenntartásában, a kalcium és a foszfor beépülésében. Részt vesz az izmok működésében, és hozzájárul a szervezet egészséges védekezőképességéhez is.

Utolsó 2 db raktáron
2.486 Ft