Termékek Menü

várandósaknak

Rendezés:
A Dr. Czeizel magzatvédő multivitamin 1 már a babatervezés gondolatától a várandósság 12. hetéig segít felkészíteni a leendő anyuka szervezetét erre a csodálatos élményre. Optimális mértékben tartalmaz B2- B6-, B12-, C-, D3- és E-vitamint, továbbá folsavat, jódot és vasat, amelyek hozzájárulnak az egészséges baba fogantatásához és fejlődéséhez.
Raktáron
3.289 Ft
A Dr. Czeizel magzatvédő multivitamin 2 a várandósság 13. hetétől a szoptatási időszak végéig biztosítja anya és gyermeke számára a gondosan összeállított vitaminokat, ásványanyagokat és nyomelemeket. A B6-, C-, D3-, és E-vitamin, valamint folsav, magnézium és jód optimális összetétele biztosítja a gyermek számára a megfelelő szellemi és testi fejlődést.
Raktáron
3.289 Ft

Az új Elevit Complex multivitamin fogantatás előtt és az első (1-3.hó) trimeszterben javasolt. Tartalmazza a kismamák számára az összes szükséges mikrotápanyagot, A folsavval megelőzhetők egyes születési rendellenességek.

Raktáron
3.949 Ft

Folsavhiányos állapotok megelőzése és kezelése.

Raktáron
1.319 Ft

A terhesség, szoptatás időszaka alatt megnövekedett vitamin-, ásványi anyag-, és nyomelemszükséglet fedezésére, hiányállapotok megelőzésére szolgál. Csökkenti a veleszületett, idegrendszert érintő fejlődési rendellenességek kialakulásának lehetőségét.

Raktáron
3.029 Ft

A terhesség, szoptatás időszaka alatt megnövekedett vitamin-, ásványi anyag-, és nyomelem-szükséglet fedezésére, hiányállapotok megelőzésére szolgál. Csökkenti a veleszületett, idegrendszert érintő fejlődési rendellenességek kialakulásának lehetőségét.

Raktáron
6.829 Ft

A LadeeVit étrend-kiegészítő olyan készítmény, amely a legújabb tudományos kutatásoknak és irányelveknek megfelelően tartalmazza a várandósság, szoptatás során szükséges vitaminokat és nélkülözhetetlen ásványi anyagokat, nyomelemeket nem csak megfelelő napi mennyiségben, hanem megfelelő arányban is.

Utolsó 3 db raktáron
3.099 Ft

A Magnesium-Sandoz® Forte gyorsan felszívódó pezsgőtabletta, amelyből már egyetlen tabletta fedezheti a szervezet napi magnézium szükségletét.

Raktáron
1.659 Ft