Termékek Menü

Vitaminok és ásványi anyagok gyerekeknek

Rendezés:

Az 1x1 Vitaday C-vitaminja gyermekek körében kedvelt rágótabletta eper ízben. 

Raktáron
279 Ft

Szüksége van az energiára? Túlhajszolt? A BÉRES ACTIVAL ENERGIA összetétele révén elsősorban menedzsereknek, diákoknak és sportolóknak ajánlott fokozott fizikai, szellemi megterhelés esetén.

Raktáron
2.799 Ft

A Béres Actival Junior speciálisan fiataloknak fejlesztett közkedvelt rágótabletta. Mikor ajánljuk?

  • Fokozott szükséglet vagy csökkent bevitel okozta általános vitamin-, ásványanyag- és nyomelemhiányos állapotok megelőzésére.

  • növekedés, fejlődés időszakában.

  • jelentős fizikai igénybevételkor, sportoláskor,

  • kiegyensúlyozatlan táplálkozás, vegetarianizmus esetén.

 

Raktáron
2.529 Ft

Kimondottan gyerkőcöknek összeállított multivitamin készítmény az Actival Kid finom acerolával korszerű rágótabletta formában. Komplex étrend-kiegészitő multivitamin, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és édesítőszerekkel, finom citrom és narancs ízben. A dobozban időnként változó tartalmú ajándék található. Így a kép csak illusztráció.

Miért ajánljuk ezt a készítményt?

  • természetes, magas C-vitamin tartalmú acerolával készült,

  • támogatja a gyermekek immunrendszerét,

  • tartalmazza a fejlődő szervezet számára szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket,

  • finom citrom és narancs ízben kapható, hogy az egészen kicsik és a nagyobbak is örömmel fogyasszák,

  • most éppen AJÁNDÉK villogó lámpa biciklikerékre!

 

   

 

Raktáron
2.299 Ft

Halolaj gyerekeknek. Segíti az agy, az idegrendszer és a látás egészséges fejlődését. Kiemelten fontos kisgyermekkorban is az agy fejlődése szempontjából. Diákoknál javítja a memóriát és koncentrációs képességet!

Raktáron
2.549 Ft

Kimondottan gyermekek és kamaszok számára kifejlesztett multivitamin készítmény közkedvelt rágótabletta formában. Így víz nélkül is bevehető, nagyon finom ízekben. A különböző ízek egy dobozon belül vannak, így nem választhatóak. Napi 1 tabletta lefedi egy egészséges fiatal vitamin- ásványanyag- és nyomelemigényét. 28 különböző aktív hatóanyagot tartalmaz, hogy bírják a gyerkőcök a sulit. Akkor is, amikor már az osztálytársak kidőlnek. Mi cserébe megjutalmazzuk őket.

 

Utolsó 3 db raktáron
1.169 Ft

Kalciumpótlásra a csontritkulás (oszteoporózis) megelőzésében és kezelésében alkalmazott egyéb kezelések kiegészítéseként továbbá növekedés fázisában és sportoláskor javasolt.  

Raktáron
827 Ft

Sportoláskor, továbbá a növekedés időszakában, valamint idősebb korban a csontritkulás (oszteoporózis) megelőzésében és kezelésében alkalmazott egyéb kezelések kiegészítéseként javasolt.

Utolsó 4 db raktáron
1.636 Ft

Praktikus pezsgőtabletta, amellyel egyszerre pótolja a folyadékot és a vitaminokat, ásványanyagokat. A málnaízű Junior multivitamin pezsgőtabletta kimondottan fiataloknak lett kifejlesztve. Elsősorban fokozott szellemi és fizikai igénybevétel (tanulás, sportolás), hiányos, elégtelen táplálkozás, valamint étvágytalanság esetén ajánlott gyerekeknek, kamaszoknak.

Raktáron
544 Ft
Kétféle, szerves forrásból származó kalciumot tartalmaz. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt javasolt.
Raktáron
1.749 Ft 1.069 Ft

Praktikus pezsgőtabletta-formátum, amely gyorsabban és jobban felszívódik. Kalciumpótlásra a csontritkulás (oszteoporózis) megelőzésében és kezelésében alkalmazott egyéb kezelések kiegészítéseként javasoljuk a növekedés fázisában, rendszeres sportoláskor és idősebb korban.

Raktáron
503 Ft

A Cebion cseppek a picuroknak nélkülözhetetlen. Továbbá praktikus a tablettát nehezen lenyelők számára is. A C-vitamin számos alapvető élettani folyamathoz (pl. hormonok előállítása, vas felszívódása, csontok, fogak, és porcok felépítése, sebgyógyulás, és a hajszálerek megfelelő átjárhatóságának fenntartása) nélkülözhetetlen.

Raktáron
1.459 Ft

Náthás a gyerkőc? Vitaminokat, ásványi anyagokat, és inulint tartalmazó étrend-kiegészítő szirup gyermekeknek finom narancs ízben, 1 éves kortól.   

Raktáron
1.899 Ft
Centrum eper-málna ízű gumivitamin vitaminokkal és ásványi anyagokkal gyermekeknek 3 éves kortól. Magas D-vitamintartalommal. Napi 1x.
Raktáron
2.359 Ft 1.959 Ft
Centrum narancs ízű gumivitamin vitaminokkal és ásványi anyagokkal gyermekeknek 3 éves kortól. Magas D-vitamin tartalom. Napi 1x.
Raktáron
2.359 Ft 1.959 Ft

A Ferrocomp forte tabletta biztosítja az optimális vasbevitelt menstruáció, műtét, szülés okozta vérvesztés vagy diéta esetén. A vas szerves kötésű, alma-pektinhez kötött, ezáltal a vashiány könnyen és gyorsan megszüntethető. Hatását orvosi vizsgálatok igazolják.   

Raktáron
3.449 Ft

 Az izlandi moha (izlandi zuzmó) jelentős ingercsökkentő hatással van a gyulladásba jött nyálkahártyára a szájban, torokban, bronchusban (gyomorban, bélben). Karbantartja a hangszálakat, csökkenti, megszünteti a kellemetlen krákogást.

Raktáron
1.759 Ft
A D-vitamin hozzájárulhat a csontok normál állagának fenntartásához, a csontritkulás megelőzéséhez, elősegítheti a kalcium és foszfor felszívódását és beépülését. Szerepe van az immunrendszer normál működésében.
Raktáron
1.649 Ft 1.259 Ft

A Jutavit Multivitamin Immunkomplex gyerekeknek probiotikummal olyan kellemes gyümölcs ízű komplex készítmény, amely vitaminok mellett számos ásványi anyagot, nyomelemet és hozzáadott lactobacillus probiotiumot tartalmaz

Raktáron
1.549 Ft
A Loli-C C-vitamint és növényi kivonatokat tartalmazó nyalóka.
Raktáron
200 Ft