Termékek Menü

Vitaminok és ásványi anyagok gyerekeknek

Rendezés:

Az 1x1 Vitaday C-vitaminja gyermekek körében kedvelt rágótabletta eper ízben. 

Raktáron
279 Ft

Szüksége van az energiára? Túlhajszolt? A BÉRES ACTIVAL ENERGIA összetétele révén elsősorban menedzsereknek, diákoknak és sportolóknak ajánlott fokozott fizikai, szellemi megterhelés esetén.

Utolsó 1 db raktáron
2.799 Ft

A Béres Actival Junior speciálisan fiataloknak fejlesztett közkedvelt rágótabletta. Mikor ajánljuk?

  • Fokozott szükséglet vagy csökkent bevitel okozta általános vitamin-, ásványanyag- és nyomelemhiányos állapotok megelőzésére.

  • növekedés, fejlődés időszakában.

  • jelentős fizikai igénybevételkor, sportoláskor,

  • kiegyensúlyozatlan táplálkozás, vegetarianizmus esetén.

 

Raktáron
2.789 Ft

Kimondottan gyerkőcöknek összeállított multivitamin készítmény az Actival Kid finom acerolával korszerű rágótabletta formában. Komplex étrend-kiegészitő multivitamin, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és édesítőszerekkel, finom citrom és málna ízben. A dobozban időnként változó tartalmú ajándék található. Így a kép csak illusztráció.

Miért ajánljuk ezt a készítményt?

  • természetes, magas C-vitamin tartalmú acerolával készült,

  • támogatja a gyermekek immunrendszerét,

  • tartalmazza a fejlődő szervezet számára szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket,

  • finom citrom és málna ízben kapható, hogy az egészen kicsik és a nagyobbak is örömmel fogyasszák,

  • most éppen AJÁNDÉK intelligens gyurma!

 

   

 

Raktáron
3.089 Ft

Kalciumpótlásra a csontritkulás (oszteoporózis) megelőzésében és kezelésében alkalmazott egyéb kezelések kiegészítéseként továbbá növekedés fázisában és sportoláskor javasolt.  

Raktáron
827 Ft

Sportoláskor, továbbá a növekedés időszakában, valamint idősebb korban a csontritkulás (oszteoporózis) megelőzésében és kezelésében alkalmazott egyéb kezelések kiegészítéseként javasolt.

Utolsó 4 db raktáron
1.636 Ft

Praktikus pezsgőtabletta, amellyel egyszerre pótolja a folyadékot és a vitaminokat, ásványanyagokat. A málnaízű Junior multivitamin pezsgőtabletta kimondottan fiataloknak lett kifejlesztve. Elsősorban fokozott szellemi és fizikai igénybevétel (tanulás, sportolás), hiányos, elégtelen táplálkozás, valamint étvágytalanság esetén ajánlott gyerekeknek, kamaszoknak.

Utolsó 4 db raktáron
544 Ft
Kétféle, szerves forrásból származó kalciumot tartalmaz. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt javasolt.
Raktáron
1.749 Ft

Praktikus pezsgőtabletta-formátum, amely gyorsabban és jobban felszívódik. Kalciumpótlásra a csontritkulás (oszteoporózis) megelőzésében és kezelésében alkalmazott egyéb kezelések kiegészítéseként javasoljuk a növekedés fázisában, rendszeres sportoláskor és idősebb korban.

Raktáron
503 Ft

A Cebion cseppek a picuroknak nélkülözhetetlen. Továbbá praktikus a tablettát nehezen lenyelők számára is. A C-vitamin számos alapvető élettani folyamathoz (pl. hormonok előállítása, vas felszívódása, csontok, fogak, és porcok felépítése, sebgyógyulás, és a hajszálerek megfelelő átjárhatóságának fenntartása) nélkülözhetetlen.

Raktáron
1.509 Ft
Centrum eper-málna ízű gumivitamin vitaminokkal és ásványi anyagokkal gyermekeknek 3 éves kortól. Magas D-vitamintartalommal. Napi 1x.
Raktáron
2.389 Ft
Centrum narancs ízű gumivitamin vitaminokkal és ásványi anyagokkal gyermekeknek 3 éves kortól. Magas D-vitamin tartalom. Napi 1x.
Raktáron
2.389 Ft

A Ferrocomp forte tabletta biztosítja az optimális vasbevitelt menstruáció, műtét, szülés okozta vérvesztés vagy diéta esetén. A vas szerves kötésű, alma-pektinhez kötött, ezáltal a vashiány könnyen és gyorsan megszüntethető. Hatását orvosi vizsgálatok igazolják.   

Raktáron
3.449 Ft

 Az izlandi moha (izlandi zuzmó) jelentős ingercsökkentő hatással van a gyulladásba jött nyálkahártyára a szájban, torokban, bronchusban (gyomorban, bélben). Karbantartja a hangszálakat, csökkenti, megszünteti a kellemetlen krákogást.

Raktáron
1.759 Ft
A D-vitamin hozzájárulhat a csontok normál állagának fenntartásához, a csontritkulás megelőzéséhez, elősegítheti a kalcium és foszfor felszívódását és beépülését. Szerepe van az immunrendszer normál működésében.
Raktáron
1.649 Ft

A Jutavit Multivitamin Immunkomplex gyerekeknek probiotikummal olyan kellemes gyümölcs ízű komplex készítmény, amely vitaminok mellett számos ásványi anyagot, nyomelemet és hozzáadott lactobacillus probiotiumot tartalmaz

Raktáron
1.519 Ft
A Loli-C C-vitamint és növényi kivonatokat tartalmazó nyalóka.
Raktáron
200 Ft

A Marslakócskák Imunactiv rágótabletták hatóanyagai olyan vitaminokat és ásványi anyagokat (12 vitamin és ásványi anyagok) tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez, a gyermek egészséges fejlődéséhez.

Raktáron
4.350 Ft

Egy igazán profi vitamin és ásványanyagtablettát szeretne? Megtalálta. Vitamin és ásványanyagai mellett LGG probiotikumot is tartalmaz. Nagy kedvenc.

Raktáron
3.359 Ft

A Multi-tabs Omega-3 Kid segítségével naponta biztosíthatja gyermeke számára az ajánlott mennyiségű omega-3 zsírsavakat.

Raktáron
3.369 Ft